Chlap bez auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
27.6.23 12:38

@Pitaya1 hele ale psala jsi tričko, nepsala jsi počet. Já bych taky chápala, že jste měli jedno. Pak mi tedy neseděly ty 3× mikina. K jednomu tričku.
Ale zase mně je celkem jedno kolik čeho taháš

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
27.6.23 12:40
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 hele ale psala jsi tričko, nepsala jsi počet. Já bych taky chápala, že jste měli jedno. Pak mi tedy neseděly ty 3× mikina. K jednomu tričku.
Ale zase mně je celkem jedno kolik čeho taháš

Psala jsem tričko a prádlo na každý den… nechápu, co je na to složitého pochopit, že si každý den vezmeme čisté tričko a prádlo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13197
27.6.23 12:41
@Pitaya1 píše:
Já psala, že jsme se takhle balili na lyžování na Klínovec? Kde prosím?
A kdybys umělá cist, tak od začátku píšu: tričko a prádlo na každý den..inteligentní osoba pochooi, že to znamená čisté prádlo, když u ostatních věcí jsou počty. Ale pro tebe je to moc složité :hug:
A na 10 dnů máme celkem 22 tricek. Kdybys umělá počítat :P

pises, ze nemas lyzarske kalhoty, pak jinde pises, ze jezdite casto na klinovec, tak se ptam, zda, kdyz jedete na ten klinovec, si pokazde pujcujes kalhoty, kdyz zadne nemas? :-) :) a 22 tricek, to je dobra ujetarna, kdyz opomenu, ze se ti to asi do jednoho kufru s ostatnima vecma nevejde, byt by byla sportovni. ja beru 4-5 rychleschnouci, skladna, vecer, pred barem, je proplachnu vodou a rano jsou sucha, vonavoucka… :lol: takze naopak mozna my ostatni se umime lepe balit nez ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
27.6.23 12:42

@Pitaya1 můžu se optat proč na dovolenou, třeba na ty lyže, nejedete autem? Na leteckou dovolenou to chápu. Ale táhnout se na lyže autobusem s dítětem mi přijde nepohodlné. Navíc sebou táhneš lyže, boty, helmu, kalhoty, atd…máme vše vlastní, nepůjčujeme tam si nic.

Na tom autě je i super, že se večer rozhodneme, ráno nacházíme do rakve do večera lyžujeme a v noci jsme doma.

Příspěvek upraven 27.06.23 v 12:44

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
27.6.23 12:42
@markytka3 píše:
pises, ze nemas lyzarske kalhoty, pak jinde pises, ze jezdite casto na klinovec, tak se ptam, zda, kdyz jedete na ten klinovec, si pokazde pujcujes kalhoty, kdyz zadne nemas? :-) :) a 22 tricek, to je dobra ujetarna, kdyz opomenu, ze se ti to asi do jednoho kufru s ostatnima vecma nevejde, byt by byla sportovni. ja beru 4-5 rychleschnouci, skladna, vecer, pred barem, je proplachnu vodou a rano jsou sucha, vonavoucka… :lol: takze naopak mozna my ostatni se umime lepe balit nez ty :lol:

Nemám je teď. A nikde jsem. nepsala, té jsme teď byli na Klínovci. Ale ty si zase dedukujes nesmysly. A těch 22 tricek se nám do kufru s dalšími věcmi v3jde úplně v pohodě a nemusim trapcit narozdil od tebe s jejich pranim :hug:

• Citovat
  • Upravit
13197
27.6.23 12:43
@kocourGarfield píše:
Ale zase mně je celkem jedno kolik čeho taháš

no hlavne ze nam psala, ze tahame zbytecne kramy, ze se neumime sbalit, jako tahat 11 tricek na dovolenou, 3 mikiny, 4 kalhoty, boty, hygienicne potreby, x 2 lide, no nevim, nevim, tolik tricek snad doma ani nemame :lol: + to vse nacpat do jednoho palubniho kufru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.6.23 12:44
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 můžu se optat proč na dovolenou, třeba na ty lyže, nejedete autem? Na leteckou dovolenou to chápu. Ale táhnout se na lyže autobusem s dítětem mi přijde nepohodlné. Navíc sebou táhne lyže, boty, helmu, kalhoty, atd…máme vše vlastní, nepůjcujemesi tam nic.

Protože se autem na ty hory nedostaneme. A lyže jsme si taky půjčování ve středisku, stejně tak hůlky, boty, přilby. Strávili jsme tam 3 noci.. paráda :dance:

• Citovat
  • Upravit
13197
27.6.23 12:46
@Pitaya1 píše:
Nemám je teď. A nikde jsem. nepsala, té jsme teď byli na Klínovci. Ale ty si zase dedukujes nesmysly. A těch 22 tricek se nám do kufru s dalšími věcmi v3jde úplně v pohodě a nemusim trapcit narozdil od tebe s jejich pranim :hug:

no jelikoz nam ve vsem kecas, tak ti ani tohle neverim. ted jste prece ve vietnamu, ne? :-) hele, kdyz si vezmu ty nase sportovni, co mame my, a vim, jaky kominek jich udela 5, tak si zive dovedu predstavit vasich 22, a to my mame velikost XS, takze kecaaaas :-) do jednoho palbniho kufru s ostatnimi vecmi se ti to nevleveze :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
27.6.23 12:48

@Pitaya1 tak to jo. Stejně bych raději jela autem, naštěstí ty hory v okolí jsou ( I v cizině).

• Citovat
  • Upravit
13197
@Pitaya1 píše:
Protože se autem na ty hory nedostaneme. A lyže jsme si taky půjčování ve středisku, stejně tak hůlky, boty, přilby. Strávili jsme tam 3 noci.. paráda :dance:

proc zase lzes, letos v zime jsi psala, ze jezdite lyzovat jen na klinovec, ze kluk nikam jinam nechce, ze klinovec je nejlepsi lyzovani, jake muze byt a alpy, byt tam nikdy nebyl lyzovat, ho nebavi… takze najednou jste byly na horach, kam se autem nedostanete, ale vlakem jo :lol:?… byla to velmi zazivna diskuse, kde jsi opet nebyla s to pochopit, ze tezko muzete srovnavat lyzovani klinovec vs. alpy, kdyz jste tam lyzovani ani nevyzkouseli. :mavam:… ty mas tu smulu, ze jsi tak hloupa a tve argumenty tak smesne, ze se nedaji zapomenout :lol:

Příspěvek upraven 27.06.23 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
@markytka3 píše:
no hlavne ze nam psala, ze tahame zbytecne kramy, ze se neumime sbalit, jako tahat 11 tricek na dovolenou, 3 mikiny, 4 kalhoty, boty, hygienicne potreby, x 2 lide, no nevim, nevim, tolik tricek snad doma ani nemame :lol: + to vse nacpat do jednoho palubniho kufru :lol:

Kde pořád bereš jen ten 1 palubní kufr? Máš fakt problémy s porozuměním textu. Jo a ty kalhoty a mikiny tam byly kvůli tomu, že dovolená byla v zimě, kdyby ti to nedošlo. A jednu tu sadu z toho výčtu jsme měli vždy na sobě, takže o to min v kufru. A nevím, co za hygienické potřeby tahas na dovcu, nám stačí kartáček, pasta, řasenka, krém, roztok na čočky.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
27.6.23 12:49
@markytka3 píše:
no jelikoz nam ve vsem kecas, tak ti ani tohle neverim. ted jste prece ve vietnamu, ne? :-) hele, kdyz si vezmu ty nase sportovni, co mame my, a vim, jaky kominek jich udela 5, tak si zive dovedu predstavit vasich 22, a to my mame velikost XS, takze kecaaaas :-) do jednoho palbniho kufru s ostatnimi vecmi se ti to nevleveze :mavam:

Opět, neumíš číst :hug:

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
27.6.23 12:50
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 tak to jo. Stejně bych raději jela autem, naštěstí ty hory v okolí jsou ( I v cizině).

Já tu možnost nemám. Takže jsem byla ráda za tuhle super lyžovačku

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
27.6.23 12:51
@markytka3 píše:
proc zase lzes, letos v zime jsi psala, ze jezdite lyzovat jen na klinovec, ze kluk nikam jinam nechce, ze klinovec je nejlepsi lyzovani, jake muze byt a alpy, byt tam nikdy nebyl lyzovat, ho nebavi… takze najednou jste byly na horach, kam se autem nedostanete, ale vlakem jo :lol:?

To nebylo letos v zimě, kdy je psala o Klinovci :P
A představ si, že letos kluk lyzoval jinde a v Alpách jsme nebyli. A dostali jsme se tam letadlem, vlakem a tam jsme jeli ještě kousek autobusem :P to bys nedala :hug:

• Citovat
  • Upravit
13197
27.6.23 12:52
@Pitaya1 píše:
Kde pořád bereš jen ten 1 palubní kufr? Máš fakt problémy s porozuměním textu. Jo a ty kalhoty a mikiny tam byly kvůli tomu, že dovolená byla v zimě, kdyby ti to nedošlo. A jednu tu sadu z toho výčtu jsme měli vždy na sobě, takže o to min v kufru. A nevím, co za hygienické potřeby tahas na dovcu, nám stačí kartáček, pasta, řasenka, krém, roztok na čočky.

ja teda rasenku neberu, ale mam za to mydlo a deodorant :mavam: psala jsi hned zpocatku, ze se se synem sbalite na dovolenou do jednoho stredniho kufru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová