Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 hele ale psala jsi tričko, nepsala jsi počet. Já bych taky chápala, že jste měli jedno. Pak mi tedy neseděly ty 3× mikina. K jednomu tričku.
Ale zase mně je celkem jedno kolik čeho taháš
Psala jsem tričko a prádlo na každý den… nechápu, co je na to složitého pochopit, že si každý den vezmeme čisté tričko a prádlo ![]()
@Pitaya1 píše:
Já psala, že jsme se takhle balili na lyžování na Klínovec? Kde prosím?
A kdybys umělá cist, tak od začátku píšu: tričko a prádlo na každý den..inteligentní osoba pochooi, že to znamená čisté prádlo, když u ostatních věcí jsou počty. Ale pro tebe je to moc složité
A na 10 dnů máme celkem 22 tricek. Kdybys umělá počítat
pises, ze nemas lyzarske kalhoty, pak jinde pises, ze jezdite casto na klinovec, tak se ptam, zda, kdyz jedete na ten klinovec, si pokazde pujcujes kalhoty, kdyz zadne nemas?
a 22 tricek, to je dobra ujetarna, kdyz opomenu, ze se ti to asi do jednoho kufru s ostatnima vecma nevejde, byt by byla sportovni. ja beru 4-5 rychleschnouci, skladna, vecer, pred barem, je proplachnu vodou a rano jsou sucha, vonavoucka…
takze naopak mozna my ostatni se umime lepe balit nez ty ![]()
@Pitaya1 můžu se optat proč na dovolenou, třeba na ty lyže, nejedete autem? Na leteckou dovolenou to chápu. Ale táhnout se na lyže autobusem s dítětem mi přijde nepohodlné. Navíc sebou táhneš lyže, boty, helmu, kalhoty, atd…máme vše vlastní, nepůjčujeme tam si nic.
Na tom autě je i super, že se večer rozhodneme, ráno nacházíme do rakve do večera lyžujeme a v noci jsme doma.
Příspěvek upraven 27.06.23 v 12:44
@markytka3 píše:
pises, ze nemas lyzarske kalhoty, pak jinde pises, ze jezdite casto na klinovec, tak se ptam, zda, kdyz jedete na ten klinovec, si pokazde pujcujes kalhoty, kdyz zadne nemas?![]()
a 22 tricek, to je dobra ujetarna, kdyz opomenu, ze se ti to asi do jednoho kufru s ostatnima vecma nevejde, byt by byla sportovni. ja beru 4-5 rychleschnouci, skladna, vecer, pred barem, je proplachnu vodou a rano jsou sucha, vonavoucka…
takze naopak mozna my ostatni se umime lepe balit nez ty
Nemám je teď. A nikde jsem. nepsala, té jsme teď byli na Klínovci. Ale ty si zase dedukujes nesmysly. A těch 22 tricek se nám do kufru s dalšími věcmi v3jde úplně v pohodě a nemusim trapcit narozdil od tebe s jejich pranim ![]()
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 hele ale psala jsi tričko, nepsala jsi počet. Já bych taky chápala, že jste měli jedno. Pak mi tedy neseděly ty 3× mikina. K jednomu tričku.
no hlavne ze nam psala, ze tahame zbytecne kramy, ze se neumime sbalit, jako tahat 11 tricek na dovolenou, 3 mikiny, 4 kalhoty, boty, hygienicne potreby, x 2 lide, no nevim, nevim, tolik tricek snad doma ani nemame
+ to vse nacpat do jednoho palubniho kufru ![]()
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 můžu se optat proč na dovolenou, třeba na ty lyže, nejedete autem? Na leteckou dovolenou to chápu. Ale táhnout se na lyže autobusem s dítětem mi přijde nepohodlné. Navíc sebou táhne lyže, boty, helmu, kalhoty, atd…máme vše vlastní, nepůjcujemesi tam nic.
Protože se autem na ty hory nedostaneme. A lyže jsme si taky půjčování ve středisku, stejně tak hůlky, boty, přilby. Strávili jsme tam 3 noci.. paráda ![]()
@Pitaya1 píše:
Nemám je teď. A nikde jsem. nepsala, té jsme teď byli na Klínovci. Ale ty si zase dedukujes nesmysly. A těch 22 tricek se nám do kufru s dalšími věcmi v3jde úplně v pohodě a nemusim trapcit narozdil od tebe s jejich pranim
no jelikoz nam ve vsem kecas, tak ti ani tohle neverim. ted jste prece ve vietnamu, ne?
hele, kdyz si vezmu ty nase sportovni, co mame my, a vim, jaky kominek jich udela 5, tak si zive dovedu predstavit vasich 22, a to my mame velikost XS, takze kecaaaas
do jednoho palbniho kufru s ostatnimi vecmi se ti to nevleveze ![]()
@Pitaya1 tak to jo. Stejně bych raději jela autem, naštěstí ty hory v okolí jsou ( I v cizině).
@Pitaya1 píše:
Protože se autem na ty hory nedostaneme. A lyže jsme si taky půjčování ve středisku, stejně tak hůlky, boty, přilby. Strávili jsme tam 3 noci.. paráda
proc zase lzes, letos v zime jsi psala, ze jezdite lyzovat jen na klinovec, ze kluk nikam jinam nechce, ze klinovec je nejlepsi lyzovani, jake muze byt a alpy, byt tam nikdy nebyl lyzovat, ho nebavi… takze najednou jste byly na horach, kam se autem nedostanete, ale vlakem jo
?… byla to velmi zazivna diskuse, kde jsi opet nebyla s to pochopit, ze tezko muzete srovnavat lyzovani klinovec vs. alpy, kdyz jste tam lyzovani ani nevyzkouseli.
… ty mas tu smulu, ze jsi tak hloupa a tve argumenty tak smesne, ze se nedaji zapomenout ![]()
Příspěvek upraven 27.06.23 v 12:50
@markytka3 píše:
no hlavne ze nam psala, ze tahame zbytecne kramy, ze se neumime sbalit, jako tahat 11 tricek na dovolenou, 3 mikiny, 4 kalhoty, boty, hygienicne potreby, x 2 lide, no nevim, nevim, tolik tricek snad doma ani nemame+ to vse nacpat do jednoho palubniho kufru
Kde pořád bereš jen ten 1 palubní kufr? Máš fakt problémy s porozuměním textu. Jo a ty kalhoty a mikiny tam byly kvůli tomu, že dovolená byla v zimě, kdyby ti to nedošlo. A jednu tu sadu z toho výčtu jsme měli vždy na sobě, takže o to min v kufru. A nevím, co za hygienické potřeby tahas na dovcu, nám stačí kartáček, pasta, řasenka, krém, roztok na čočky.
@markytka3 píše:
no jelikoz nam ve vsem kecas, tak ti ani tohle neverim. ted jste prece ve vietnamu, ne?hele, kdyz si vezmu ty nase sportovni, co mame my, a vim, jaky kominek jich udela 5, tak si zive dovedu predstavit vasich 22, a to my mame velikost XS, takze kecaaaas
do jednoho palbniho kufru s ostatnimi vecmi se ti to nevleveze
Opět, neumíš číst ![]()
@kocourGarfield píše:
@Pitaya1 tak to jo. Stejně bych raději jela autem, naštěstí ty hory v okolí jsou ( I v cizině).
Já tu možnost nemám. Takže jsem byla ráda za tuhle super lyžovačku
@markytka3 píše:
proc zase lzes, letos v zime jsi psala, ze jezdite lyzovat jen na klinovec, ze kluk nikam jinam nechce, ze klinovec je nejlepsi lyzovani, jake muze byt a alpy, byt tam nikdy nebyl lyzovat, ho nebavi… takze najednou jste byly na horach, kam se autem nedostanete, ale vlakem jo?
To nebylo letos v zimě, kdy je psala o Klinovci ![]()
A představ si, že letos kluk lyzoval jinde a v Alpách jsme nebyli. A dostali jsme se tam letadlem, vlakem a tam jsme jeli ještě kousek autobusem
to bys nedala ![]()
@Pitaya1 píše:
Kde pořád bereš jen ten 1 palubní kufr? Máš fakt problémy s porozuměním textu. Jo a ty kalhoty a mikiny tam byly kvůli tomu, že dovolená byla v zimě, kdyby ti to nedošlo. A jednu tu sadu z toho výčtu jsme měli vždy na sobě, takže o to min v kufru. A nevím, co za hygienické potřeby tahas na dovcu, nám stačí kartáček, pasta, řasenka, krém, roztok na čočky.
ja teda rasenku neberu, ale mam za to mydlo a deodorant
psala jsi hned zpocatku, ze se se synem sbalite na dovolenou do jednoho stredniho kufru ![]()