Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen sem chtěl oznámit vzhledem k diskuzi, že jedu zrovna autem na zmrzlinu. Ženy 85-60 - 70 +- 21% jsou vítány. Tím sem naznačoval míry, nikoli věk. Děkuji za pochopení ![]()
Tak na kole se dá sice jezdit v žabkách. U nás to 3-5 kilometrů zvládnu. Ale nějaký delší výlet na dovolené. To si nedovedu představit.
Taky potřebuji víc bot na dovolenou. Minimálně žabky, něco gumového k vodě, tenisky, něco hezčího a trochu vyššího k šatům a sukni. Sandály jsem si letos koupila prvně po mnoha letech. Tak ty bych nebrala. Zatím jsem je měla jednou na noze a furt je ve skříni obcházím.
Mi víc vyhovují volně ty žabky nebo nějaké šupáky.
@Lu66 píše:
Ne, určitě by to nebyla překážka. Jsem s chlapem protože chci být s ním, a né si vozit pr*el v jeho autě…
tak my si s chlapem vozíme pr.del navzájem, někdy já v jeho autě, někdy on v mém autě - o čem to vypovídá?
@Kockazvysocan píše:
A to ja si ji v jeho aute vozim rada a jeste radsi to jeho auto ridim. Motorku si od nej bohuzel pujcit nemuzu
Tak přítel má auto a tak se ráda povozím, ale kdyby neměl, tak by mi to přece nevadilo
jen kvůli takové prkotině bych mu nedala konec ![]()
@stinga píše:
tak my si s chlapem vozíme pr.del navzájem, někdy já v jeho autě, někdy on v mém autě - o čem to vypovídá?
@Kelsey píše:
Tak na kole se dá sice jezdit v žabkách. U nás to 3-5 kilometrů zvládnu. Ale nějaký delší výlet na dovolené. To si nedovedu představit.
Taky potřebuji víc bot na dovolenou. Minimálně žabky, něco gumového k vodě, tenisky, něco hezčího a trochu vyššího k šatům a sukni. Sandály jsem si letos koupila prvně po mnoha letech. Tak ty bych nebrala. Zatím jsem je měla jednou na noze a furt je ve skříni obcházím.
Mi víc vyhovují volně ty žabky nebo nějaké šupáky.
Tak každý to má jinak, já klidně v těch sportovních sandalech uvedu 50, 60 km na těžko. K šatům a sukni nosím většinou žabky, podpatky nosím jen občas do práce a na dovcu bych je určitě nebrala.
@Pitaya1 píše:
Tak my se před sluncem chrániče, takže jsem.si nikdy neprivodila dpaleninu, na kterou bych potřebovala mokré krytí
Ooooo neomylna, klanim se, na tuto uroven se nemam sanci dostat.
@Lu66 píše:
Tak přítel má auto a tak se ráda povozím, ale kdyby neměl, tak by mi to přece nevadilojen kvůli takové prkotině bych mu nedala konec
A me jo, vadilo a jeste vic, kdyby nemel ani ridicak.
@Lucie_Sx píše:
Ooooo neomylna, klanim se, na tuto uroven se nemam sanci dostat.
Ne nejsem neomylná. Ale opravdu si nedovedu představit, jak se v Česku spálím od sluníčka tak, že budu potřebovat mokré krytí ![]()
@Pitaya1 píše:
Ne nejsem neomylná. Ale opravdu si nedovedu představit, jak se v Česku spálím od sluníčka tak, že budu potřebovat mokré krytí
Zkus dva dny po sobě nabírat a převážet na kolečkách hlínu/písek. Tak budeš přičmoudlá. Slunku se vyhnout při práci nedá. Můj muž to vydrží, že si dá dlouhé triko a gatě. Bych zdechla. Nesnesu to, abych se v horku navlékla. Já jezdím v plavkách nebo kraťasy a triko na ramínka. Pak je vidět ten opálený až spálený rozdíl. A to používám klidně i 50 na mazání. Mám hodně pigmentu a prostě to chytám.
@Kelsey píše:
Zkus dva dny po sobě nabírat a převážet na kolečkách hlínu/písek. Tak budeš přičmoudlá. Slunku se vyhnout při práci nedá. Můj muž to vydrží, že si dá dlouhé triko a gatě. Bych zdechla. Nesnesu to, abych se v horku navlékla. Já jezdím v plavkách nebo kraťasy a triko na ramínka. Pak je vidět ten opálený až spálený rozdíl. A to používám klidně i 50 na mazání. Mám hodně pigmentu a prostě to chytám.
Tak si vezmu návleky na ruce, dlouhé kalhoty a na zbytek pořádný opalovací krém ![]()
A ani v tropech jsem se při celodenních sportovních aktivitách nikdy nespálila, ani při téměř dvoutýdenní letní cyklodovolené. Takže pokud se někdo spálí od sluníčka tak, že potřebuje na spaleninu mokré krytí, tak bude chyba někde v ochraně před sluncem.
@Pitaya1 píše:
Tak si vezmu návleky na ruce, dlouhé kalhoty a na zbytek pořádný opalovací krém
A ani v tropech jsem se při celodenních sportovních aktivitách nikdy nespálila, ani při téměř dvoutýdenní letní cyklodovolené. Takže pokud se někdo spálí od sluníčka tak, že potřebuje na spaleninu mokré krytí, tak bude chyba někde v ochraně před sluncem.
Hlavně si ten spálený zadělává na rakovinu kůže…
@Pitaya1 píše:
Ne nejsem neomylná. Ale opravdu si nedovedu představit, jak se v Česku spálím od sluníčka tak, že budu potřebovat mokré krytí
Ja nebudu zachazet do detailu, ale opravdu existuje situace, kdy se to na kousku tela stat proste muze.
Vsem neomylnym klobouk dolu, opravdu, fungovani na 120 % garantovat nemuzu.
(A jsem presvedcena, ze i vy neomylni byste to v tehle pomerne specificke situaci nevychytali.)
@Lucie_Sx píše:Škoda, že nenapíšeš o jakou situaci jde. Protože neznám nikoho, kdo by se takhle spálil na sluníčku.
Ja nebudu zachazet do detailu, ale opravdu existuje situace, kdy se to na kousku tela stat proste muze.
Vsem neomylnym klobouk dolu, opravdu, fungovani na 120 % garantovat nemuzu.
(A jsem presvedcena, ze i vy neomylni byste to v tehle pomerne specificke situaci nevychytali.)
@Lu66 píše:
Ne, určitě by to nebyla překážka. Jsem s chlapem protože chci být s ním, a né si vozit pr*el v jeho autě…
Pro mě to překážka nebyla. Můj přítel, nynější manžel neměl ani řidičák, ani auto. Ovšem během našeho soužití si řidičák udělal, v čemž jsem ho velmi podporovala a na auto jsme našetřili taky a ted už si skoro dvacet let bez auta neumím naši rodinu představit. A asi jsem občan druhé kategorie pro někoho, sama řidičák nemám a žiju. Využívám vlaky, MHD, samozřejmě i rodinných řidičů.