Chlap mi mluví do oblékání dítěte

Anonymní
4.1.16 14:22

chlap mi mluvi do oblekani ditete

Nevim, jestli to dela jen ten muj, ze do toho mluvi.Ted nas ceka vitani obcanku s malou a dnes rano jsme se kvuli tomu chytli. Rikala jsem mu, ze ji oblecu to a to. A on rika: toto? to dej neco jineho.Ze pry musim dat to nejhezci, co ma. Nevim, co si predstavuje. Samozrejme ji nedam teplaky sakra :zed: To same kdyz jdem do poradny. Oblecu malou, on rekne: to ji das, tos mdla dat radsi tuto mikinu atd. Neskutecne me tim stve. Mluvi vam nekdy taky chlap, co mate dat? nebo se shodujete? rika vam nekdy chlap: toto neoblikej, dej neco jineho.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
4.1.16 14:24

A co je na tom špatnýho, tak se zajímá jak jeho dítě vypadá. je takový problém se domluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.1.16 14:24

Je to i jeho dcera a chce, aby byla nejkrásnější, je to jeho holčička tak buď ráda, že se zajímá ;-)

• Citovat
  • Upravit
2411
4.1.16 14:25

„Mluvi“mi do toho, je to i jeho dite.Kdyz jde syn ven s tatou, tak rozhodne nestojim ve dverich a nekoukam co ma na sobe(nekdy teda joo :oops: )a to same ocekavam i od muze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

:mrgreen: nemluví, nikdy :think: a já jemu taky ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088

Obvykle to s ním nekonzultuju, ale občas třeba taky řekne, že mám dát spíše to, nebo se ho vyloženě zeptám, jestli dát to, nebo něco jinýho. Na vítání občánků viděl oblečení až v ten den. O mimčo se starám v tomto já, tak co by do toho kecal :) Pokud někam nejdeme a malý není špinavý třeba, tak proč by do toho měl kecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka

Můj rozhodně ne, ten je rád, že pozná, co se dává na nohy a co přes hlavu :lol: Ale myslím, že tvůj je prostě jen velmi hrdý tatínek malé princezny a tak třeba hůř snáší, že by jí někdo viděl v něčem „domácím“. Tak se s ním prostě dohodni před odchodem někam mezi lidi, ať jí oblékne sám. Budeš mít hned o dvě starosti méně :) A netrap se tím :hug: PS: a proč anonymně?

• Citovat
  • Upravit
1828
4.1.16 14:28

Mne do toho nemluvi, protoze mam vetsinou vymodeny mimino :lol: bavi me si ho strojit.
Ale kdyz mu kupujeme, tak vybírá nejhezci (a bohuzel nepraktické) kousky, napr. kosile a trika, takze mu lezou zada atd. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
4.1.16 14:29

Je to snad i jeho dítě a může vyjádřit názor :nevim:. Na tom vítání občánků s vámi taky asi bude, tak mu na tom záleží. Buď ráda, že se zajímá a nedělej z toho problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
4.1.16 14:29

Já teda občas mluvim, rád kupuju dětem cool trička a podobně, tak potom vyžaduju, aby byla nošena :-).

Jinak celkovou vybavenost oblečením nechávám na ženě, to zase jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
4.1.16 14:31

Nemluvi mi do toho, protoze nema duvod. sama malou strojim do ´´svatecniho´´ kdyz mame jit mezi lidi. na detske obleceni mame i stejny vkus.
pokud mas ale zakladatelko pocit krivdy, od tohoto okamziku bych nechala oblekani dcerky na nem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1309

Mluví, na Vánoce se mnou vybíral, co by synovi nejvíce slušelo :)
A když oblékám ven, jsem ráda, že mi řekne, že jsem ho oblékla moc. Sama jsem hrozná zmrzlina a někdy mám tendenci navlékat zbytečně moc i prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

No a? Čemu to vadí? :lol: Tak ji chce mít asi hezkou, ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Souhlasim s prispevkem vys, muj je rad, te vi kam co patri :mrgreen: Ale teda vubec bych to neresila, podle me to nemysli nijak zle a je to prece vase dite, ne jen tvoje, moc se mi nezamlouva uz titulek „chlap MI mluvi do oblekani…“, jak jako mi..? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889

Můj ani nepozná, co je který holky, nedávno se na čtyřletou i přes hlasitý protesty snažil narvat bundu dvouletý. Spíš někdy zkoumá, jestli jim bude teplo, ale jako jestli jim to sluší, neřeší. Do toho spíš kecaj víc děti, mladá už v necelých dvou.
Kdyby mi radil, štvalo by mě to asi, ale aspoň má zájem, no. Dost by záleželo, jak by to řekl a jestli by taky sám přiložil ruku k dílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí