Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
mám partnera, který se strašně moc rád a ochotně mazlí. Myslím tím, že se rád přituluje, drží za ruku, pusinkuje atd. Ještě jsem se s tím v takové míře u muže nesetkala a proto se ptám, mazlí se vaši muži rádi či nikoliv? Máte rády tyto typy mužů?
Jo mazli. Co mame dite jsem tak umazlena, ze jsem uplne alergicka jen se ke mne nekdo blizi ![]()
Ze začátku vztahu nee, ale vychovala jsem si ho a už nejen nemrčí, že se k němu pořád mazlím, dokonce se často přitulí i sám
A tobě to tulení vadí? Jak jste spolu dlouho? Dělá to od začátku vztahu? ![]()
Já mám doma mazlíčka
neexistuje že bychom šli a nedrželi se za ruce, i při řízení si sem tam položí ruku na mé koleno, kolik pus si denně dáme bych ani nespočítala
hodně se i jen tak letmo dotýkáme, oba jsme hodně kontaktní, takže mně to vyhovuje naprosto ![]()
To u nas se neumi pritulit jen tak, vzdy je z toho sex a popravde s dvema detma na to tak casto chut nemam, coz je mi vycitano. Ja jsem rada, ze se doplazim do pelechu ![]()
Ze začátku mě nosil po venku i na zádech a to fakt nekecám
mazlil, tulil, pusinkoval se pořád. Až do svatby, pak tedy jako ještě taky nějakou dobu, během těhotenství taky ještě dobrý, po porodu jako když utne, jako jo s malou fakt na nějaký mazlení čas není i když aby mi dal pusu na to potřebuje pár vteřin že jo a když je večer tak buď hraje film nebo je unavený. Že by mi sám od sebe dal pusu tak to už je svátek, tedy jo dostanu jí když příjde z práce a nezapomene, vesměs na mě hned chrlí výsledky hokejových zápasů a když si dovolím podotknout zda už mu můžu říkat brácha tak mi řekne, že proč by na mě měl být denně nalepený, že společných dní budeme mít ještě stovky, že už spolu nechodíme, ale jsme manželé a že nám nic neuteče, miluju tě slyším tak zhruba jednou za dva měsíce s odůvodněním, že chlapi co to říkají své ženě třeba dvakrát týdně tak to nemůžou myslet upřímně, že upřímně to je, když jí to řekne jednou za čas když to zrovna tak cítí. Hlavně, že ze začátku mi to říkal už po třech dnech co jsme byli spolu a byl to on kdo na mě byl permanentně přicucnutý a nalepený
Takže holky co já bych dala za to mít doma aspoň trochu mazlíka…a to jsme spolu čtyři roky…vy co ho doma máte nemáte na to nějaký návod?
![]()
Manželství na 95% zabíjí lásku a vášeň - to se přece dávno ví… Teda manželství s dětmi
Ne nadarmo říkám že v manželství je lež (manŽELství).
Však píši - manželství s dětmi. Žena ztloustne, neshodí to, stane se z ní mamina, popularizovaným kojením si vykojí ňadra - a manžel má po krásné manželce a oba dohromady po vášni. Pak muž zfotrovatí, vypadaj mu vlasy a stane se pantatínkem od paňmaminky. Nebo se mu to nestane a stane se z něj nevěrník… Oboje žádné terno.
Samozřejmě, jsou i ženy (a muži) kterým se to nestane, a jsoudo měsíce od porodu na své váze ale to na to musí mít peníze a čas. Znám hodně dam které to nepostihlo, ale všechny mají jedno společné - jsou to milionářky.
@IdealMan
a penize a cas ma zena pokud ma normalniho partnera.
Vlasy vam asi nepadaj kvuli manzelstvi a detem.
@IdealMan nebo prostě jen mají štěstí. Nepostihlo mě to a milionářka fakt nejsem. Tohle jsou docela předsudky, předpoklady, které ale neplatí obecně. Kojila jsem dvě děti a tragedie to fakt není. Nestydím se nahá ani před lidmi (ne že bych se exhibovala, ale myslím třeba saunu). Neházej všechny do jednoho pytle a ještě s tvrzením, že musí mít čas a peníze. to je blbost.
Já mám muže velmi citlivého na doteky a jsem za to ráda.
Však já to taky myslel částečně ironicky, někomu se to stane, někomu ne.
Já nemám děti a zatím ani „tu které bych mohl lhát“ - takže mluvím z teorie a doslechu ![]()
@IdealMan píše:
Však píši - manželství s dětmi. Žena ztloustne, neshodí to, stane se z ní mamina, popularizovaným kojením si vykojí ňadra - a manžel má po krásné manželce a oba dohromady po vášni. Pak muž zfotrovatí, vypadaj mu vlasy a stane se pantatínkem od paňmaminky. Nebo se mu to nestane a stane se z něj nevěrník… Oboje žádné terno.Samozřejmě, jsou i ženy (a muži) kterým se to nestane, a jsoudo měsíce od porodu na své váze ale to na to musí mít peníze a čas. Znám hodně dam které to nepostihlo, ale všechny mají jedno společné - jsou to milionářky.
já jsem v těhotenství naopak zhubla 7 kilo, po porodu dalších 6 tudíž jsem měla o 13 kg méně než jsem vážila před těhotenstvím, kojila jsem stěží deset dní a to jsem nic vykojit fakt nestihla takže kde je ta chyba
jedině to, že nejsem denně nalíčená což jsem nebyla každý den ani před svatbou takže tím asi taky ne ![]()