Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy,
ráda bych se vás zeptala na váš názor.
Před 3 lety jsem začala chodit s mým dobrým kamarádem, ale nevyšlo nám to úplně podle představ. V té době jsme byli ještě spolužáci. V průběhu třech let se ale pořád potkáváme, hodně často a většinou to skončí..no, u něj doma. Snažila jsem se to přejít, měla jsem mezi tím 2 přítele, ale ani jeden nebyl on a vztahy se mi stejně rozpadly. Vždycky tu pro mě byl, říkám mu téměř všechno. Když jsem potřebovala, podpořil mě. Zná se s mojí rodinou a všichni naši kamarádi jsou společní. Je obrovskou součástí mého života, ale myslela jsem si, že už je to za ním. Že mě opravdu bere jen jako dobrou kamarádku a tak jsme si to i jednou řekli. Ale pak přišla svatba naší společné známé a já s ním mluvila v soukromí. Ptala jsem se, co ho trápí a on mi řekl, že ho štve, že to se mnou „posral“.Od té doby je náš vztah..no zvláštní. Oba jsme ze stejného města a tak se vidíme většinou o víkendech. No a po Silvestru, který jsme trávili jako parta na horách, jsem šla k němu uvařit mu večeři, a dopadlo to tak, že jsme se dívali na televizi jako pár, v obětí..a, no detaily si nechám pro sebe. Ale padlo spoustu hezkých slov. Nechtělo se mi odcházet. Jsem do něj asi zamilovaná a teď nevím co mám dělat a jak se k němu chovat. Vím, že je to vylívání srdíčka, ale opravdu by mi právě teď pomohly vaše názory. Děkuji
![]()
@ka.zet.ka píše:
Ahoj ženy,
ráda bych se vás zeptala na váš názor.
Před 3 lety jsem začala chodit s mým dobrým kamarádem, ale nevyšlo nám to úplně podle představ. V té době jsme byli ještě spolužáci. V průběhu třech let se ale pořád potkáváme, hodně často a většinou to skončí..no, u něj doma. Snažila jsem se to přejít, měla jsem mezi tím 2 přítele, ale ani jeden nebyl on a vztahy se mi stejně rozpadly. Vždycky tu pro mě byl, říkám mu téměř všechno. Když jsem potřebovala, podpořil mě. Zná se s mojí rodinou a všichni naši kamarádi jsou společní. Je obrovskou součástí mého života, ale myslela jsem si, že už je to za ním. Že mě opravdu bere jen jako dobrou kamarádku a tak jsme si to i jednou řekli. Ale pak přišla svatba naší společné známé a já s ním mluvila v soukromí. Ptala jsem se, co ho trápí a on mi řekl, že ho štve, že to se mnou „posral“.Od té doby je náš vztah..no zvláštní. Oba jsme ze stejného města a tak se vidíme většinou o víkendech. No a po Silvestru, který jsme trávili jako parta na horách, jsem šla k němu uvařit mu večeři, a dopadlo to tak, že jsme se dívali na televizi jako pár, v obětí..a, no detaily si nechám pro sebe. Ale padlo spoustu hezkých slov. Nechtělo se mi odcházet. Jsem do něj asi zamilovaná a teď nevím co mám dělat a jak se k němu chovat. Vím, že je to vylívání srdíčka, ale opravdu by mi právě teď pomohly vaše názory. Děkuji![]()
![]()
Tak podle toho co píšeš to vypadá, že on zájem má a neví, jestli ho máš i ty.
@hatawai To jsme probírali na té svatbě. Je pravda, že jsem mi nikdy neřekla, co doopravdy chci. Ale to jen z toho důvodu, že se bojím, že on neřekne to stejný a prostě se bojím NE, protože jsem posera no..já vím
![]()
@Sany80s nejspíš to, že jsme byli spolužáci..a já jsem asi bylo moc, no „posedlá“ nevím jak to jinak říct
prostě čím víc se mi vzdaloval, tím víc jsem byla žárlivá atd.
![]()
Tak třeba po rozchodu stebou opravdu pochopil, ze udělal chybu.
Pokud ty citis, ze by to mohlo klapnou a chces to zkusit znovu, tak jdi do toho.
Držím palce ![]()
@Sany80s píše:
@ka.zet.ka A už jsi z toho vyrostla?
Jo. Teď sice žárlím, ale hooodně po tichu, že to nikdo nepozná. Je to spíš opak. No, ale prostě mám to v povaze, taková jsem. Ale on není typ kluka, co by s každou flirtoval, což je dobře pro mě ![]()
@Sany80s píše:
@ka.zet.ka A už jsi z toho vyrostla?
Těžko, ob příspěvek výše píše, že je posera a furt neví co chce..
![]()
@ka.zet.ka píše:
Jo. Teď sice žárlím, ale hooodně po tichu, že to nikdo nepozná. Je to spíš opak. No, ale prostě mám to v povaze, taková jsem. Ale on není typ kluka, co by s každou flirtoval, což je dobře pro mě
jaký máš problém se sebevědomím?
Tak mu napiš, že ho miluješ a chceš s ním chodit. Jasně, že to má šanci, lepší než tohle kroužení