Má ten vztah šanci?

32
3.1.16 17:16

Má ten vztah šanci?

Ahoj ženy,
ráda bych se vás zeptala na váš názor.
Před 3 lety jsem začala chodit s mým dobrým kamarádem, ale nevyšlo nám to úplně podle představ. V té době jsme byli ještě spolužáci. V průběhu třech let se ale pořád potkáváme, hodně často a většinou to skončí..no, u něj doma. Snažila jsem se to přejít, měla jsem mezi tím 2 přítele, ale ani jeden nebyl on a vztahy se mi stejně rozpadly. Vždycky tu pro mě byl, říkám mu téměř všechno. Když jsem potřebovala, podpořil mě. Zná se s mojí rodinou a všichni naši kamarádi jsou společní. Je obrovskou součástí mého života, ale myslela jsem si, že už je to za ním. Že mě opravdu bere jen jako dobrou kamarádku a tak jsme si to i jednou řekli. Ale pak přišla svatba naší společné známé a já s ním mluvila v soukromí. Ptala jsem se, co ho trápí a on mi řekl, že ho štve, že to se mnou „posral“.Od té doby je náš vztah..no zvláštní. Oba jsme ze stejného města a tak se vidíme většinou o víkendech. No a po Silvestru, který jsme trávili jako parta na horách, jsem šla k němu uvařit mu večeři, a dopadlo to tak, že jsme se dívali na televizi jako pár, v obětí..a, no detaily si nechám pro sebe. Ale padlo spoustu hezkých slov. Nechtělo se mi odcházet. Jsem do něj asi zamilovaná a teď nevím co mám dělat a jak se k němu chovat. Vím, že je to vylívání srdíčka, ale opravdu by mi právě teď pomohly vaše názory. Děkuji 8o :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
3.1.16 17:19

Takže spolu chodíte? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.1.16 17:21

@omites no, to já právě nevím a myslím, že ani on ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
3.1.16 17:21
@ka.zet.ka píše:
Ahoj ženy,
ráda bych se vás zeptala na váš názor.
Před 3 lety jsem začala chodit s mým dobrým kamarádem, ale nevyšlo nám to úplně podle představ. V té době jsme byli ještě spolužáci. V průběhu třech let se ale pořád potkáváme, hodně často a většinou to skončí..no, u něj doma. Snažila jsem se to přejít, měla jsem mezi tím 2 přítele, ale ani jeden nebyl on a vztahy se mi stejně rozpadly. Vždycky tu pro mě byl, říkám mu téměř všechno. Když jsem potřebovala, podpořil mě. Zná se s mojí rodinou a všichni naši kamarádi jsou společní. Je obrovskou součástí mého života, ale myslela jsem si, že už je to za ním. Že mě opravdu bere jen jako dobrou kamarádku a tak jsme si to i jednou řekli. Ale pak přišla svatba naší společné známé a já s ním mluvila v soukromí. Ptala jsem se, co ho trápí a on mi řekl, že ho štve, že to se mnou „posral“.Od té doby je náš vztah..no zvláštní. Oba jsme ze stejného města a tak se vidíme většinou o víkendech. No a po Silvestru, který jsme trávili jako parta na horách, jsem šla k němu uvařit mu večeři, a dopadlo to tak, že jsme se dívali na televizi jako pár, v obětí..a, no detaily si nechám pro sebe. Ale padlo spoustu hezkých slov. Nechtělo se mi odcházet. Jsem do něj asi zamilovaná a teď nevím co mám dělat a jak se k němu chovat. Vím, že je to vylívání srdíčka, ale opravdu by mi právě teď pomohly vaše názory. Děkuji 8o :oops: :hug:

Tak podle toho co píšeš to vypadá, že on zájem má a neví, jestli ho máš i ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.1.16 17:24

@hatawai To jsme probírali na té svatbě. Je pravda, že jsem mi nikdy neřekla, co doopravdy chci. Ale to jen z toho důvodu, že se bojím, že on neřekne to stejný a prostě se bojím NE, protože jsem posera no..já vím :D :,( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
3.1.16 17:27

A jaký byl problém, když jste spolu chodili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.1.16 17:27

Jasný že to má šanci. Držím palce ať jste oba spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.1.16 17:30

@Sany80s nejspíš to, že jsme byli spolužáci..a já jsem asi bylo moc, no „posedlá“ nevím jak to jinak říct :D prostě čím víc se mi vzdaloval, tím víc jsem byla žárlivá atd. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
3.1.16 17:33

Tak třeba po rozchodu stebou opravdu pochopil, ze udělal chybu.
Pokud ty citis, ze by to mohlo klapnou a chces to zkusit znovu, tak jdi do toho.
Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
3.1.16 17:41

@ka.zet.ka A už jsi z toho vyrostla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.1.16 17:51
@Sany80s píše:

Jo. Teď sice žárlím, ale hooodně po tichu, že to nikdo nepozná. Je to spíš opak. No, ale prostě mám to v povaze, taková jsem. Ale on není typ kluka, co by s každou flirtoval, což je dobře pro mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
3.1.16 17:55
@Sany80s píše:

Těžko, ob příspěvek výše píše, že je posera a furt neví co chce.. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
3.1.16 17:57
@ka.zet.ka píše:
Jo. Teď sice žárlím, ale hooodně po tichu, že to nikdo nepozná. Je to spíš opak. No, ale prostě mám to v povaze, taková jsem. Ale on není typ kluka, co by s každou flirtoval, což je dobře pro mě :D

jaký máš problém se sebevědomím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.1.16 17:58

Tak mu napiš, že ho miluješ a chceš s ním chodit. Jasně, že to má šanci, lepší než tohle kroužení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.1.16 18:00

@Chytrak já vím co chci, ale neumím to říct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie