Úplně v koncích

18
2.1.16 17:57

Uplne v koncích

Ahoj :,( potrebuji poradit a uz opravdu nevim co dale bude to dlouhe :(
Od mych 8let 6iji pouze s mym otcem protoze mstka odesla.. Mušela jsem se naucit prat zehlit vsechno domá bxlá jsem zvyklá ve 4 tride ze skoly jit nakoupit doma uvaarit vyprat spinave vyzehlit suche náchhysta veci do skoly ucit se… Poznala jsem sepred rokem á 2 mesici s pritelem a bylo moc a moc fajn no i pres pozigi HA jsem otehotnela a kdyz jsem byla u lekare rekl mi ze mam v poradku jen jeden vajecnik a pokud pujdu na potrat uz nebudu moct otehtbet protoze se mi spatne vytvari vajicka… Rozhodli jsme se tedy s pritelem miminko nechat… Nastehoval se ke me k otci… No a uz to jede s kopce hadame se (ne uplne od nastehovani asi od 6mesoce tehotenstvi) uz kvuli tomu ze je mu 22let nema dodelanou skolu a nechce jit do prace kde bude mit plat cca 13 000 tosic kc… Protoze je „kreativni“ a porad neco vhce vymyslet no porad sedi u pc rika ze „pracuje“ ale vydelek zadny :zed: :zed: :zed: :nevim: v tehotebstvi to jeste slo ale kdyz jsem prohladilaze by jsme se mohly prestehovat tak mi rekl musime nasetrit a tak :nevim: ok beru ale ne ze nebude pracovat… Tak jsme uz u narozeni maleho maly se narodil a od porodnice to je doma tak ze sedi na pc vubec nepomaha ja s malym varim uklizim peru v noci stavam kazde krmeni ja i kdyz mu vypadne dudlik vstavam ja a to nekojim takze by to zvladl maly ma dva mesice a prebalil ho jednou!! Nebere si ho an na rucicky kdyz lace a ja varim obed musim odskakova tomz se i prodlouzi doba vareni a obed je treba ve 3-4 on pak rve ze je obed pozde :( kdyby mi pomohl je obed drive no dale kdyz mu reknu o praci tak se zacne rozcilovat ze pracuje na pc pritom nic nedela a vydelek zadny nevim jak byjsme to delali kdybychom jsme nebydlely u tatky neplati najem nic…zacne mi nadavat okamzite ze ho zhazuji ze jsem ku*** atd ze me zabije ( nikdy jsem ho nepodvedla jsem porad doma s nikym se nestykam) ze mi vezme maleho atd… Bohuzel ma otce (prachateho) ale neprispiba nam nic nebo tak chodi nam ted pro maleho 6700 takze to jeste jde ale co potom jo a perlicka kdyz jsem byla techotna museli se koupit malemu veci atd neco jsme dostali of me mamky ale zaplatily jsme 15 100 neboli spis on alee s porodneho to chtel vratit :D to mel nasetrene ale sakra on chtel dite… Takze ja rano vstanu v 6-7, podle krmeni nakrmim maleho ten uzale nechce spinkat tak delam snidani on vstane jde na pc maly porad place a tak tak se mu venuji do toho peru zehlim a varim obed do toho se treba chytneme protoze ho porosim at da melemu aspon dudlim a on ze pracuje na pc :D potom se astve rekne ze jde pryc okoupe se jde na hodinu pryc pak se vrati je na me nastvany rekne mi nez odejde zd jsem ku*** :think: ze me zabije vezme mi maleho atd.. No a kdyz se vrati je nastvany a rekne ze nemam k neu uctu… Potom delam veceri nemam cas sama na sebe ani 20min utiram peah vysavam atak :) vsechbo to klidne budu delat ale at aspon pracuje no a jako bonus ted chodim jeste dva mesice po porodi uklizet abych aspon trochu nasetrila :D maleho mi hlida obcas kamaradka abych mohla jit pracovat v noci moc nespim a tak… Je mi 16 let a to vsechno zvladam tak jak ted delam neco spatne? Prosim o radu co mam dwlat je mi 16 ale nepusobim tak tak me nesudte… :,( :,( :,( :,( :,( porad mi nadava a ze mi vezme maleho a vyhrozuje jsem jen smutna ani si nechce povifat maximalne me jeste serve ze abi sex smno nema… :( musi pochopit ze jsem dva mesice po porodu.. :( prosim o radu :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1017
2.1.16 18:01

Když děti mají děti tak to skoro vždycky stojí za prd. Vy jste zářný příklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
2.1.16 18:03

Dočetla jsem zhruba do půlky, dál to vzdávám. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
2.1.16 18:03

To je jako co? Novorocni humor? Je-li to pravda, tak s nim na ulici a s tebou do skoly…

Příspěvek upraven 02.01.16 v 18:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
2.1.16 18:04

Je to hovado. a myslím že tím že ti sebere malýho, jen vyhrožuje, kyž mu teď ani nepodá dudlík, jak by se chtěl starat? máš podporu táty? pokud jo, letěl by. drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.1.16 18:05
@H8N2O4S píše:

Co si to dovolujete?! Bud me tady neurazejte a nebo piste normalne :potlesk: :palec: o melho je dobre plstarano s vychovou to nema nic spolecneho chtela bych videt vas jak by jste to zvladla,;) urzky si nechte pro beoho jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.1.16 18:05

A jak se k celé situaci staví Tvůj otec? Nemůže Ti pomoci on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
2.1.16 18:06

No.. Co na to tvuj tata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567

@slavuska1 No, pokud ji je 16 a není zplnoletněná, tak to nebude tak jednoduchý ho vyhodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
@H8N2O4S píše:

U nas to zaprd nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
@dasa1207 píše:
Co si to dovolujete?! Bud me tady neurazejte a nebo piste normalne :potlesk: :palec: o melho je dobre plstarano s vychovou to nema nic spolecneho chtela bych videt vas jak by jste to zvladla,;) urzky si nechte pro beoho jineho

Já bych to v 16ti nezvládla, proto jsem si děti pořídila až v době, kdy jsem věděla, že to sama (resp. s manželem) zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.1.16 18:07

Tak takového přítele bych poslala někam. A ty holka jsi hloupá. Pokud chcete roodinu, tak je třeba být vyspělý a vědět co chcete. A ne, že se někdo zašije k počítači a pak tě seřve, kde je oběd. Jak chcete vychovávat děti? Jaký budou mít z vás příklad a vzor? Poslala bych ho někam, ještě když ti nadává a prd dělá. Máš svou hrdost a důstojnost, tak se vzpamatuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
2.1.16 18:07
@dasa1207 píše:
Co si to dovolujete?! Bud me tady neurazejte a nebo piste normalne :potlesk: :palec: o melho je dobre plstarano s vychovou to nema nic spolecneho chtela bych videt vas jak by jste to zvladla,;) urzky si nechte pro beoho jineho

No, ona to zvládla - nepořídit si v 16 dítě s blbcem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.1.16 18:08

Tvl. Neprat, nežehlit, nevařit
Starat se jen o dítě a o sebe.

• Citovat
  • Upravit
18
2.1.16 18:08
@Chawa píše:
To je jako co? Novorocni humor? Je-li to pravda, ta s nim na ulici a s tebou do skoly…

Vite co nechejte toho chtela bych videt vas kdyby jste uz nikdy nemohla mit dite zda by jste slan na potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí