Úplně v koncích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35796
2.1.16 20:25
@Veronika2015 píše:
Tak zplnoletit

Jo a jak asi v 16? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
2.1.16 21:06

@kamikaa zoufala by byla zakladatelka v pripade, ze by udelala to, co ji tady radis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
2.1.16 21:19

To je snad jen spatnej vtip ne?
1. Neda se to cist, pises jak tatar, cesky jazyk se uci uz na ZS tak bys mela umet psat.
2. Jestli je to pra da, tak nevim proc ho nevyhodis, je to jen koule na noze, nic z.neho nemas, nevydelava, nepomaha, jen te vyzira, urazi a psych.tyra. kopni ho do zadele a budes na tom stejne ale aspon v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
2.1.16 21:22

No jo ale co teda dělat? Situace na prd, takže jediná možnost je čekat až jí bude 18, zažádat si o dítě do své péče a pak se chlapa zbavit? :think: On by spíše potřeboval nějak pobrat aby mu došlo že má rodinu a začal se starat, zajímalo by mě co na to říkají jeho rodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527

@pikola
Už záleží na soudu zda ji to schvaly, důvod ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
@dendule4 píše:
@Ellusa Když tedy chodí brzy ráno do práce a pozdě večer domů, kdo se stará o malé? Já se omlouvám, sice jsem dočetla až do konce, ale dělá mi problémy se v tom orientovat

Psala, že jí malého hlídá občas kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
2.1.16 21:23

@Denis11 Tak si to pořádně přečti místo toho že jí napíšeš že neumí psát, taky ti chybí písmenko, jsi taky tatar? Jak ho má vyhodit když jí je 16 a dítě má v péči pravděpodobně on?? To jsou rady fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.1.16 21:48
@Ellusa píše:
Podle kamarádky k nim skoro jistě chodí z OSPOD, tak by mne docela zajímal i jejich názor.

Stejně je to moc smutné. Když si představím, co musí zakladatelka řešit už od mala. Píše, že od osmi let musí vařit, prát, obstarat celou domácnost, atd. Vyrůstala bez mámy. Nevíme, jak její otec fungoval. A k tomu si ještě zavařila s tím tydýtem. Kolik žen, které jsou už „dávno dospělé“ tady zakládá diskuze, jak je partneři ponižují, týrají, chovají se vůči nim ještě hůř, než přítel zakladatelky. Seknout se ve výběru partnera může každý, bez ohledu na věk. Je to šestnáctiletá utrápená holčina, která nemá mámu, aby by jí poradila. Kopat do někoho, kdo leží na zemi dovede každý. Ona jenom hledá nějakou radu aspon tady, protože nemá nikoho jiného, kdo by jí poradil. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
2.1.16 21:52

@nostress Přesně tak, taky mi jí je líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
2.1.16 22:00

@Ellusa Je mladinká ale zvládnout se to dá, nemá to jednoduché ale myslím že péče o malého je v pohodě, má problém s partnerem, jeho by měl někdo nakopnout aby se probral, je mu 22 tak snad už by mohl mít rozum. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148917
2.1.16 22:01
@Ellusa píše:
Proto je mi jí líto a vadí mi ta soda, co tu dostala na začátku. Nechtěla bych být v její kůži. Z pozice tzv. ideálních vztahů se to dobře kritizuje a radí dát dítě do pěstounské péče nebo k adopci atd., ale nikdo si to neumí moc představit v reálu, jaký by to pro ni byl stres, a kdo ví, zda by to nakonec prospělo i dítěti… Snad se zase zítra ozve, už má asi vyčerpaný počet příspěvků, nebo je u malého.

Tak ony se cizí děti rozdávají snadno. Stejně si myslím než takového partnera, radši nic. Jestli se od tak útlého věku stará o otce, možná je nejvyžší čas aby se začal starat taky on o dceru a potažmo vnouče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
2.1.16 22:02

Kdo má teda to dítě v péči?
Co pracovnice OSPOD co se svěřit té, že tě přítel týrá, ponižuje, vyhrožuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
2.1.16 22:07
@nostress píše:
Stejně je to moc smutné. Když si představím, co musí zakladatelka řešit už od mala. Píše, že od osmi let musí vařit, prát, obstarat celou domácnost, atd. Vyrůstala bez mámy. Nevíme, jak její otec fungoval. A k tomu si ještě zavařila s tím tydýtem. Kolik žen, které jsou už „dávno dospělé“ tady zakládá diskuze, jak je partneři ponižují, týrají, chovají se vůči nim ještě hůř, než přítel zakladatelky. Seknout se ve výběru partnera může každý, bez ohledu na věk. Je to šestnáctiletá utrápená holčina, která nemá mámu, aby by jí poradila. Kopat do někoho, kdo leží na zemi dovede každý. Ona jenom hledá nějakou radu aspon tady, protože nemá nikoho jiného, kdo by jí poradil. :?

souhlasim hezky napsane :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.1.16 22:07
@Ellusa píše:
Proto je mi jí líto a vadí mi ta soda, co tu dostala na začátku. Nechtěla bych být v její kůži. Z pozice tzv. ideálních vztahů se to dobře kritizuje a radí dát dítě do pěstounské péče nebo k adopci atd., ale nikdo si to neumí moc představit v reálu, jaký by to pro ni byl stres, a kdo ví, zda by to nakonec prospělo i dítěti… Snad se zase zítra ozve, už má asi vyčerpaný počet příspěvků, nebo je u malého.

Přesně tak. Mohla jít na potrat, jak by to vyřešila možná většina dívek v její situaci.Ona si dítě nechala a věřím, že se o něj stará nejlépe jak dovede.
Třeba už by opravdu žádné děti mít nemohla. Každá z nás, co máme děti, víme,
jak to je nesmírně náročné, hlavně u prvního dítěte. Na její podmínky to zvládá až moc dobře. Kolik dnešních mladých dívek, které jsou všemožně hýčkané, by si takto dokázalo poradit? Z mého pohledu je moc statečná.

Příspěvek upraven 02.01.16 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
2.1.16 22:25

...

Hlavně v 15ti jsi neměla ještě šukat jako o závod, ale hrát si s panenkama. Tam si myslím, že se stala první chyba. Druhá je, že tvůj partner je sám ještě dítě a není schopný ti být oporou. Proto ho pošli k jeho mamince a budeš mít o problém míň. Soustřeď se teď na sebe, na výchovu dítěte, pokud ti otec pomůže, tak to zas takový problém nebude. A hlavně dodělat školu, jinak budeš někde pořád jen někomu dělat vola za 50tku na hodinu a z brindy se nikdy nevyhrabeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí