Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dojcanis píše:
To fakt ne..Z ceho soudis, ze ji je 15? Podle mluvy a gramatiky?
Myslím, že ten dotaz o věku byl na tebe, ne na zakladatelku.
@aleba píše:
Zkus dělat tečky mezi větama a přečti si to po sobě nejdřív. Fakt se to nedá číst.
Jinak táta snad bude věřit tobě ne. Přítele vyrazit, vysoudit alimenty, otázka je z čeho je bude platit, pokud bude doma na dávkách
V tom případě musí nastoupit jeho rodiče.
Dášo, promluv si o tom s otcem. Pokud se opravdu Tvůj přítel takto chová, souhlasím s ostatními dámami, že nejlepší by bylo, aby Ti odešel z života, platil alimenty (ale moc bych si od toho neslibovala) a TObě poradila, ať hlavně doděláš školu, staráš se příkladně o malého a staráš se o chod domácnosti.
Dále bych zkusila poprosit o pomoc další členy Tvé rodiny, pokud máš (oni nevidí, že to je 16 a máš dítě?) a pokud existuje možnost promluvit si i s jeho rodiči bez něj - vždyť mají vnouče?
@pikola píše:
@dasa1207 holka zlata, jsi nezletila, musi ti pomoct tata. Mas dite, tak se zacni chovat zodpovedne konecne.
Zodpovedne se chovam akorat me mrzi ze by lrisel o sveho otce… A je mi llito jak ns to nekteri s vas reaguji.
prosila jsem o radu ne o kritiku
i tak dekuji ![]()
@Dojcanis píše:
To nemyslíš vážně, že ne? Vždyť píše, že je jí 16 let. ![]()
@dasa1207 píše:
Zodpovedne se chovam akorat me mrzi ze by lrisel o sveho otce… A je mi llito jak ns to nekteri s vas reaguji.prosila jsem o radu ne o kritiku
i tak dekuji
Takže raději takového líného blbce než žádného? No holka, opravdu hodně štěstí.
@Dojcanis píše:
ty neumíš číst?
@Ketu píše:Dášo, promluv si o tom s otcem. Pokud se opravdu Tvůj přítel takto chová, souhlasím s ostatními dámami, že nejlepší by bylo, aby Ti odešel z života, platil alimenty (ale moc bych si od toho neslibovala) a TObě poradila, ať hlavně doděláš školu, staráš se příkladně o malého a staráš se o chod domácnosti.
@dasa1207 píše:
Kazdy vikend jezdi na chatu a neni snama skoro doma v 7 jde do prace v 6 vecer prujde skoro o nicem nevi ale myslim ze by mi pomohl ale nejsem si jista orotoze hraje divadlo ored tatkou ale zase tatks vidi ze se flaka a nechodi do prace
Skolu dodelavam i s malym dalkove.. A jeho tatka je prachaty a synacka vzdy ze vseho vytahne. A o maleho se staram dobre..
@dasa1207 píše:
Zodpovedne se chovam akorat me mrzi ze by lrisel o sveho otce… A je mi llito jak ns to nekteri s vas reaguji.prosila jsem o radu ne o kritiku
i tak dekuji
Mozna az dospejes pochopis, ze tohle tata neni a je lepsi byt sama nez s blbcem. Stejne vam to nevydrzi.
To že varis, uklizis a td.. Z tebe nedělá dospělou. Kluk má vše tak proč jít makat? Strašný.. Vypojila bych internet ať si na něj vydělá. ![]()
@dasa1207 To je jasné, že syna ze všeho vytáhne, ale jaký má vztah k TObě a k dítěti?
Divím se, že tvůj táta, který pracuje, živí vás všechny, že toho příživníka už nevyhodil. A co se týče tvého dítěte, tvrdíš, že je o něho řádně postaráno. Věřím že je, ale i chování tvého přítele, sprosté nadávky a jeho chování je příkladem pro dítě. Nebo chceš, aby se choval hulvátsky jako tvůj přítel? Tvoje odpovědi, písmo, i psaní je už taky dost nehezké, když to napíšu slušně, už jsi skoro na stejné úrovni jako tvůj „přítel“
@jenika1 píše:
Divím se, že tvůj táta, který pracuje, živí vás všechny, že toho příživníka už nevyhodil.
No, já bych možná řekla, že to i tuším… protože ji je 16 let, o tom že by byla zplnoletněná nepíše, takže by nejspíš odešel i s dítětem, neb aktuálně bude jeho jediný plnoletý zákonný zástupce.
@H8N2O4S píše:
Myslím, že ten dotaz o věku byl na tebe, ne na zakladatelku.
Byl na me, ano. Ale odvozovala od ni. Pardon pardon. Necetla jsem to cele, kde uvadela ze ji je 16.
Pikoli, omlouvam se ![]()
@dasa1207 moje rada je, zbav se „přítele“. Je to jen parazit, k ničemu ho nepotřebuješ. Časem si najdeš někoho, kdo tě bude mít opravdu rád. Jestli jsem to dobře pochopila, finančně na něm nijak závisla nejsi, živí vás tvůj otec. Jemu bych všechno vysvětlila, pokud se s ním dá rozumně mluvit a požádala o psychickou podporu.
Z místních urýpaných blběn si nic nedělej, to je tady normální.