Úplně v koncích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
2.1.16 19:03
@AndreaS92 píše:
On treba ne ale co ty prarodice? Pokud se rozejdou ve zlem muze to byt z jeho strany klidne i pomsta k matce ditete. A bude ji ho chtit vzit, i kdyz o nej zajem nema. Achjo chudak dite. Takovy exemplari by deti mit nemely :roll:

Myslím, že stejnou váhu jako jeho rodiče může mít otec zakladatelky. Na jejím místě bych mu všechno řekla, společně s ním zašla na OSPOD, poradit se, co a jak udělat. Myslím, že pokud prokáže pro dítě dobré zázemí, všetrannou pomoc svého otce, tak takhle malé miminko jen tak od mámy nevezmou. A na místě zakladatelky bch to vůbec neodkládala, místo partnera má doma parazita kříženýho s hulvátem. Co s takovým? Ten nikdy k ničemu nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
2.1.16 19:08

Tohle je síla, měla jsi se rozmyslet dříve, než si pořídit dítě s takovým d**ilem. Také mi na tom nesedí spousta věcí.

Prosímtě, zkus si to po sobě přečíst, to se nedá vůbec číst.

• Citovat
  • Upravit
5696
2.1.16 19:17
@dasa1207 píše:
Ahoj :,( potrebuji poradit a uz opravdu nevim co dale bude to dlouhe :(
Od mych 8let 6iji pouze s mym otcem protoze mstka odesla.. Mušela jsem se naucit prat zehlit vsechno domá bxlá jsem zvyklá ve 4 tride ze skoly jit nakoupit doma uvaarit vyprat spinave vyzehlit suche náchhysta veci do skoly ucit se… Poznala jsem sepred rokem á 2 mesici s pritelem a bylo moc a moc fajn no i pres pozigi HA jsem otehotnela a kdyz jsem byla u lekare rekl mi ze mam v poradku jen jeden vajecnik a pokud pujdu na potrat uz nebudu moct otehtbet protoze se mi spatne vytvari vajicka… Rozhodli jsme se tedy s pritelem miminko nechat… Nastehoval se ke me k otci… No a uz to jede s kopce hadame se (ne uplne od nastehovani asi od 6mesoce tehotenstvi) uz kvuli tomu ze je mu 22let nema dodelanou skolu a nechce jit do prace kde bude mit plat cca 13 000 tosic kc… Protoze je „kreativni“ a porad neco vhce vymyslet no porad sedi u pc rika ze „pracuje“ ale vydelek zadny :zed: :zed: :zed: :nevim: v tehotebstvi to jeste slo ale kdyz jsem prohladilaze by jsme se mohly prestehovat tak mi rekl musime nasetrit a tak :nevim: ok beru ale ne ze nebude pracovat… Tak jsme uz u narozeni maleho maly se narodil a od porodnice to je doma tak ze sedi na pc vubec nepomaha ja s malym varim uklizim peru v noci stavam kazde krmeni ja i kdyz mu vypadne dudlik vstavam ja a to nekojim takze by to zvladl maly ma dva mesice a prebalil ho jednou!! Nebere si ho an na rucicky kdyz lace a ja varim obed musim odskakova tomz se i prodlouzi doba vareni a obed je treba ve 3-4 on pak rve ze je obed pozde :( kdyby mi pomohl je obed drive no dale kdyz mu reknu o praci tak se zacne rozcilovat ze pracuje na pc pritom nic nedela a vydelek zadny nevim jak byjsme to delali kdybychom jsme nebydlely u tatky neplati najem nic…zacne mi nadavat okamzite ze ho zhazuji ze jsem ku*** atd ze me zabije ( nikdy jsem ho nepodvedla jsem porad doma s nikym se nestykam) ze mi vezme maleho atd… Bohuzel ma otce (prachateho) ale neprispiba nam nic nebo tak chodi nam ted pro maleho 6700 takze to jeste jde ale co potom jo a perlicka kdyz jsem byla techotna museli se koupit malemu veci atd neco jsme dostali of me mamky ale zaplatily jsme 15 100 neboli spis on alee s porodneho to chtel vratit :D to mel nasetrene ale sakra on chtel dite… Takze ja rano vstanu v 6-7, podle krmeni nakrmim maleho ten uzale nechce spinkat tak delam snidani on vstane jde na pc maly porad place a tak tak se mu venuji do toho peru zehlim a varim obed do toho se treba chytneme protoze ho porosim at da melemu aspon dudlim a on ze pracuje na pc :D potom se astve rekne ze jde pryc okoupe se jde na hodinu pryc pak se vrati je na me nastvany rekne mi nez odejde zd jsem ku*** :think: ze me zabije vezme mi maleho atd.. No a kdyz se vrati je nastvany a rekne ze nemam k neu uctu… Potom delam veceri nemam cas sama na sebe ani 20min utiram peah vysavam atak :) vsechbo to klidne budu delat ale at aspon pracuje no a jako bonus ted chodim jeste dva mesice po porodi uklizet abych aspon trochu nasetrila :D maleho mi hlida obcas kamaradka abych mohla jit pracovat v noci moc nespim a tak… Je mi 16 let a to vsechno zvladam tak jak ted delam neco spatne? Prosim o radu co mam dwlat je mi 16 ale nepusobim tak tak me nesudte… :,( :,( :,( :,( :,( porad mi nadava a ze mi vezme maleho a vyhrozuje jsem jen smutna ani si nechce povifat maximalne me jeste serve ze abi sex smno nema… :( musi pochopit ze jsem dva mesice po porodu.. :( prosim o radu :,( :,( :,(

Jestli je to pravda, tak jste oba dva stejní a docela se k sobě hodíte. Mimochodem, můj osmiletý syn píše lépe, než Ty. Pokud to není pravda, tak no comment. Já furt říkám, že každý má partnera, jakého si zaslouží. Potvrzuje se mi to zas a znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
2.1.16 19:19

@dendule4
Těch 6700 me taky zarazilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
2.1.16 19:22
@Veronika2015 píše:
@dendule4
Těch 6700 me taky zarazilo :palec:

Tak partner mohl pracovat, i když teď nepracuje (nedokázala jsem to z té příšerné čestin vykoukat) a pak vy odpovídal rodičák do 3 let hned od porodu na 6100,– a k tomu 500,– přídavky na dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.1.16 19:24
@dendule4 píše:
Mě na tom spousta věcí nesedí:
1.Jak je možné, že jsi otěhotněla přes HA?
2. Jak je možné, že gyneKolog po jedné prohlídce poznal, že máš nefunkční vaječník a ještě ke všemu málo vajíček-nebo jak?
3. Pokud Ti je 16,nemáš tudíž odpracováno, jak ses dostala k částce 6700 za dítě? To berete nějaké sociální dávky nebo jak?
4. Partner tedy studuje, nebo je na ÚP?

Sim tě, děláš jak kdybys tu byla poprvý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
2.1.16 19:24
@j.a.n.i1 píše:
Tak partner mohl pracovat, i když teď nepracuje (nedokázala jsem to z té příšerné čestin vykoukat) a pak vy odpovídal rodičák do 3 let hned od porodu na 6100,– a k tomu 500,– přídavky na dítě.

No já právě pochopila, že je po škole nebo ještě studuje :nevim: ale že nepracoval…noo bůhví, jak to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
2.1.16 19:25
@terien píše:

A stejně mě to vždy zarazí :mrgreen: A prostě mě nedá se nezeptat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
2.1.16 19:25

@Zabatko No to že píše jak píše je věc jiná že? Kecy typu že jsou oba stejný jí vážně v její situaci hodně pomůže, ona prosí o radu, to že je všechno špatně ví asi sama moc dobře, fakt nechápu tohle odsouzení a srovnávání s 8miletým děckem, to je ubohý fakt. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
2.1.16 19:26
@terien píše:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
2.1.16 19:27

@dasa1207 Tak ještě jednou :roll:
A to že se ti „špatně vytváří vajíčka“ jsi zjistila v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.1.16 19:28
@dendule4 píše:
A stejně mě to vždy zarazí :mrgreen: A prostě mě nedá se nezeptat :mrgreen:

Jo mě taky. A pak mě totálně dorazí kecy o tom, jak jí doktor řekl, že je to jediná šance protože další děti už mít nemůže :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
2.1.16 19:31
@terien píše:
Jo mě taky. A pak mě totálně dorazí kecy o tom, jak jí doktor řekl, že je to jediná šance protože další děti už mít nemůže :zed: :zed: :mrgreen:

Jo protože nemá vajíčka :mrgreen: Jak na to přišel ten doktor? Pohmatem? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.1.16 19:32
@terien píše:
Jo mě taky. A pak mě totálně dorazí kecy o tom, jak jí doktor řekl, že je to jediná šance protože další děti už mít nemůže :zed: :zed: :mrgreen:

Jeden vajecnim vubec nemam… A byla jsem na vysetreni v nemocnici ale vpohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
2.1.16 19:35

@Ellusa hele, jaky si to udela takovy to ma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí