Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No… Co na to rict.
Otěhotněla pres antikoncepci, s jedním vajecnikem, potrat nelze…vsechno jak pres kopírák. Tvuj tata na to co? Rekla bych, ze muj tata (kdybych nejakyho mela), by toho tvyho přítele chytil za p.del a hodil pres plot.
6700…a to jde z toho zit cely mesic tri lidi??? Co jíte?
Je mi te dost lito.
@dasa1207 píše:
Co si to dovolujete?! Bud me tady neurazejte a nebo piste normalne![]()
o melho je dobre plstarano s vychovou to nema nic spolecneho chtela bych videt vas jak by jste to zvladla,;) urzky si nechte pro beoho jineho
tak zas tak moc @H8N2O4S snad neřekla ne? Myslím, že to ale vystihla
@Dojcanis píše:
U nas to zaprd nestoji.
A ty jsi otehotnela v 15? Nebo mozna jeste driv?
@j.a.n.i1 píše:
No, ona to zvládla - nepořídit si v 16 dítě s blbcem…
Asi dávám najevo málo uznání a neklaním se k nohám, což?
Bože můj, co na to napsat? Vyhodit v první řadě, musí ti pomoct táta.
Měla jsem problém to vůbec dočíst teda.Rada je ta, promluv si s tvým tátou. Naběhněte na tvého podařeného přïtele, vyhoďte ho. Máš takhle na krku děti dvě. Zažádej o alimenty a trochu dospěj.
@Ketu píše:
A jak se k celé situaci staví Tvůj otec? Nemůže Ti pomoci on?
Kazdy vikend jezdi na chatu a neni snama skoro doma v 7 jde do prace v 6 vecer prujde skoro o nicem nevi ale myslim ze by mi pomohl ale nejsem si jista orotoze hraje divadlo ored tatkou ale zase tatks vidi ze se flaka a nechodi do prace ![]()
@dasa1207 píše:
Vite co nechejte toho chtela bych videt vas kdyby jste uz nikdy nemohla mit dite zda by jste slan na potrat
Hele děvče, jsi docela oprsklá na svůj věk, když tě tady tak čtu. Chtěla jsi znát názory, tak je tu máš.. Mimochodem, tvůj psaný projev je…no, jak to říct…prostě katastrofa.
@dasa1207 Mám pro tebe jen jednu radu - zbav se roho chlapa a to hoooodně rychle. Ať ti ho pomůže vypakovat třeba táta. Před tím se ještě pokus pořídit si důkazy, jak se k tobě chová, co ti říká (otec by mohl fungovat jako svědek). Vůbec neřeš, že dítě přijde o otce - je lepší žádný otec, než taková kreatura.
Pokud u soudu předložíš důkazy o tom, jak se k tobě chová a že nepečuje o dítě, máš šanci dosáhnout toho, že bude moci dítě vídat jen ve tvé přítomnosti.
@dasa1207 píše:
Vite co nechejte toho chtela bych videt vas kdyby jste uz nikdy nemohla mit dite zda by jste slan na potrat
Jasně, tomuhle tak věřím, že by to nějaký doktor řekl…
@sisk píše:
No… Co na to rict.
Otěhotněla pres antikoncepci, s jedním vajecnikem, potrat nelze…vsechno jak pres kopírák. Tvuj tata na to co? Rekla bych, ze muj tata (kdybych nejakyho mela), by toho tvyho přítele chytil za p.del a hodil pres plot.
6700…a to jde z toho zit cely mesic tri lidi??? Co jíte?
Je mi te dost lito.
Ne to nd malemu se s toho pouze kupuje a mi nakupuje tatka muj a pritel ji snama no.. Obcas neco koupi taky
@dasa1207 holka zlata, jsi nezletila, musi ti pomoct tata. Mas dite, tak se zacni chovat zodpovedne konecne.
Predpokladam, ze dite ma porucnika otce. A rodicak mas asi ten nejnizsi, na nej.
Příspěvek upraven 02.01.16 v 18:16
no přelouskala jsem
Pokud je to opravdu tak, tak bych toho tvýho přítele kopla víš kam..absolutně žádná zodpovědnost a ještě tě sprostě napadá…Přečti si to po sobě, opravdu chceš s někým takovým být???
Vypadá to, že máš u táty podporu..buď ráda..Hodně štěstí!!!
@pikola píše:
A ty jsi otehotnela v 15? Nebo mozna jeste driv?
To fakt ne
..Z ceho soudis, ze ji je 15? Podle mluvy a gramatiky?
@dasa1207 píše:
Kazdy vikend jezdi na chatu a neni snama skoro doma v 7 jde do prace v 6 vecer prujde skoro o nicem nevi ale myslim ze by mi pomohl ale nejsem si jista orotoze hraje divadlo ored tatkou ale zase tatks vidi ze se flaka a nechodi do prace
Zkus dělat tečky mezi větama a přečti si to po sobě nejdřív. Fakt se to nedá číst.
Jinak táta snad bude věřit tobě ne. Přítele vyrazit, vysoudit alimenty, otázka je z čeho je bude platit, pokud bude doma na dávkách ![]()