Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takový chování po orzhodu není úplně nenormální, ale nenormální je spíš uvažovat o návratu, vůbec se o tom s tchyní bavit. a přímo agresi tam nevidím ![]()
A ty bys takového chtěla zpátky??
Vykašli se na něj, jednou na to dojede… nic dobrého ti nepřinese. Zařiď si svůj život podle svého a koukej na děti ![]()
Vratit se??Bud rada, ze jsi pryc od takoveho..zacni zit svuj zivot a prd na nej a ano, komunikujte pouze u soudu. Hlavne mu prestan vypisovat, vidis, co je zac, fakt by me nemrzelo, ze mi nenapise PFko
nenormalni je, ze vubec premyslis nad tim, ze by jsi se k nemu vratila..jsi snad blazen??? ![]()
Jestli si musíš zdůvodňovat, proč se k němu nevrátit, tak jsi asi už hodně vynervovaná.
Opravdu bys stála o zivot s nim, kdyz by ses musela takto ponizovat, jak si uvedla? Bud rada, ze je pryč. A tchyni rekni, ze je to jeji syn a jestliu chce něco rict at to udělá, ze tobe uz ublizil dost.
On kdyby měl zájem se vrátit, tak ti to dá najevo. Mě připadá, že aby jste byli spolu je jen přání tchýně, která mu domluví a na kterou on dá?!
@Anonymní píše: Říkala jsem jí to, a´t s ním promluví ona, ale kroutí se jak had, že kdyby věděla, že by to pomohlo, že by to udělala bla bla bla. A že chlapi jsou ješitní, a že potřebujou pořád chválit, a jestli bych nemohla nějak… A že to, co udělal s milenkou - prý co nás to potkalo, takové neštěstí, ale on už je starý (je mu 50), že už má život za sebou, takže to až tak moc nevadí, že my prostě žijeme jinak než její generace… A občas spustí pláč, že jí mám odpustit, jak ho vychovala. je mi jí v tu chvíli líto, ale pak začne, že zas musím jen já. A sama místo aby ho postavila do latě - asi by to stejně nepomohlo, ale třeba trochu jo.
Prijde, mi ze chlapec chodi za maminlou aby to urovnala ona u tebe.Na tchyni kasli s tou zit nebudes, a s manzelem bych teda ja dal nebyla. Udelala si krok, pozadala o rozvod a kdyz to stahnes, ujazes te si slaba a bude to mnohem horsi. Zvedni hlavu, nadechni se a rekni si.„dotahnu to dokonce, mam svou hrdost a takovy chlap si me nezaslouzi.“
Nikde neni osano, ze po rozvodu spolu nemuzete vychazet jinak a lip, ale zivot uz budes mit svuj.
@Anonymní píše:
Rozvedení už jsme dva roky milenka jistě jásala, že se jí to povedlo, ale po roce mu dala vale. Jen ten majetek se táhne, nechce se dohodnout, už je to u soudu, protahuje to, zdržuje, lže… Myslela jsem si, že emoce opadnou, ale je to snad ještě horší. Anebo já už z toho panikařím.
Ja myslela ze rozvod a vyrovnani majetku probiha najednou a končí najednou ![]()
@Anonymní píše:
ne, nás rozvedli bez majetku. Návrh on už sice v ruce ml, ale nesouhlasil s ním a ani po roce se to nepohnulo dál, tak jsem musela nechat napsat žalobu s dát o k soudu. Rok jsem šetřila na poplatky.
Tak to je síla. Ja co mam zname, tak prave sli k rozvodovemu soudu s navrhem a dohodli se nebo to upravili na místě.
A mas pravnika, asi ne? A ptala ses někde v pravni pořádně co a jak kdyz to takhle prodluzuje? Plati na děti?
@Anonymní píše:
Dětem něco dává, ale vždycky si z toho strhne peníze za něco - dceři daroval starého psa, co jsme ho měli u tchýně a protože se o něj staral, hned jí strhnul z peněz, co dává, 2 tisíce za granule a péči o něj. Tak jsme měsíc řešili úpravy u nás (psí boudu a voliéru) a psa přestěhovali k nám. Klukovi zase strhává za jiné věci.právníka mám, jinak by to nešlo, řekl mi, že mám být trpělivá. Jen od podání žaloby k prvnímu stání to trvalo půl roku - nepřebíral zásilky, žádal o prodloužení lhůty na prostudování atd. atd.
to je… ***********… tu nemůžu být vulgární…
![]()
@Anonymní píše:
Dětem něco dává, ale vždycky si z toho strhne peníze za něco - dceři daroval starého psa, co jsme ho měli u tchýně a protože se o něj staral, hned jí strhnul z peněz, co dává, 2 tisíce za granule a péči o něj. Tak jsme měsíc řešili úpravy u nás (psí boudu a voliéru) a psa přestěhovali k nám. Klukovi zase strhává za jiné věci.právníka mám, jinak by to nešlo, řekl mi, že mám být trpělivá. Jen od podání žaloby k prvnímu stání to trvalo půl roku - nepřebíral zásilky, žádal o prodloužení lhůty na prostudování atd. atd.
On nema stanoveno od soudu vysi? Bych to u soudu vytahla, co si ma co ztrhavat.Ty penizebjsou pro deti, ne pro psa.
@Anonymní píše: Částky sám navrhl, chtěla jsem, aby platil. Sice asi by děti měly nárok na víc, ale má pohyblivý plat a složitě by se to dokazovalo, tak jsem šla tou pohodlnější cestou aspoň něco. nejsem na tom tak psychicky dobře, abych jako detektiv pátrala, odkud má jaký příjem a on by se zasekl, nepřiznal a bu´d by děti nedostávaly vůbec nic anebo míň.Na jeho lakotu jsem zvyklá, už na MD jsem musela platit cestu třeba na bratrovu maturitu - napočítal si tehdy dvakrát tolik co cesta stála a ještě po cestě jsme se stavovali něco pracovně vyřídit kvůli němu. Já na tu cestu šetřila dva měsíce - tehdy mi dával s velkými proslovy 3 tisíce (průměrná mzda byla tehdy 7 tisíc), a já mu jeden na tu cestu musela zaplatit. měla jsem 500 rodičák. A platila jsem komplet celou domácnost, už nic neplatil. Bylo to tehdy pro mne docela krušné.
Podle me delas chybu, nechala bych to pres soud stanovit a necgat platit prevodem, abys mela doklad.Soud by aspon videl jak je neni spolehlivy. K cemu ti sou dva tisice kdyz si nesmyslne strhava?
Proste to vezmi z jedny vody nacisto.
Takhle se te zepta soud jestli plati, ty reknes ze ano a horovo.ze ti neco strhne uz soud nezajímá.