Urazil mě přítel před dětmi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.1.16 10:52

Urazil mě přítel před dětmi

Dobrý den..předem se omlouvám za anonym ale ještě se s toho nemůžu vzpamatovat. Takže musím napsat že nikdy jsem mému příteli neřekla hnusně…nikdy když mě naštval tak sem raděj odešla. Ale on dneska? Protože mame roční dvojky a čtyřletou holku tak si sakra dávám pozor na to co říkáme. Takže dneska jsme odstrojovavli stromeček..říkám mu ať ho odnese a on na mě jo hned…samozřejmě že ho neodnesl. Tak sem musela já ok. Chtěla jsem zapnout lux a tak mu říkám posbirej ty hračky jenže malá nelenila a vzala si zastrcku od luxu do pusinky..říkám super tak sem jí vzala a dala do ohrady a zastrcku usušila…jenže chlap si zase sedl ze to prostě sbírat nebude..tak mě to naštvalo a říkám..ok..tak si to udělej sám…a prudce jsem otevřela dveře až se odhrnul závěs z okna..ani jsem nezavřel a on normálně zakřičel ty jsi pi…nedotkly to a říká ty jsi normální vylízané ho.do!! Tak k jsem se otočila a mu říkám co si to řekl? A on na mě si slyšela ne? Mu říkám to myslíš vážně! A on na mě tak pořád lepší kráva jak pi. a ne? A to před dětmi!! Holky normálně jsem se rozbrečela tak hluboce mě urazil a ještě před dětmi..vzala jsem ten lux a začala luxovat…a čekala že se omluví nebo něco ale vůbec nic!! Zrovna sedím v koupelně a opravdu mě to zabolelo…ale nečekám že ani tak na rady ale asi jsem to potřebovAla ze sebe dostat…tohle mu nikdy neodpustim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35757
3.1.16 10:55

Uz aby sli zase ti chlapi do prace, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.1.16 10:57

No vyříkat si to budete stejně muset protože když ne, tak to půjde u vás doma celé do háje a toto budete mít na denním pořádku - tabu bylo prolomeno.. čili se mu musíš opravdu důrazně postavit, že takto ne - tím nemyslím hádku nebo scénu.. ale zcela racionální rozhovor o tom, jak spolu budete komunikovat a proč toto dělat nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
3.1.16 11:00

Bylo to poprvé, co je tak vulgární? Nebo je takový obvykle a častuje lidi kolem sebe tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
3.1.16 11:05

Za mě: jeho chování je běžné a neříkej, že jindy vyskočí a může se přetrhnout. Přece mu nikdo nebude říkat, co má dělat, frajerovi. :zed:
Sprosté nadávky bych neodpustila a důrazně bych mu to řekla. Je to další krok v tom, abys poznala, co on si o tobě myslí.
A neuděláš s tím nic. :think:

• Citovat
  • Upravit
4749
3.1.16 11:10

Já vidím už problém jen v tom, že se ho musíš prosit, aby doma něco udělal. to by snad měl sám od sebe, ne? ježiš a ty po nem chceš jen, aby zvedl pár hraček..

A jak to u vás jinak chodí, dohoda byla, že před dětma ne a když nejte s dětma, tak je taky vulgární? jako chápu, že se to může stát, vygradovat to z nějakého důvodu, dlouhodobý stres, problémy, ale i tak by se to muselo řešit, natož pokud tak vyjel jen tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.1.16 11:13

Lepší je si udělat sama a chlapa se nedoprosovat.. Ten můj mi teda vždy vyhoví a když ne tak to vztekle udelam ale aby viděl že mě naštval.. Kolikrát to zabere a jde pomoct. Ale aby mě urážel když jsem vztekla to teda neexistuje. urcite bych mu řekla svůj názor na jeho chování. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
3.1.16 11:22

Úžasný, musím říct, že mi tvoje reakce připomínají moji matku. Když někdo něco neudělal okamžitě, začala to dělat demonstrativně sama.
Musím říct, že není moc věcí, které mě dokáží víc vytočit.
Na druhou stranu, v životě bych vůči druhému člověku nevypustila z úst ty výrazy a ještě se toho lekla tak málo, že by to neznamenalo okamžité sypání si popela na hlavu.
Proč ses vlastně rozbrečela, já bych se okamžitě mnohem razantněji než ty vymezila a hodně důrazně bych mu vysvětlila, že je to naprosto nepřijatelné, že podruhé z toho vyvodím velmi vážné důsledky a jestli to do deseti minut nevysvětlí(neomluví) k mé spokojenosti a obyčejné promiň, byl jsem vytočený, není k mojí spokojenosti, tak ty důsledky budu vyvozovat okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
3.1.16 11:23

Tak to ses dobra, zes sla luxovat, ja bych mu asi vzteky tim luxem spravila ksicht!!!
Takto se pred detma nemluvi - natoz aby tak oznacoval svoji partnerku = MATKU SVYCH DETI!!!
To ze nepomaha je jedna vec, sproste oznacovani partnera druha!
Jsem zvedava, jak probehne debata v klidu - ja bych teda v klidu opravdu nebyla a asi bych ho pocastovala obdobnym slovnikem - jak se mu to libi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.16 11:24

Ne on je před lidma úplně pohodě..každej hned jak je šikovný..jak se stará. Každý ho berte jako dobreho kamaráda. Neříkám že je to poprvé ale nikdy mi takhle neřekl.. Třeba že jsem blbá.. Nebo prostě tak normálně. Ale tohle je poprvé. Jinak šla jsem dolu a on na mě jako kde jsi? A choval se úplně normálně mu říkám já čekám zda mi to vysvetlis a on na mě a co? Říkám to jak si mi nadal a on joooo. a on a to čekášna to až začne sněžit? Stála jsem v kuchyni a ani jsem se nehla mu říkám ne čekám na domluvu a on na mě tak ty dveře zavyrej normálně nauč se to a pak se ti možná omluvím..do té doby necekej! A odešel a znova jsem se rozbrečela ale tak ať to nezjistí a otevřel dveře a říká zase řveš?

• Citovat
  • Upravit
101552
3.1.16 11:24
@Sany80s píše: Úžasný, musím říct, že mi tvoje reakce připomínají moji matku. Když někdo něco neudělal okamžitě, začala to dělat demonstrativně sama.
Musím říct, že není moc věcí, které mě dokáží víc vytočit.

Jojo, taky to miluju… na druhou stranu, tak ať si to teda udělá sama, když to musí mít hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
3.1.16 11:27
@Anonymní píše:
Ne on je před lidma úplně pohodě..každej hned jak je šikovný..jak se stará. Každý ho berte jako dobreho kamaráda. Neříkám že je to poprvé ale nikdy mi takhle neřekl.. Třeba že jsem blbá.. Nebo prostě tak normálně. Ale tohle je poprvé. Jinak šla jsem dolu a on na mě jako kde jsi? A choval se úplně normálně mu říkám já čekám zda mi to vysvetlis a on na mě a co? Říkám to jak si mi nadal a on joooo. a on a to čekášna to až začne sněžit? Stála jsem v kuchyni a ani jsem se nehla mu říkám ne čekám na domluvu a on na mě tak ty dveře zavyrej normálně nauč se to a pak se ti možná omluvím..do té doby necekej! A odešel a znova jsem se rozbrečela ale tak ať to nezjistí a otevřel dveře a říká zase řveš?

No jasně, furt ses nevymezila, řveš, on ví, že těžce přestřelil a že pro to v podstatě neexistuje dostatečná omluva, tak to zkouší hodit jen na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.1.16 11:30
@kuklisek píše:
Tak to ses dobra, zes sla luxovat, ja bych mu asi vzteky tim luxem spravila ksicht!!!
Takto se pred detma nemluvi - natoz aby tak oznacoval svoji partnerku = MATKU SVYCH DETI!!!
To ze nepomaha je jedna vec, sproste oznacovani partnera druha!
Jsem zvedava, jak probehne debata v klidu - ja bych teda v klidu opravdu nebyla a asi bych ho pocastovala obdobnym slovnikem - jak se mu to libi!

před dětmi se takto nemluví ale vzteky by mu spravila luxem ksicht - před dětmi… to jsou paradoxy :think: a ještě bys ho počastovala stejně OTCE svých dětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
3.1.16 11:32

Bože, co to je za demen.ta? Vypakuj ho z baráku, než to naučí holky… nezájem jestli to řekl ve slabé chvilce, nebo poprvé, nebo podruhé, nebo posté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.16 11:39

Kupovala jsem protože napadané jehličí není jen tak. Rozbrečela jsem se protože jsem těhotná takže hormony. Ne on se nikdy jako tak hnusně necohval

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky