Urazil mě přítel před dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4000
3.1.16 11:42
@Anonymní píše:
Neříkám že je to poprvé ale nikdy mi takhle neřekl..

Nejde tak ani, co řekl (jaké slovo) ale o to, zda mluví obecně vulgárně (hrubě)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33985
3.1.16 11:43
@Anonymní píše:
Dobrý den..předem se omlouvám za anonym ale ještě se s toho nemůžu vzpamatovat. Takže musím napsat že nikdy jsem mému příteli neřekla hnusně…nikdy když mě naštval tak sem raděj odešla. Ale on dneska? Protože mame roční dvojky a čtyřletou holku tak si sakra dávám pozor na to co říkáme. Takže dneska jsme odstrojovavli stromeček..říkám mu ať ho odnese a on na mě jo hned…samozřejmě že ho neodnesl. Tak sem musela já ok. Chtěla jsem zapnout lux a tak mu říkám posbirej ty hračky jenže malá nelenila a vzala si zastrcku od luxu do pusinky..říkám super tak sem jí vzala a dala do ohrady a zastrcku usušila…jenže chlap si zase sedl ze to prostě sbírat nebude..tak mě to naštvalo a říkám..ok..tak si to udělej sám…a prudce jsem otevřela dveře až se odhrnul závěs z okna..ani jsem nezavřel a on normálně zakřičel ty jsi pi…nedotkly to a říká ty jsi normální vylízané ho.do!! Tak k jsem se otočila a mu říkám co si to řekl? A on na mě si slyšela ne? Mu říkám to myslíš vážně! A on na mě tak pořád lepší kráva jak pi. a ne? A to před dětmi!! Holky normálně jsem se rozbrečela tak hluboce mě urazil a ještě před dětmi..vzala jsem ten lux a začala luxovat…a čekala že se omluví nebo něco ale vůbec nic!! Zrovna sedím v koupelně a opravdu mě to zabolelo…ale nečekám že ani tak na rady ale asi jsem to potřebovAla ze sebe dostat…tohle mu nikdy neodpustim

No já teda nevím ale muvíš s ním jak s děckem, řekneš odnes stromek, on hned neběží tak ho odneseš sama, proč? Pak zavelíš aby posbíral hračky, proč on? Asi je nerozházel ne? Nevím jak se chová normálně ale řekla bych že mu ujely nervy, to se prostě stává, někdy člověk ve vzteku řekne věc kterou by v životě neřekl a pak ho to mrzí, pokud je jinak normální tak bych to nechala být, on se určitě omluví :mrgreen: chápu že ti to je líto a že tě to i dost urazilo ale jak píšu, pokud to není pravidlem že ti nadává tak bych to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
3.1.16 11:43
@minoe píše:
Nejde tak ani, co řekl (jaké slovo) ale o to, zda mluví obecně vulgárně (hrubě)..

Ani ten, kdo mluví obecně vulgárně by tak neměl titulovat svoji partnerku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
3.1.16 11:44
@Anonymní píše:
Kupovala jsem protože napadané jehličí není jen tak. Rozbrečela jsem se protože jsem těhotná takže hormony. Ne on se nikdy jako tak hnusně necohval

Máte roční dvojčata, čtyřletou holčičku a ty jsi s tímhle „přítelem“ zase těhotná? A že ti je líto, jak se k tobě chová, svádíš na hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40446
3.1.16 11:46
@Anonymní píše:
Kupovala jsem protože napadané jehličí není jen tak. Rozbrečela jsem se protože jsem těhotná takže hormony. Ne on se nikdy jako tak hnusně necohval

Tak jestli se jindy takhle nechová, tak je možné, že je otrávený z těch svátků a že je dlouho doma…
Zítra už snad půjde do práce a vrátí se všechno do starých kolejí? :nevim:
Možná bys udělala nejlíp, kdybys vyrazila na odpoledne s dětma ven nebo do cukrárny a přišla na jiné myšlenky… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.16 11:48

Opravdu jsi to musela nutně vysát hned, nemohla jsi deset minut počkat? přijde mi to přehnaný z obou stran.

btw, vy máte holky, dvojky a ty jsi znova těhotná? Možná nejsi jediná s kým cloumaj hormony…

Já se s přítelem hádám tradičně na Štědrý den, celý rok nic, růžový obláčky, ale na Štědrej den - ten je zakletej, letos to bylo hodně divoký. (ale jak jsem si tu na epipi všimla nejsme jediní :-D ) Mě teda, ale uráží jiný věci než to, že mě někdo v afektu nazve pipinou atp. :nevim: z toho se fakt nehroutím… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4000
3.1.16 11:49
@j.a.n.i1 píše:
Ani ten, kdo mluví obecně vulgárně by tak neměl titulovat svoji partnerku…

Souhlasím s tebou.. takoví lidé si ale obyčejně neberou servítky nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
3.1.16 11:52

@minoe Kupodivu znám dost takových, kteří ano, ale poslouchat je při práci (když jim něco nejde) by je děti fakt neměly :mrgreen: stejně tak jsem potkala celkem dost chlapů, kteří mezi sebou mluvili dost vulgárně a tykali si mezi sebou, ale jak přišla žena, tak vůči ní mluvili slušně a vykali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
3.1.16 11:54

Od něj to nebylo hezké, ale tvoje chování tomu taky trochu pomohlo. O tom žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
3.1.16 11:55
@j.a.n.i1 píše: ..stejně tak jsem potkala celkem dost chlapů, kteří mezi sebou mluvili dost vulgárně a tykali si mezi sebou, ale jak přišla žena, tak vůči ní mluvili slušně a vykali.

Ve stresující situaci se ale dotyční neudrží a jsou takoví co je jim nejbližší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.1.16 11:56

Tak hnusně někoho oslovovat, to je pro mě nepředstavitelné ( i se stýkat s někým, kdo tak někoho tituluje a tím spíš své nejbližší). Ale, na druhou stranu, aby můj partner stál nade mnou a dával befély - podej, sesbírej, přines, teď hned, tak bych za sebe neručila… Mě se zvedl tlak, i když jsem to četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
3.1.16 11:59
@minoe píše:
Ve stresující situaci se ale dotyční neudrží a jsou takoví co je jim nejbližší..

To není pravda. Slušný člověk a pořádný chlap tohle své ženě neřekne nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
3.1.16 12:00
@hanka.br. píše:
To není pravda. Slušný člověk a pořádný chlap tohle své ženě neřekne nikdy.

Tak vidíš on-line, že se to děje - zakladatelka o tom píše, jak ji tituluje její muž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
3.1.16 12:01

Taky tohle nesnáším, poroučení a vše musí být hned. Psalas to v deset dopoledne, kdy my ještě celá rodina i s dětmi buď spali, nebo se váleli u televize. Po mě tady vyštěkávat manžel, že mám dělat tohle tamto a pak to demonstrativně dělat sám, tak ho možná budu titulovat stejně :mrgreen:
Zkus se na to aspoň na chvilku podívat tak, že i ty za to můžeš, práskat dveřma a poroučet… to jsi tedy fakt příjemná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
3.1.16 12:04
@minoe píše:
Tak vidíš on-line, že se to děje - zakladatelka o tom píše, jak ji tituluje její muž..

A kde bereš tu jistotu, že jsou splněny i ty první předpoklady a tedy že je slušný člověk a pořádný muž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí