Mazlící typ muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
4.1.16 18:30
@Heinich píše:
Pro muže je mazlení o něco méně přirozené nežli pro ženy. Ona i jejich sexualita je značně jiná. Obecně se muži mazlí hlavně v období zamilovanosti a poté to bývá horší. Některé mladé ženy postrádají u svých mladých partnerů mazlení, starší ženy zas u starších mužů si naopak někdy na mazlení stěžují. Ve smyslu toho, že už se „jen“ mazlí a na sex už většinou nemají takovou chuť ani schopnosti.

Bez nesexuálních dotyků vyprchá ze vztahu intimita. Nejhorší je, když chlap na ženskou ani nesáhne a pak najednou do ní chce něco strčit a diví se, že ona je chladná a odtažitá.

V období zamilovanosti jsou ženské na sex připravené víceméně furt, ale potom je třeba stále udržovat kontakt, pohladit, políbit… A ne chodit vedle jak dva cizí lidé a najednou ryc pic, mámo roztáhni nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
4.1.16 18:32

My jsme s manželem hodně kontaktní ato je nám oboum přes 40, dokonce spíme pod jednou peřinou.

• Citovat
  • Upravit
106236
4.1.16 18:33
@Bábrdl píše:
Bez nesexuálních dotyků vyprchá ze vztahu intimita. Nejhorší je, když chlap na ženskou ani nesáhne a pak najednou do ní chce něco strčit a diví se, že ona je chladná a odtažitá.V období zamilovanosti jsou ženské na sex připravené víceméně furt, ale potom je třeba stále udržovat kontakt, pohladit, políbit… A ne chodit vedle jak dva cizí lidé a najednou ryc pic, mámo roztáhni nohy.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39650
4.1.16 20:41
@Bábrdl píše:
Bez nesexuálních dotyků vyprchá ze vztahu intimita. Nejhorší je, když chlap na ženskou ani nesáhne a pak najednou do ní chce něco strčit a diví se, že ona je chladná a odtažitá.V období zamilovanosti jsou ženské na sex připravené víceméně furt, ale potom je třeba stále udržovat kontakt, pohladit, políbit… A ne chodit vedle jak dva cizí lidé a najednou ryc pic, mámo roztáhni nohy.

P Ř E S N Ě! :potlesk:
K tomu není už co dodat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
4.1.16 21:02
@mowla píše:
My jsme s manželem hodně kontaktní ato je nám oboum přes 40, dokonce spíme pod jednou peřinou.

to je hezké, ta jedna peřina :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106236
4.1.16 21:14
@minoe píše:

Dam ti vědět, jak dlouho to vydrží v začínajícím vztahu… Kdo první se trhne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
4.1.16 21:14
@minoe píše:

Viď? My jsme teď byli na dovolený v lázních a tam nebyla ta francouzká, ale normální dvě peřiny, miláček se vůbec nevyspal a když jsme odjížděli tak říkal, příště si vezmeme sebou peřinu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4000
4.1.16 21:18
@mowla píše:
Viď? My jsme teď byli na dovolený v lázních a tam nebyla ta francouzká, ale normální dvě peřiny, miláček se vůbec nevyspal a když jsme odjížděli tak říkal, příště si vezmeme sebou peřinu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak jedna peřina obvykle stmeluje pár :D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
4.1.16 21:23
@minoe píše:
Tak jedna peřina obvykle stmeluje pár :D :*

Fakt, tak to jsem nevěděla.

• Citovat
  • Upravit
4000
4.1.16 21:24
@mowla píše:
Fakt, tak to jsem nevěděla.

Tak ale nesmíš pod ní pšoukat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
4.1.16 21:26
@minoe píše:
Tak ale nesmíš pod ní pšoukat :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3968
5.1.16 08:11
@Bábrdl píše:

A to právě chlapi často nedělají, neb nejsou dostatečně empatičtí. Obecně takové věci totiž jejich sexualita nevyžaduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.1.16 09:39
@Heinich píše:
A to právě chlapi často nedělají, neb nejsou dostatečně empatičtí. Obecně takové věci totiž jejich sexualita nevyžaduje.

To je mi jasné. Jenže pak se stane, že sexualita ženy nevyžaduje sex. Teda s tím chlapem, co dělá studeného čumáka.

Já vím, že muži a ženy nejsou úplně kompatibilní a někde jsem četla výzkum, že homosexuální páry jsou v sexu spokojenější. Počítám, že ženské se otlapkávají, chlapi chodí kolem sebe a pak se na sebe vrhnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
5.1.16 11:12
@Bábrdl píše:
To je mi jasné. Jenže pak se stane, že sexualita ženy nevyžaduje sex. Teda s tím chlapem, co dělá studeného čumáka.Já vím, že muži a ženy nejsou úplně kompatibilní a někde jsem četla výzkum, že homosexuální páry jsou v sexu spokojenější. Počítám, že ženské se otlapkávají, chlapi chodí kolem sebe a pak se na sebe vrhnout :lol:

Ano je to tak. Jen bych podotkl, že část mužů prostě není schopná částečně jít proti své přirozenosti. Zvláště v dlouhodobých vztazích mají k tomu ještě větší sklon a nekompatibilita tak vystoupí ještě více na světlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.1.16 11:15
@Heinich píše:
Ano je to tak. Jen bych podotkl, že část mužů prostě není schopná částečně jít proti své přirozenosti. Zvláště v dlouhodobých vztazích mají k tomu ještě větší sklon a nekompatibilita tak vystoupí ještě více na světlo.

Pokud je někomu vyloženě proti srsti políbit nebo pohladit svou ženu a říká tomu „jít proti své přirozenosti“, tak by měl zvážit, jestli je dlouhodobý vztah pro něj to pravé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí