Chlap na koupi embrya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6421
10.4.23 10:33
@Russet píše:
Kolik dětí dnes končí v děcáku? Jdou spíš dočasnym pěstounům a pak do rodiny. Kdyby to byl takový přežitek, tak by se to zrušilo a všechny by se nacpali jen slobodným mamičkám. Já jsem s jedním chlapem 20 let. Uteklo to jako voda. Mé kamarádky a známé vesměs rozvedené nejsou. Letité vztahy. Žádné alimenty a nazdar.

V děcáku je prý aktuálně cca 8000 dětí. Ale i kdyby šly k pěstounů, pořád to není původní rodina. A pořád je nesrovnatelně víc dětí, kteří jsou původně z úplných, následně neúplných rodin než dětí, které se narodily matkám, které žádného otce nechtějí. Rozvádí se cca 50% manželství. A je otázka, jestli se víc sociálních příspěvků dá svobodným matkám než dětem sice z úplných, ale zato asociálních rodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.4.23 11:18
@ZuzaM píše:
V děcáku je prý aktuálně cca 8000 dětí. Ale i kdyby šly k pěstounů, pořád to není původní rodina. A pořád je nesrovnatelně víc dětí, kteří jsou původně z úplných, následně neúplných rodin než dětí, které se narodily matkám, které žádného otce nechtějí. Rozvádí se cca 50% manželství. A je otázka, jestli se víc sociálních příspěvků dá svobodným matkám než dětem sice z úplných, ale zato asociálních rodin.

Kolik znáš dětí, co šly po porodu do děcáku? Tam jsou leda děti, o které nikdo nestojí. Starší a prostě takové, které „milující pár toužící po děťátku“ prostě nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
10.4.23 11:57
@Russet píše:
Kolik znáš dětí, co šly po porodu do děcáku? Tam jsou leda děti, o které nikdo nestojí. Starší a prostě takové, které „milující pár toužící po děťátku“ prostě nechce.

Tak to je snad jedno, kdy a proč do toho děcáku jdou, ne? Výsledek je stejný, jestli tam jdou po porodu nebo za pár měsíců nebo let. Jak se to vztahuje k tématu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.4.23 12:03
@ZuzaM píše:
Tak to je snad jedno, kdy a proč do toho děcáku jdou, ne? Výsledek je stejný, jestli tam jdou po porodu nebo za pár měsíců nebo let. Jak se to vztahuje k tématu?
Že já jsem naposledy potkala dítě z děcáku, když jsem se odstěhovala do jiného bydlení. Zato pěstounek znám několik. Po rozvodu děti v děcáku nekončí. Odebírání z rodiny je to poslední, co se děje. Každý příčetný člověk, kterému jde o zájem dítěte, nezpochybňuje, že role mámy a táty je zásadní. Lepší model se ještě nevymyslel.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
10.4.23 12:20
@Russet píše: Že já jsem naposledy potkala dítě z děcáku, když jsem se odstěhovala do jiného bydlení. Zato pěstounek znám několik. Po rozvodu děti v děcáku nekončí. Odebírání z rodiny je to poslední, co se děje. Každý příčetný člověk, kterému jde o zájem dítěte, nezpochybňuje, že role mámy a táty je zásadní. Lepší model se ještě nevymyslel.

Prosím tě, proč pořád plácáš tyhle nesmysly? Někdo ti říká, že se dávají děti po rozvodu do děcáku? Já ti jen píšu, že je spousta dětí, co nežijí v úplné rodině, takže někomu vyčítat, že plánuje dítě přivést na svět bez otce je prostě mimo. I když si náplánuješ úplnou rodinu, máš pořád velkou šanci, že bude dítě v neúplné rodině bez otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.4.23 12:52
@ZuzaM píše:
Prosím tě, proč pořád plácáš tyhle nesmysly? Někdo ti říká, že se dávají děti po rozvodu do děcáku? Já ti jen píšu, že je spousta dětí, co nežijí v úplné rodině, takže někomu vyčítat, že plánuje dítě přivést na svět bez otce je prostě mimo. I když si náplánuješ úplnou rodinu, máš pořád velkou šanci, že bude dítě v neúplné rodině bez otce.

Je to mimo. Protože když dopředu vyšachuješ otce, je to špatně. I po rozvodu dítě většinou bez otce není. Ale když si vybereš chlapa, co o děti nestojí, po rozvodu bude dítě bez otce. To je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
23.5.23 20:47
@Marketisss píše:
Dobrý den, partner mě po neúspěšném IVF opustil. Hrozne moc touzim po diteti! Další možnost je koupit si embryo, ale k tomu potřebuji pisemny souhlas partnera. Proto se snažím najít může, který „si na něho zahraje“, poskytne potřebné informace a podepíše potřebný dokument.
Nehledám dárce spermií.
Pokud byste mi chtěli pomoci, budu moc ráda a předem děkuji.
Jsem z Prahy.

Pokud mas takovou touhu mrkla bych se do zahranici, myslim, ze severske zeme umoznuji i single zenam pouzit darce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí