Chlapi a sex

Anonymní
30.6.19 22:50

Chlapi a sex

Ženský, jak dlouho dokáže vydržet ten váš bez sexu? Já mám doma nějakýho exota, kterej ho nepotřebuje. Žádný stresy v práci nemá, zedřenej není, sedí v práci na zadku, jí dost zdravě, sportuje. Kámošky mi ho závidí (ty kdyby věděly :mrgreen: ) no a sex kulový, kdybych nezačala já, tak nic není :zed: Takže odteď na něj nešáhnu a hodlám počkat, co bude..jestli něco bude 8o :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
30.6.19 22:53

A nebylo by lepší najít způsob, jak se domlouvat na tom, že máte různé potřeby a že když nejsou naplněné, tak je jeden či druhej a nebo oba dost frustrovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Toratkova111
30.6.19 22:54

Ahoj, bud rada ze to neni nadrzenec co k tomu honi na sex chatech a lovi po seznamkach na zasun :P
Lepsi mit takovyho kde si o to reknes, nez voplzlyho slizouna

• Citovat
  • Upravit
1048
30.6.19 22:57

A takhle to máte pořád? nebo je to až teď ta absence z jeho strany?…kdysi jsem zažila absenci tři týdny od ex a ukázalo se, že má jinou samozřejmě…Tím tě nechci strašit samozřejmě 8o :D Jinak manžel by mohl samozřejmě častěji než já..ovšem máme dvě děti, z toho jedno roční a druhé chodí spát později než manžel, takže jaksi proveditelné to moc často není, takže si většinou užíváme když je starší u babičky a uložíme malou. Už to tak často není, jako dřív, za to to ale stojí za to. razíme heslo kvalita ne kvantita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.19 23:01

@Ou když já nevím jak, jedinej kdo se chce domlouvat sem já

• Citovat
  • Upravit
7333
30.6.19 23:03

Muži spíše oželí sex, než ženy, mají spoustu jiných zájmů. Žena je od přírody více živočišná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.19 23:03

@slunicko83 ze začátku takovej nebyl, to mohl pořád :nevim: prostě poslední rok mu nějak ruplo, přijde mi, že si to raději udělá rukou, než aby spal se mnou

• Citovat
  • Upravit
263
30.6.19 23:05

A co orientace je jistá? normální to není a často za tím něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.19 23:05

@Božislava tohle nechci vůbec slyšet

• Citovat
  • Upravit
7333
30.6.19 23:07
@Anonymní píše:
@Božislava tohle nechci vůbec slyšet

Bohužel pravda je jediná věc, co ti může objasnit situaci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.19 23:07

@Kokolina29 ne je jistá :mrgreen: je stopro na ženský

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.19 23:09

@Božislava tak přeci ho kruci nebudu pořád svádět já, vždyť je to chlap :,( je to od něj sviňský

• Citovat
  • Upravit
2469
30.6.19 23:25

Než jsem náhodou narazil na emimino, tak jsem si myslel, že všude je to stejný. Chlap chce furt, ženská skoro nikdy.
Tady se dozvídám, že jsou občas role i prohozené.
A popravdě byl jsem víc vyrovnaný se svým údělem sexuálního loudila, dokud jsem to nevěděl.

Pro zakladatelku:
Vím jak ti je.
Jak to vyřešit nevím.
Promluvit jsem si zkoušel, ale jakmile se do toho začne ten druhý sám nutit, tak je to ještě horší.
Jediný způsob je vyplnit si život něčím jiným.
Ale vědomí, že zbytek života bude sex jednou měsíčně a ještě ne s radostí, to je těžký balvan. I když toho druhého miluješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122580
30.6.19 23:26

Poté, co mi roku 2017 zemřela žena a než jsem si našel přítelkyni, jsem neměl sex rok a půl. A je pravda, že mi po docela krátké době začal scházet - a proto první sex s mou novou přítelkyní byl docela divoký. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
30.6.19 23:32
@Anonymní píše:
ze začátku takovej nebyl, to mohl pořád :nevim: prostě poslední rok mu nějak ruplo, přijde mi, že si to raději udělá rukou, než aby spal se mnou

To je divné. I kdyby ses mu omrzela, tak hormony pracují pořád, něco by určitě bylo.

Takže myslím, že se buď vybíjí jinde nebo má nějaký zdravotní problém.

Anebo jsi někdy předtím měla nějaké řeči, tak se nehodlá doprošovat, dokud si neřekneš. To by bylo nejjednodušší si promluvit a třeba se něco dozvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí