Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Knihomyš píše:
@opozice Já právě tyhle lichotky neprovozuji, abych chudáky kolegy nevyděsila. Spíš obdivuji technickou zdatnost, rozhled v oboru, organizační schopnosti a tak.
A je fakt, že to má často reálný základ, s pitomcema bych se přece nebavila.
na to není šablona. Znám případy, kdy přišla žena k nadřízenému a doslova si řekla o odměnu, že má rozbité kozačky. Odměnu dostala, ale ta postel ji neminula. Prostě něco za něco. ![]()
Taky se mi to stalo, a to v 19 letech na univerzite od o mnoho starsiho docenta! Tenkrat jsem vubec nebyla tak moudra, abych to vyhodnotila - myslela jsem si, ze si proste na zacatku myslel, ze jsem tak chytra, ze me chodil doprovodit domu ze skoly a chce se mnou mluvit o odbornych vecech - a kdyz jsem mu nekolikrat zabouchla dvere pred nosem a dala najevo, ze mam jiny zajmy, tak najednou delal ze neexistuju, neodpovedel mi na pozdrav, odesel od mych statnic hned jak jsem vstoupila do mistnosti, jako predseda komise! Ja si to tenkrat, blba, vykladala jako svuj intelektualni nedostatek - ze proste zjistil, ze za tolik nestojim, ale moc jsem to neresila
. Az po letech po absolvovani zacal v hospode kricet, ze se mnou vzdycky chtel spat, a ja uz zaroven byla vdana a vedela jsem, jak se manzel chova, kdyz ho odmitnu, tak mi konecne docvaklo, ze to tenkrat vubec nebylo o mym intelektu
. 50plus letej muz to delal 19ti lety studentce, celkem ostuda a vubec je na tom krasne videt ta rovnost pohlavi..
@Kobliha51 píše:
Hlavně nevidí, že dotyčná si na něm trénuje své umění, jak zacházet s muži a jak je dostrkat tam, kam ona chce. A taky je jí k smíchu. Tohle všechno on neví.
To jo, pokud jí podlehne. Pokud nepodlehne, tak má kočka smůlu a jsme zase tam na začátku, že ji poctivku vystřídá ta, které jí onen muž k smíchu není. No a zákonitě vznikne žárlivost a dvě nerozlučné kamarádky si jdou po krku. ![]()
Co jsem si ja vzala z jine diskuze tady je toto: chlap se zenou nikdy nechce kamaradit, protoze zena je dobra akorat na to, aby se ji dostal do gatek. Pokud gatky nejsou ve hre, muze jeste nejaky cas vyckavat a „hrat“ si na kamarada. A jen naivni pipina si mysli, ze s ni kamaradi, protoze zena nema muzovi co nabidnout v tomto smeru.
Udivuje te tedy ve svetle techto nazoru, ze se takto chova? Rekla bych, ze chlap na urovni si mysli vyse zminene, ale dela se alespon, ze to tak neni. Buran ti to da najevo, co si o tobe doopravdy mysli a jakou mas pro nej cenu. Vzdyt jses zenska, si myslis, ze se s tebou bude jen tak bavit.
@warita píše:článek je článek, napsané můžou být různé řádky. Jedno je jisté. Slušná žena nemá důvod chlapovi lichotit. Mám na mysli v pracovních vztazích, jak uvádí článek. Pokud některá lichotí, je to o tom mít z toho nějakou výhodu.
Co jsem si ja vzala z jine diskuze tady je toto: chlap se zenou nikdy nechce kamaradit, protoze zena je dobra akorat na to, aby se ji dostal do gatek. Pokud gatky nejsou ve hre, muze jeste nejaky cas vyckavat a „hrat“ si na kamarada. A jen naivni pipina si mysli, ze s ni kamaradi, protoze zena nema muzovi co nabidnout v tomto smeru.Udivuje te tedy ve svetle techto nazoru, ze se takto chova? Rekla bych, ze chlap na urovni si mysli vyse zminene, ale dela se alespon, ze to tak neni. Buran ti to da najevo, co si o tobe doopravdy mysli a jakou mas pro nej cenu. Vzdyt jses zenska, si myslis, ze se s tebou bude jen tak bavit.
@warita Jo, asi jo, nenapadlo me to, ale muj otec je na urovni a doma tak mluvi - napr. mu jeho kamaradka dala precist svoji novou knizku poezie, ja se ho na to ptala a on na to - ja to ani nahodou cist nebudu, to jsou takovy ty zensky basne, zrnka pisku… ani se na to nepodival, pred ni delal sympataka.. zustavam anonymni v souladu s predchozim prispevkem, pardon
Nevěřím na čisté kamarádství mezi mužem a ženou. Mám opačné zkušenosti. Jinak mě nevadí upřímná pochvala od lidí, které znám, a taky nemám problém někoho pochválit, pokud to tak cítím. Nesnáším ale faleš, a účelové vtírání se někomu do z.adku.To taky zpravidla ihned poznám.
@warita To jsi asi nepochopila. My se bavíme a bavit musíme, protože spolu pracujeme. Bylo mi jasné, že se mu líbím, ale že za tím není nic víc, než že rád pokouká. Z mojí strany to bylo pracovní a brala jsem to jako dobrý vztah s kolegou. Žádná soukromá kafíčka jsem s ním nedomlouvala. Proto mě tak dojalo, jak najednou obrátil.
![]()
@nostress píše:
Nevěřím na čisté kamarádství mezi mužem a ženou. Mám opačné zkušenosti. Jinak mě nevadí upřímná pochvala od lidí, které znám, a taky nemám problém někoho pochválit, pokud to tak cítím. Nesnáším ale faleš, a účelové vtírání se někomu do z.adku.To taky zpravidla ihned poznám.
na večírcích jsem byl jako doma a za chvíli to začne znovu. Firmy mě zvou a praxe je takováto. Slušné ženy odcházejí zpravidla mezi cca 17-18 hodin. Je jedno z jakého důvodu, Děti, žárlivý manžel, pes, kočka, nebaví je už poslouchat blbý ožralecký kecy atd.
No a po tomto čase tam zůstává to tzv. zdravé jádro. Ty ženy, co tam zůstaly, tak se loučí o půlnoci, některé ještě později. No a jak to může dopadnout? Na 90% jich končí v posteli. Nejlepší jsou ty rána, kdy každý dělá jakoby se nic nestalo.
@opozice píše: článek je článek, napsané můžou být různé řádky. Jedno je jisté. Slušná žena nemá důvod chlapovi lichotit. Mám na mysli v pracovních vztazích, jak uvádí článek. Pokud některá lichotí, je to o tom mít z toho nějakou výhodu.
to enbyl clanek, to byla diskuze, kde pan zoidberg vyrukoval s timto nazorem a hned se naslo nekolik jinych uzivatelu muzskeho pohlavi, kteri ho souhlasne poplacali po ramenou.
Jinak souhlasim, flirtovani do prace nepatri. Bohuzel je to bezna praxe a mistama dost pres caru.
Nicmene, obyc kompliment, ze ma peknou kosili a sekne mu, na tom nevidim nic spatneho. Uz jsem pochvalila dost peknych kosil a novych ucesu a nebyl tom ani naznak nejakeho flirtovai a myslim, ze panove to tak i brali.
Příspěvek upraven 16.11.17 v 16:31
@Anonymní píše:
@warita To jsi asi nepochopila. My se bavíme a bavit musíme, protože spolu pracujeme. Bylo mi jasné, že se mu líbím, ale že za tím není nic víc, než že rád pokouká. Z mojí strany to bylo pracovní a brala jsem to jako dobrý vztah s kolegou. Žádná soukromá kafíčka jsem s ním nedomlouvala. Proto mě tak dojalo, jak najednou obrátil.![]()
jasný, viděl, že mu u tebe pšenka nepokvete, tak to zkoušel u jiný. No, jo, lovci, ale okatí lovci. ![]()
@nostress Ja mela jednoho cisteho kamarada, skoro nejlepsiho. Vzdycky jsem si to myslela, teda a porad mam pocit, ze to nemohlo byt jinak. Akorat mi neprisel na svatbu a od te doby se mnou nemluvi..
@warita píše:
to enbyl clanek, to byla diskuze, kde pan zoidberg vyrukoval s timto nazorem a hned se naslo nekolik jinych uzivatelu muzskeho pohlavi, kteri ho souhlasne poplacali po ramenou.Jinak souhlasim, flirtovani do prace nepatri. Bohuzel je to bezna praxe a mistama dost pres caru.
Nicmene, obyc kompliment, ze ma peknou kosili a sekne mu, na tom nevidim nic spatneho. Uz jsem pochvalila dost peknych kosil a novych ucesu a nebyl tom ani naznak nejakeho flirtovai a myslim, ze panove to tak i brali.
v tom máš pravdu, ale je tu ale…vždy něco něčím začíná…
@warita píše:
to enbyl clanek, to byla diskuze, kde pan zoidberg vyrukoval s timto nazorem a hned se naslo nekolik jinych uzivatelu muzskeho pohlavi, kteri ho souhlasne poplacali po ramenou.Jinak souhlasim, flirtovani do prace nepatri. Bohuzel je to bezna praxe a mistama dost pres caru.
Nicmene, obyc kompliment, ze ma peknou kosili a sekne mu, na tom nevidim nic spatneho. Uz jsem pochvalila dost peknych kosil a novych ucesu a nebyl tom ani naznak nejakeho flirtovaia myslim, ze panove to tak i brali.
asi tak, znala jsi míru a nepřipouštěla jsi je více k tělu.
@nostress píše:
ja mam zkusenosti takove i takove. Naslo se dost chlapu, kteri si evidentne od naseho pratelstvi neco slibovali a bud zustali zaparkovani v zone „kamarad“ co ceka na prilezitost, anebo se urazili a z meho zivota zmizeli.
Mam ale i pratele chlapi, kde si jsem vcelku jista, ze o nic sexualniho neslo, nebot k tomu byla prilezitost a nestalo se nic. A protoze i nadale meli zajem pratelstvi udrzovat, tak vychazim z toho, ze o to pratelstvi asi preci jenom zajem maji.
Jinak, pokud je to opravdu tak, ze muz nema zajem o pratelstvi se zenou, protoze mu nema v tomto smeru co nabidnout, tak je to opravdu, ale opravdu hodne smutne. Vypovida to totiz hodne o tom, jakou cenu ma pro muze zena: nulovou. Musim rict, ze mi je z toho hodne smutno. Ja totiz dokazu kamaradit jak s muzi tak se zenami a nepovysuju se nad muze a nemam pocit, ze jsem nadrazena… oni to ale asi vidi jinak. Pratelstvi se zenou, pcchhhhhhh, jak naivni.