Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky maminy ![]()
Jen tak pro zábavu zakládám toto téma
už tu byla diskuse co je třeba divné nebo co dělají vaše děťátka ale nebylo to tu načem ujíždíte vy sami nějáký zlozvik nebo je to nějáký jídlo co fakt milujete nebo kombinace co děláte
..
Já třeba ujíždím na tom že jím syrové brambory a strašně je miluji a nejsem jediná v rodině
nebo třeba ráda si olíznu sůl, pepř je to děsný ale mě to chutná
mám ráda i sunar…
A co vy? Podělte se ![]()
Příspěvek upraven 01.11.17 v 21:53
Mám hrozně ráda smažený sýr s rýží nebo pojídám sušenou smetanu místo sladkostí
Jako prasarnu kterou už jsem dlouho neměla je neupecene těsto ale jinak kokosova voda s kousky kokosu. To se neudržím nikdy
Suché dětské mléčné instatní kaše po lžičkách
Kupuju to pro sebe jen a mám to tak na 3 dny ![]()
Na kockach:) i když žádnou nemám, ale stačí jen obrázek a hned mám hezčí den ![]()
Já jsem byla naprosto závislá na chipsech uzené s křenem - naštěstí pro mě je přestali vyrábět ![]()
no a pak solené arašídy v medu
@Petruna21 Pěkné téma
Ale nic nemám
Miluju kafe, zelený čaj a bylinkové čaje a tam teď narážím na to, že by se dlouhodobě neměly (teda většina) a já bych to pila po litrech ![]()
Jinak čokoláda, ale to není nic zajímavýho.
@Petruna21 píše:
Ahojky maminy![]()
Jen tak pro zábavu zakládám toto téma
už tu byla diskuse co je třeba divné nebo co dělají vaše děťátka ale nebylo to tu načem ujíždíte vy sami nějáký zlozvik nebo je to nějáký jídlo co fakt milujete nebo kombinace co děláte
..
Já třeba ujíždím na tom že jím syrové brambory a strašně je miluji a nejsem jediná v rodině
A co vy? Podělte senebo třeba ráda si olíznu sůl, pepř je to děsný ale mě to chutná
Syrové brambory? vždyť to nemá chuť. Jinak já ujíždím na sladkostech, jsem závislá. A na čerstvých rohlíkách. Koupim 10 rohlíků a když jsou úplně čerstvé, sním i 5 naráz
A kdybych se nebála škodlivosti, jedla bych omítku. ![]()
@Doe_Jane píše:
Mám hrozně ráda smažený sýr s rýží nebo pojídám sušenou smetanu místo sladkostí
Jé to mi taky chutná moc, ta smetana ![]()
Sama pro sebe si kupuju kojenecký výživy, nejlepší je jahodová a broskev.
Kromě jídla teď ujíždím na vypalování svíček - jak je brzo tma, tak začínám už okolo páté a hasím před spaním. Celkově si ujíždím na dobré knize, k tomu čaj/káva, nohy nahoru a pohoda.
@Terez001 fuj ????
Ja si dam jednou za cas cerstvej chleba s „veprovym ve vlastni stave“ ve skle z Lidlu a k tomu kyselou okurku ![]()
@Petronellina píše:
Já jsem byla naprosto závislá na chipsech uzené s křenem - naštěstí pro mě je přestali vyrábět
no a pak solené arašídy v medu
Je to jsem milovala Staroceske hovezi na cibulce, malej pytlicek vzdycky rano na zakladku do skoly, to byla taky prasarma, ale byly tak dobry..