Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Černý čaj se stevii a mandarinkovou šťávou, případně limetkovou. Jakmile se ochladí, je to můj večerní rituál.
Vtipné je, že jsem si to sama vymyslela, že na tom budu závislá, protože jsem tehdy dost ujizdela na pudincich a sladkém a začínalo to být vidět. Tak jsem hledala něco, co ošálí chuťové buňky a bude mít minimum kalorií. A teď bych pro něj vraždila ![]()
Já mám ráda chleba s paštikou a marmeládou. Tatarák bych mohla žrát po kilech
jen tak, bez topinek. Taky dost můžu zakysanou smetanu třeba k bramborům s přírodním plátkem. Jo a taky třeba vejce naměkko a k tomu chleba s rybí pomazánkou ![]()
@Petruna21 píše:
Já mám ráda i syrové těsto na bramboráky, palačinky i na vánoční cukroví, a tatarák je božíA ještě upečené bramboráky a posypat si je cukrem to je dobrota
Jo ještě jsem si vzpomněla, že miluju nedopečené kynuté sladké tvarohové buchty..dřív se prodávaly na takovém aluminiovém tácku zabalené v plastu..a často zespodu byly ještě takové bílé, matlavé - a to mi nejvíc chutnalo..doteď nemám ráda moc do tmava upečené pečivo, ani chleba, spíš vše se světlou kůrkou.
@Bandii píše:
Já mám ráda chleba s paštikou a marmeládou. Tatarák bych mohla žrát po kilechjen tak, bez topinek. Taky dost můžu zakysanou smetanu třeba k bramborům s přírodním plátkem. Jo a taky třeba vejce naměkko a k tomu chleba s rybí pomazánkou
To si na chleba dáš paštiku i marmeládu dohromady? Taky dobrý.. ![]()
Nekdo tu zminoval rohliky-cerstvych krupavych bych dokazala snist fakt hodne, radsi je moc nekupuju ![]()
Pamatju si, ze jako diteti mi hrozne chutnaly bramburky, ktery jsem si natirala tavenym syrem ![]()
@Inuš11 píše:
Když jsem byla malá, ta jsem taky jedla syrové brambory, taky syrové kynuté těsto, měla jsem chuť na křídu a mýdlo, obojí jsem ochutnalaBabička mně pak kupovala sladká, jedlá mejdlíčka. Taky jsem snědla stohy jedlého papíru. No a v dospělosti je to hlavně tatarák, ten mně teď v těhu chybí a kyselé želé pásky
Ty jedla mejdlicka si pamatuju, uplne si pamatuju tu hnusnou chut.,jak kdyz clovek ji fakt mejdlo
mamka nam to vzdycky koupila na pouti
Ja neujizdim na nicem nenormalnim ![]()
Jinak bohuzel na bramburkach a cokolade, ktera ma velke orechy, jina me nelaka, jen tahle.
My ji bezne nekupujeme, sama si ji nekoupim, ale muj muz mi ji zacal vozit parchant muj
, kdyz se vraci z prace v Italii a provokuje me tim. Vcera jsem zas jednu musela strcit doleko do skrine, abych na ni zapomnela a otevre se na Vanoce. Nebo je nekomu dam k darku, teda jestli se jich dokazu vzdat.
@Evulina píše:
To si na chleba dáš paštiku i marmeládu dohromady? Taky dobrý..
Přesně, mňam ![]()
@lachtanice86 já mám tři lidské
a na tu opravdovou bych už neměla silu ![]()
Jinak ja miluju vajicka k snidani, muzu klidne obden michany nebo hemenex.. a vajicko musi trosku „tect“
a vubec mi nevadi ze je delam jen pro sebe
@Včelička992 píše:
ja mela na zakladce spoluzacku co olizovala porad doma omitku. Mela tam uplne vylizanou diru![]()
![]()
![]()
![]()
@Kolarkaa píše:
@Petruna21 tyve pocukrovanaj bramborak
No zkus to je to dobré taky jsem se tomu divila když mi to jednou řekla stará paní v nemocnici a pak jsem to zkusila a od té doby na tom ujíždím
![]()