Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Na Kinder čokoládě, myslím té co jsou z ní vajíčka, mléčná a bílá. Kupuju si vajíčka jen kvůli tomu, ale mám kvůli svojí úchylce už plný 3 krabice hraček.
Občas si koupím tu normální- ty malé čokoládky, to jsem kupovala v létě když vajíčka neprodávali, nevím proč, ale nikde je neměli, asi se rozpouštěli, jinak nevím.
Jinak miluji období před Vánoci a Velikonoci protože se prodávají Kinder santové a králíci, takže mám momentálně žně.
Na váze to poznat není, takže si prostě dopřávám 1-2× týdně.
Jinak jste mi připomněly černej čaj s cukrem a citronem a k tomu rohlík s něčím, nejlíp tavěňák nebo paštika.
@Kolarkaa píše:
Jinak ja miluju vajicka k snidani, muzu klidne obden michany nebo hemenex.. a vajicko musi trosku „tect“a vubec mi nevadi ze je delam jen pro sebe
Taky to takhle miluju. Vejce musí téct. Samozřejmě bílek musí byt hotovej, jinak je to hnus. Ovšem žloutek musí téct to je jasná ![]()
Já miluju škvarkovou pomazánku, to bych jedla furt.
A pak taky čerstvej upečenej chleba s máslem a na to pořádně uleželý tvargle
Pak tuňáková pomazánka, nebo tuňák přímo z konzervy, ale musí být naloženej v olevovým oleji, mňamka. Samý zdravý věci ![]()
Jo a paštika s marmeládou a pečivem se servíruje i v nejlepších restauracích, akorát se to nějak honosně jmenuje. Jako třeba domácí zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou a bagetou a tak podobně.
@GabinkaCh píše:
Ještě jsem si vzpomněla. Když jsem byla těhule, dělali jsme rekontrukci a v bytě byla zeď z takových šedých tvárnic. Av jedné byla menší dírka. A mě to chutnalo. Takže vždycky jsem do te dírky zaryla něčím ostrým až to udělalo trochu drtě a to jsem pak nabrala malinko na prst a šup do pusy. křupalo to a vonělo mi to.Pak jsem to vyplivla a zase. Díra se pořád zvětšovala, i přítel si toho všiml. Ještě mám 2 prasárničky. Uždibuju v lednici ztužený tuk, takový ten bílý, chutná mi to. A ještě si občas koupim jemný salám z Krásna. Vím, že je to humus, ale mě chutná
@NikysekR Musíš tomu přijít na chuť a pak uvidíš že je to fakt výborné ![]()
@orionk Ano ponožky, a musím mít až u krku deku i v létě jinam neusnu a nespím ![]()
@Raspusha píše:
Taky to takhle miluju. Vejce musí téct. Samozřejmě bílek musí byt hotovej, jinak je to hnus. Ovšem žloutek musí téct to je jasná
Presne ![]()
@Petruna21 píše:
Ahojky maminy![]()
Jen tak pro zábavu zakládám toto téma
už tu byla diskuse co je třeba divné nebo co dělají vaše děťátka ale nebylo to tu načem ujíždíte vy sami nějáký zlozvik nebo je to nějáký jídlo co fakt milujete nebo kombinace co děláte
..
Já třeba ujíždím na tom že jím syrové brambory a strašně je miluji a nejsem jediná v rodině
nebo třeba ráda si olíznu sůl, pepř je to děsný ale mě to chutná
mám ráda i sunar…
A co vy? Podělte se
Příspěvek upraven 01.11.17 v 19:49
Můj zlozvIk je toto ![]()
@Doe_Jane píše:
Mám hrozně ráda smažený sýr s rýžínebo pojídám sušenou smetanu místo sladkostí
Fakt je tohle dobré?
@Markykula píše:
Známa takle chodila na mour do sklepa. Vždycky přišla s celou hubou černou@GabinkaCh dobre uhlí
@blabla123 píše:
Fakt je tohle dobré?
jo jedla jsem to v madarsku tam je to bezne a od te doby to delam doma, s tatarkou, mnam ![]()
Takový je to tady prasečinec
Mě chutnají běžné věci, ujíždím na brambůrkách, jednu dobu jsme si kupovala zavařenou červenou řepu a snědla jsem celou sklenici..
Ale taková trochu prasečina.. mám ráda salámu bez pečiva, takže klidně otevřu šunku, a jsem schopná to sníst jen tak po kolečkách..ale tajně no, nechci, aby to viděly děti
a nebo tlačenku bez chleba
Příspěvek upraven 01.11.17 v 20:44