Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Doe_Jane píše:
Mám hrozně ráda smažený sýr s rýžínebo pojídám sušenou smetanu místo sladkostí
Fakt je tohle dobré?
@Markykula píše:
Známa takle chodila na mour do sklepa. Vždycky přišla s celou hubou černou@GabinkaCh dobre uhlí
@blabla123 píše:
Fakt je tohle dobré?
jo jedla jsem to v madarsku tam je to bezne a od te doby to delam doma, s tatarkou, mnam ![]()
Takový je to tady prasečinec
Mě chutnají běžné věci, ujíždím na brambůrkách, jednu dobu jsme si kupovala zavařenou červenou řepu a snědla jsem celou sklenici..
Ale taková trochu prasečina.. mám ráda salámu bez pečiva, takže klidně otevřu šunku, a jsem schopná to sníst jen tak po kolečkách..ale tajně no, nechci, aby to viděly děti
a nebo tlačenku bez chleba
Příspěvek upraven 01.11.17 v 20:44
@Renca8 píše:
Ja si rada namazu rohlik s pomazankovym maslem a na to jeste kecup
Já místo kečupu mletou sladkou papriku
![]()
Poslední dobrou Monster Munch a pendreky v cukru (ale jen ty od firmy Pedro) ![]()
Já miluju dětskou instantní kaši ryzovo-kukuricnou, rizoto s majolkou nebo pomazankovym máslem, chleba s máslem a na to vařené brambory…a určitě by se ještě něco našlo ![]()
@Kelsey píše:
Jinak bohuzel na bramburkach a cokolade, ktera ma velke orechy, jina me nelaka, jen tahle.
My ji bezne nekupujeme, sama si ji nekoupim, ale muj muz mi ji zacal vozit parchant muj, kdyz se vraci z prace v Italii a provokuje me tim. Vcera jsem zas jednu musela strcit doleko do skrine, abych na ni zapomnela a otevre se na Vanoce. Nebo je nekomu dam k darku, teda jestli se jich dokazu vzdat.
Hlásím se ![]()
Moje kamarádka jako dítě milovala rohlík s povidly a zakusovala to kyselým okurkem..
Takto jsem ji viděla jíst několikrát
Znám kluka co jí paprikovou klobásu s tatarkou, normálně to ohřeje a kydne na to tatarku, jak se míchá tatarka s tím oranžovým tikem co teče klobásy tak se mi chce ![]()
Jinej kamarád si dává tatarku k pizze.
Jedna paní na hotelu si ojednala vepřovou kotletu na česneku a k tomu chtěla nakrájenej pomeranč, jen tak oloupat a nakrájet. Jo a Poláci to je kapitola sama o sobě, smaženej sýr a k tomu houskovej knedlík, svíčková s opékaným bramborem, rajčatovej džus se šlehačkou, smaženej řízek s bramborákem a samozřejmě ke všemu musí být hromada kačupu.
@Doe_Jane píše:
jo jedla jsem to v madarsku tam je to bezne a od te doby to delam doma, s tatarkou, mnam
Já se rýží dusím a ten sýr, co je jako žvejka. No vidím se nohama napřed ![]()
@Big boss Kinder čokáladky jsou nejlepší ale je pravda že též si radši koupím vajíčko a to bych mohla jíst pořád
a Raffaello ![]()
Mě hrozně chutnaly ty preclíky posypané hrubou solí, namočené v čokoládě. Už si nevzpomenu, jak se to jmenovalo, ale jeden čas to hrozně frčelo.
Můj zlozvIk je toto