Na čom ujíždíte ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
blabla123
1.11.17 20:39
@Petruna21 píše:
Ahojky maminy :)

Jen tak pro zábavu zakládám toto téma :) už tu byla diskuse co je třeba divné nebo co dělají vaše děťátka ale nebylo to tu načem ujíždíte vy sami nějáký zlozvik nebo je to nějáký jídlo co fakt milujete nebo kombinace co děláte :lol:..

Já třeba ujíždím na tom že jím syrové brambory a strašně je miluji a nejsem jediná v rodině :lol: nebo třeba ráda si olíznu sůl, pepř je to děsný ale mě to chutná :cert: mám ráda i sunar…

A co vy? Podělte se :jazyk:

Příspěvek upraven 01.11.17 v 19:49

Můj zlozvIk je toto :D

• Citovat
  • Upravit
blabla123
1.11.17 20:40
@Doe_Jane píše:
Mám hrozně ráda smažený sýr s rýžínebo pojídám sušenou smetanu místo sladkostí

Fakt je tohle dobré?

• Citovat
  • Upravit
1093
1.11.17 20:40
@Markykula píše:
Známa takle chodila na mour do sklepa. Vždycky přišla s celou hubou černou :lol: @GabinkaCh dobre uhlí :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.11.17 20:41
@blabla123 píše:
Fakt je tohle dobré?

jo jedla jsem to v madarsku tam je to bezne a od te doby to delam doma, s tatarkou, mnam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9880
1.11.17 20:43

Takový je to tady prasečinec :mrgreen: Mě chutnají běžné věci, ujíždím na brambůrkách, jednu dobu jsme si kupovala zavařenou červenou řepu a snědla jsem celou sklenici..
Ale taková trochu prasečina.. mám ráda salámu bez pečiva, takže klidně otevřu šunku, a jsem schopná to sníst jen tak po kolečkách..ale tajně no, nechci, aby to viděly děti :mrgreen: a nebo tlačenku bez chleba

Příspěvek upraven 01.11.17 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.11.17 20:44
@Renca8 píše:
Ja si rada namazu rohlik s pomazankovym maslem a na to jeste kecup :lol:

Já místo kečupu mletou sladkou papriku :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
1.11.17 20:48

Poslední dobrou Monster Munch a pendreky v cukru (ale jen ty od firmy Pedro) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3193
1.11.17 20:48

Já miluju dětskou instantní kaši ryzovo-kukuricnou, rizoto s majolkou nebo pomazankovym máslem, chleba s máslem a na to vařené brambory…a určitě by se ještě něco našlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
1.11.17 20:49
@Kelsey píše:
Jinak bohuzel na bramburkach a cokolade, ktera ma velke orechy, jina me nelaka, jen tahle.
My ji bezne nekupujeme, sama si ji nekoupim, ale muj muz mi ji zacal vozit parchant muj :srdce:, kdyz se vraci z prace v Italii a provokuje me tim. Vcera jsem zas jednu musela strcit doleko do skrine, abych na ni zapomnela a otevre se na Vanoce. Nebo je nekomu dam k darku, teda jestli se jich dokazu vzdat.

Hlásím se :-)

• Citovat
  • Upravit
9880
1.11.17 20:53

Moje kamarádka jako dítě milovala rohlík s povidly a zakusovala to kyselým okurkem..
Takto jsem ji viděla jíst několikrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
1.11.17 20:54

Znám kluka co jí paprikovou klobásu s tatarkou, normálně to ohřeje a kydne na to tatarku, jak se míchá tatarka s tím oranžovým tikem co teče klobásy tak se mi chce :poblion:
Jinej kamarád si dává tatarku k pizze.
Jedna paní na hotelu si ojednala vepřovou kotletu na česneku a k tomu chtěla nakrájenej pomeranč, jen tak oloupat a nakrájet. Jo a Poláci to je kapitola sama o sobě, smaženej sýr a k tomu houskovej knedlík, svíčková s opékaným bramborem, rajčatovej džus se šlehačkou, smaženej řízek s bramborákem a samozřejmě ke všemu musí být hromada kačupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
1.11.17 20:55
@Doe_Jane píše:
jo jedla jsem to v madarsku tam je to bezne a od te doby to delam doma, s tatarkou, mnam :mrgreen:

Já se rýží dusím a ten sýr, co je jako žvejka. No vidím se nohama napřed :D

• Citovat
  • Upravit
9947
1.11.17 20:56

@Big boss Kinder čokáladky jsou nejlepší ale je pravda že též si radši koupím vajíčko a to bych mohla jíst pořád :roll: a Raffaello :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.11.17 20:57

@Big boss 8o To jsou kombinace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.11.17 20:59

Mě hrozně chutnaly ty preclíky posypané hrubou solí, namočené v čokoládě. Už si nevzpomenu, jak se to jmenovalo, ale jeden čas to hrozně frčelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí