Na čom ujíždíte ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
3.11.17 09:30

Já tajně žeru vegetu :) Asi ujíždím na glutamátu, nebo co :lol: Vím, co je to za hnus, normálně to do jídel nepoužívám, ale neodolám. Nebo si dělám topinky s tvarůžkama a na to taky sypu vegetu. Pak mám ráda škvarkové lupínky z tesca a moravanku, to sežeru celou skleničku naráz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.11.17 10:12
@berundaj píše:
U nás v rodině je zvykem jíst vánočku a mazanec s máslem a plátkem uzeného masa. Nevím už, kdo to vymyslel, ale nám to chutná, i když ve škole na mě vždycky koukali divně, když jsem to měla na svačinu :D.

Zajímavé 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.11.17 10:16

Ještě mám něco :) Když dělám bábovku tak to polívám tou polevou v sáčku buď bílou nebo mléčnou. No a už kolikrát jsem snědla tu polevu celou místo abych to dala na bábovku. Normálně to sním jako čokoládu. Ale to je teda extra kalorická bomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
3.11.17 10:37

Super diskuse :D Já mám taky ráda těsto a vzpomínám si, že když jsem byla v pubertě, tak jsem na něj mívala šílené chutě, když jsem přišla domů ze školy. Tak jsem si smíchala mouku, cukr a mléko a jedla to. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
3.11.17 10:39
@Teva píše:
Super diskuse :D Já mám taky ráda těsto a vzpomínám si, že když jsem byla v pubertě, tak jsem na něj mívala šílené chutě, když jsem přišla domů ze školy. Tak jsem si smíchala mouku, cukr a mléko a jedla to. :oops:
ježiš já taky :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
3.11.17 10:51
@orionk píše:
Tak já ujíždim na těstě na bramborové knedlíky :oops: Jsem schopná sežrat půl misky :roll: A pak sušenky tuc tuc s taveným sýrem :lol: A pak mám úchylku, že do postele jedině v teplých ponožkách :mrgreen: Můžu spát nahá, ale ponožky musí být (takový ty plyšový ). :oops:

já to mám přesně naopak, i v zimě jak když praští, můžu spát nabalená a v kulichu, ale chodidla musí být holá :D
Synek to chytá taky, ale on z toho rýmuje, takže to má v zimě blbý chlapec, ty ponožky mu oblíkám aspoň v noci než jdu spát já… :jazyk:

A co se týče jídla? Tak úplné „prasečinky“ neprovozujeme, ale mám z domova naučené, že k topinkám s česnekem zásadně podávám čaj s citronem a medem (a už sem to naučila i chlapa i synka, takže tradice pokračuje), chutná mi vylízávat misku od litého těsta na koláč no a jééé jesenka na „jeden dech“ vymačkat do pusy :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
3.11.17 10:51

Já jsem si jako malá míchala žloutky s cukrem a mňam, nebo jsem cucala rohy učebnic :roll: to mě naštěstí přešlo, teď ujíždím na Kofole - na karamelový pomazánce Lotus - a na chleba ve vajíčku sypaném skořicovým cukrem :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.11.17 10:56

@GabinkaCh Je to zajímavé, ale tvoje zeď je zajímavější :mrgreen: Když jsem si to četla poprvé, normálně jsem se smála nahlas a chlap na mě hleděl co jako dělám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
3.11.17 10:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.11.17 13:35
@NikysekR píše:
@GabinkaCh Je to zajímavé, ale tvoje zeď je zajímavější :mrgreen: Když jsem si to četla poprvé, normálně jsem se smála nahlas a chlap na mě hleděl co jako dělám :mrgreen:

No jo, to jsem celá já :) Ještě ujíždím na Metro dezertu. Nejlepší sladkost na světe. Kaufland ho přestal prodávat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
3.11.17 14:22

@Mar__tanka1983 ja si takhle mackala do pusy pikao :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
3.11.17 21:47

Tý jó jak koukám tak některé ty kombinace stojí za to :lol: :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
3.11.17 22:10
@Petruna21 píše:
Tý jó jak koukám tak některé ty kombinace stojí za to :lol: :dance: :palec:

Před chvílí jsem dojedla chleba s paštikou, marmeládou a cibulí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
3.11.17 22:11
@Bandii píše:
Před chvílí jsem dojedla chleba s paštikou, marmeládou a cibulí :pankac:

Hmmm mňamka :lol: já rohlík s česnekovou pomazánkou a zapila jsem to kakaem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115668
3.11.17 22:14

@Bandii @Petruna21
Holky vy jste těhotné? To jsou šílené kombinace. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...