Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já tajně žeru vegetu
Asi ujíždím na glutamátu, nebo co
Vím, co je to za hnus, normálně to do jídel nepoužívám, ale neodolám. Nebo si dělám topinky s tvarůžkama a na to taky sypu vegetu. Pak mám ráda škvarkové lupínky z tesca a moravanku, to sežeru celou skleničku naráz
@berundaj píše:
U nás v rodině je zvykem jíst vánočku a mazanec s máslem a plátkem uzeného masa. Nevím už, kdo to vymyslel, ale nám to chutná, i když ve škole na mě vždycky koukali divně, když jsem to měla na svačinu.
Zajímavé ![]()
Ještě mám něco
Když dělám bábovku tak to polívám tou polevou v sáčku buď bílou nebo mléčnou. No a už kolikrát jsem snědla tu polevu celou místo abych to dala na bábovku. Normálně to sním jako čokoládu. Ale to je teda extra kalorická bomba
Super diskuse
Já mám taky ráda těsto a vzpomínám si, že když jsem byla v pubertě, tak jsem na něj mívala šílené chutě, když jsem přišla domů ze školy. Tak jsem si smíchala mouku, cukr a mléko a jedla to. ![]()
@Teva píše:ježiš já taky
Super diskuseJá mám taky ráda těsto a vzpomínám si, že když jsem byla v pubertě, tak jsem na něj mívala šílené chutě, když jsem přišla domů ze školy. Tak jsem si smíchala mouku, cukr a mléko a jedla to.
@orionk píše:
Tak já ujíždim na těstě na bramborové knedlíkyJsem schopná sežrat půl misky
A pak sušenky tuc tuc s taveným sýrem
A pak mám úchylku, že do postele jedině v teplých ponožkách
Můžu spát nahá, ale ponožky musí být (takový ty plyšový ).
já to mám přesně naopak, i v zimě jak když praští, můžu spát nabalená a v kulichu, ale chodidla musí být holá ![]()
Synek to chytá taky, ale on z toho rýmuje, takže to má v zimě blbý chlapec, ty ponožky mu oblíkám aspoň v noci než jdu spát já… ![]()
A co se týče jídla? Tak úplné „prasečinky“ neprovozujeme, ale mám z domova naučené, že k topinkám s česnekem zásadně podávám čaj s citronem a medem (a už sem to naučila i chlapa i synka, takže tradice pokračuje), chutná mi vylízávat misku od litého těsta na koláč no a jééé jesenka na „jeden dech“ vymačkat do pusy
![]()
Já jsem si jako malá míchala žloutky s cukrem a mňam, nebo jsem cucala rohy učebnic
to mě naštěstí přešlo, teď ujíždím na Kofole - na karamelový pomazánce Lotus - a na chleba ve vajíčku sypaném skořicovým cukrem
![]()
@GabinkaCh Je to zajímavé, ale tvoje zeď je zajímavější
Když jsem si to četla poprvé, normálně jsem se smála nahlas a chlap na mě hleděl co jako dělám ![]()
@NikysekR píše:
@GabinkaCh Je to zajímavé, ale tvoje zeď je zajímavějšíKdyž jsem si to četla poprvé, normálně jsem se smála nahlas a chlap na mě hleděl co jako dělám
No jo, to jsem celá já
Ještě ujíždím na Metro dezertu. Nejlepší sladkost na světe. Kaufland ho přestal prodávat ![]()
@Petruna21 píše:
Tý jó jak koukám tak některé ty kombinace stojí za to![]()
![]()
Před chvílí jsem dojedla chleba s paštikou, marmeládou a cibulí ![]()
@Bandii píše:
Před chvílí jsem dojedla chleba s paštikou, marmeládou a cibulí
Hmmm mňamka
já rohlík s česnekovou pomazánkou a zapila jsem to kakaem ![]()
@Bandii @Petruna21
Holky vy jste těhotné? To jsou šílené kombinace. ![]()