Na čom ujíždíte ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4100
1.11.17 19:56
@Terez001 píše:
@KolarkaaJe to sladká mnamka :D Pro mě zas vepřové v konzervě je na :poblion: :D

Tyjo jak to rozpustis v ty puse? To musi udelat hrudku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
1.11.17 19:57

Tresčí játra..cpala bych je do sebe denně, drží mě na uzdě akorát jejich cena.
Taky hrozně ráda řídím auto, což s mojí ekologickou duší nejde moc dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petronellina
1.11.17 20:01
@Kolarkaa píše:
@Terez001 fuj ????
Ja si dam jednou za cas cerstvej chleba s „veprovym ve vlastni stave“ ve skle z Lidlu a k tomu kyselou okurku ;)

jo to mi připomnělo, že mám ráda sádlo co zbyde v pekáči, když dělám pečené maso. Pěkně na chleba… :-D

• Citovat
  • Upravit
4100
1.11.17 20:02
@Evulina píše:
Tresčí játra..cpala bych je do sebe denně, drží mě na uzdě akorát jejich cena.
Taky hrozně ráda řídím auto, což s mojí ekologickou duší nejde moc dohromady :mrgreen:

Tak to vubec.. jakekoliv vnitrnosti jsou pro me nepozivatelne.. jak to chutna? :think: bohuzel jsou pro me tabu treba i morske plody, ale tam nejde o to ze by mi to nechutnalo, ale proste se mi to hnusi, tak to ani ochutnat nechci - treba sushi mi nechutna, tak zavrhuju i plody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.11.17 20:03

Když jsem byla malá, ta jsem taky jedla syrové brambory, taky syrové kynuté těsto, měla jsem chuť na křídu a mýdlo, obojí jsem ochutnala :D Babička mně pak kupovala sladká, jedlá mejdlíčka. Taky jsem snědla stohy jedlého papíru. No a v dospělosti je to hlavně tatarák, ten mně teď v těhu chybí a kyselé želé pásky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
1.11.17 20:03

Moje mamka miluje chleba s máslem a na to jahody (čerstvé) a pocukrovat (prý jako marmeláda), přítel miluje pečivo s máslem a posypat kakaem. A jako malý prý miloval salát (klasický hlávkový) namáčený v cukru krystal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
1.11.17 20:06

@Evulina

ty jsem měla a teda katasrofa :o co ti na tom chutná? Šíleně mastné, bez chuti, slizké. A to ryby miluju :D ale vím, že jsou hodně zdravé :palec:

@Kolarkaa

Však jo, ta hrudka z toho je nejlepší :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
1.11.17 20:06

@GabinkaCh Ano syrové brambory :oops: strašně to miluji někdy si jí trošku posolím a to je mňamka :lol: a když mám chuť oloupu a s chutí jí sním :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
1.11.17 20:07

Já jsem ujížděla na Horalkách. Jedla jsem i 3 denně mezi hlavnimi jídly. Na váze se to sice neprojevilo, měla jsem pořád 50kg, ale zvýšil se mi cholesterol z palmového tuku, který Horalky obsahují! Tak jsem si dala stopku a na potřetí se mi podařilo se té závislosti zbavit. Už si je nekoupím :pocitac: Jo a cholesterol už je v normě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
1.11.17 20:09
@Kolarkaa píše:
Tak to vubec.. jakekoliv vnitrnosti jsou pro me nepozivatelne.. jak to chutna? :think: bohuzel jsou pro me tabu treba i morske plody, ale tam nejde o to ze by mi to nechutnalo, ale proste se mi to hnusi, tak to ani ochutnat nechci - treba sushi mi nechutna, tak zavrhuju i plody

No jak to chutná..to se nedá popsat, to bys prostě musela ochutnat 8)
Nebo třeba teda a to bylo fakt hustý, jsem při posledním těhotenství téměř vůbec nejedla maso, neměla jsem na něj vůbec chuť, hnusilo se mi. No a po porodu se to obratem změnilo a vzpomínám si, jak bych bývala měla největší chuť na syrové maso!! Dokonce se mi stalo, že jsem šla vysypat koš do popelnice, bylo to v létě a nějaké mouchy nakladly do popelnice vajíčka a z nich se vylíhly larvy a ty lezly zevnitř po popelnici a já se přistihla, že na ně mám normálně chuť 8o :oops:
Teď, když si na to vzpomenu, bych se :poblion:, ale tehdy ta lačnost po bílkovinách byla obrovská.

Příspěvek upraven 01.11.17 v 20:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
1.11.17 20:10

Ja si rada namazu rohlik s pomazankovym maslem a na to jeste kecup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
@Terez001 píše:
@Evulina

ty jsem měla a teda katasrofa :o co ti na tom chutná? Šíleně mastné, bez chuti, slizké. A to ryby miluju :D ale vím, že jsou hodně zdravé :palec:

@Kolarkaa

Však jo, ta hrudka z toho je nejlepší :D :lol:

Mě na tom chutná všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
@Inuš11 píše:
Když jsem byla malá, ta jsem taky jedla syrové brambory, taky syrové kynuté těsto, měla jsem chuť na křídu a mýdlo, obojí jsem ochutnala :D Babička mně pak kupovala sladká, jedlá mejdlíčka. Taky jsem snědla stohy jedlého papíru. No a v dospělosti je to hlavně tatarák, ten mně teď v těhu chybí a kyselé želé pásky :D

Já mám ráda i syrové těsto na bramboráky, palačinky i na vánoční cukroví, a tatarák je boží :D

A ještě upečené bramboráky a posypat si je cukrem to je dobrota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
@lachtanice86 píše:
Jako prasarnu kterou už jsem dlouho neměla je neupecene těsto ale jinak kokosova voda s kousky kokosu. To se neudržím nikdy

Aj my se segrou vzdycky jsme milovaly a milujeme testa. Top je asi testo na sisky/knedliky, pak na drobky a sladke na kolace. Nejlepsi je babi ujidat pod rukou ukradat, ta nadava, ze cunata nechte to. Bude mala siska. A ja listove, nekdy mam takovou chut v obchode, ze si ho musim koupit a pak chodim do lednicky odtrhavat :oops:. Nekdo chodi na uzene a nekdo na testo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364

@Evulina

pane bože 8o 8o 8o (ti červi :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...