Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Terez001 píše:
@KolarkaaJe to sladká mnamkaPro mě zas vepřové v konzervě je na
![]()
Tyjo jak to rozpustis v ty puse? To musi udelat hrudku ![]()
Tresčí játra..cpala bych je do sebe denně, drží mě na uzdě akorát jejich cena.
Taky hrozně ráda řídím auto, což s mojí ekologickou duší nejde moc dohromady ![]()
@Evulina píše:
Tresčí játra..cpala bych je do sebe denně, drží mě na uzdě akorát jejich cena.
Taky hrozně ráda řídím auto, což s mojí ekologickou duší nejde moc dohromady
Tak to vubec.. jakekoliv vnitrnosti jsou pro me nepozivatelne.. jak to chutna?
bohuzel jsou pro me tabu treba i morske plody, ale tam nejde o to ze by mi to nechutnalo, ale proste se mi to hnusi, tak to ani ochutnat nechci - treba sushi mi nechutna, tak zavrhuju i plody
Když jsem byla malá, ta jsem taky jedla syrové brambory, taky syrové kynuté těsto, měla jsem chuť na křídu a mýdlo, obojí jsem ochutnala
Babička mně pak kupovala sladká, jedlá mejdlíčka. Taky jsem snědla stohy jedlého papíru. No a v dospělosti je to hlavně tatarák, ten mně teď v těhu chybí a kyselé želé pásky ![]()
Moje mamka miluje chleba s máslem a na to jahody (čerstvé) a pocukrovat (prý jako marmeláda), přítel miluje pečivo s máslem a posypat kakaem. A jako malý prý miloval salát (klasický hlávkový) namáčený v cukru krystal ![]()
ty jsem měla a teda katasrofa
co ti na tom chutná? Šíleně mastné, bez chuti, slizké. A to ryby miluju
ale vím, že jsou hodně zdravé ![]()
Však jo, ta hrudka z toho je nejlepší
![]()
@GabinkaCh Ano syrové brambory
strašně to miluji někdy si jí trošku posolím a to je mňamka
a když mám chuť oloupu a s chutí jí sním ![]()
Já jsem ujížděla na Horalkách. Jedla jsem i 3 denně mezi hlavnimi jídly. Na váze se to sice neprojevilo, měla jsem pořád 50kg, ale zvýšil se mi cholesterol z palmového tuku, který Horalky obsahují! Tak jsem si dala stopku a na potřetí se mi podařilo se té závislosti zbavit. Už si je nekoupím
Jo a cholesterol už je v normě. ![]()
@Kolarkaa píše:
Tak to vubec.. jakekoliv vnitrnosti jsou pro me nepozivatelne.. jak to chutna?bohuzel jsou pro me tabu treba i morske plody, ale tam nejde o to ze by mi to nechutnalo, ale proste se mi to hnusi, tak to ani ochutnat nechci - treba sushi mi nechutna, tak zavrhuju i plody
No jak to chutná..to se nedá popsat, to bys prostě musela ochutnat ![]()
Nebo třeba teda a to bylo fakt hustý, jsem při posledním těhotenství téměř vůbec nejedla maso, neměla jsem na něj vůbec chuť, hnusilo se mi. No a po porodu se to obratem změnilo a vzpomínám si, jak bych bývala měla největší chuť na syrové maso!! Dokonce se mi stalo, že jsem šla vysypat koš do popelnice, bylo to v létě a nějaké mouchy nakladly do popelnice vajíčka a z nich se vylíhly larvy a ty lezly zevnitř po popelnici a já se přistihla, že na ně mám normálně chuť
![]()
Teď, když si na to vzpomenu, bych se
, ale tehdy ta lačnost po bílkovinách byla obrovská.
Příspěvek upraven 01.11.17 v 20:11
Ja si rada namazu rohlik s pomazankovym maslem a na to jeste kecup ![]()
@Terez001 píše:
@Evulinaty jsem měla a teda katasrofa
Však jo, ta hrudka z toho je nejlepšíco ti na tom chutná? Šíleně mastné, bez chuti, slizké. A to ryby miluju
ale vím, že jsou hodně zdravé
![]()
Mě na tom chutná všechno ![]()
@Inuš11 píše:
Když jsem byla malá, ta jsem taky jedla syrové brambory, taky syrové kynuté těsto, měla jsem chuť na křídu a mýdlo, obojí jsem ochutnalaBabička mně pak kupovala sladká, jedlá mejdlíčka. Taky jsem snědla stohy jedlého papíru. No a v dospělosti je to hlavně tatarák, ten mně teď v těhu chybí a kyselé želé pásky
Já mám ráda i syrové těsto na bramboráky, palačinky i na vánoční cukroví, a tatarák je boží ![]()
A ještě upečené bramboráky a posypat si je cukrem to je dobrota ![]()
@lachtanice86 píše:
Jako prasarnu kterou už jsem dlouho neměla je neupecene těsto ale jinak kokosova voda s kousky kokosu. To se neudržím nikdy
Aj my se segrou vzdycky jsme milovaly a milujeme testa. Top je asi testo na sisky/knedliky, pak na drobky a sladke na kolace. Nejlepsi je babi ujidat pod rukou ukradat, ta nadava, ze cunata nechte to. Bude mala siska. A ja listove, nekdy mam takovou chut v obchode, ze si ho musim koupit a pak chodim do lednicky odtrhavat
. Nekdo chodi na uzene a nekdo na testo
.