Na čom ujíždíte ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10631
1.11.17 20:20

@Petruna21 8o 8o Syrové těsto na bramboráky :mrgreen: Zajímavé :mrgreen: Jednou jsem ochutnala syrovou bramboru a teda, stačilo :lol:

@Evulina Tresčí játra, mňam! Strašně dlouho jsem je neměla, hrozně mi to chutná, ale je mi po nich vždycky blbě :D Těžko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.11.17 20:21

@Včelička992 Já zas pamatuju na spolužáka, který jedl normální, nejedlý papír. Pořád za mnou šustil a učitelka ho napomínala. Dokonce načnul čítanku, měl za to poznámku a průšvih doma :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
1.11.17 20:24
@Inuš11 píše:
@Včelička992 Já zas pamatuju na spolužáka, který jedl normální, nejedlý papír. Pořád za mnou šustil a učitelka ho napomínala. Dokonce načnul čítanku, měl za to poznámku a průšvih doma :D :lol:

Tak ten tu češtinu doslova žral.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
1.11.17 20:25
@GabinkaCh píše:
Syrové brambory? vždyť to nemá chuť. Jinak já ujíždím na sladkostech, jsem závislá. A na čerstvých rohlíkách. Koupim 10 rohlíků a když jsou úplně čerstvé, sním i 5 naráz :oops: A kdybych se nebála škodlivosti, jedla bych omítku. :oops:

Ma, taky na nich ujizdim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631

Já takhle neujíždím asi na ničem :think: :think:. Ale mám ráda chleba s máslem (ale musí to být máslo) a na tom banán nebo jablko :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
@Evulina píše:
Tak ten tu češtinu doslova žral.. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
@NikysekR píše:
@Petruna21 8o 8o Syrové těsto na bramboráky :mrgreen: Zajímavé :mrgreen: Jednou jsem ochutnala syrovou bramboru a teda, stačilo :lol:@Evulina Tresčí játra, mňam! Strašně dlouho jsem je neměla, hrozně mi to chutná, ale je mi po nich vždycky blbě :D Těžko :D

Mě po nich těžko není a tak bych jich spořádala na kila, ta malá plechovčička je pro mě jak když dá volovi malinu..ale ono je dobře, že je dělají v malém a že jsou drahá, ono všeho moc škodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.11.17 20:26

@Markykula Olivy mám taky ráda, ale jen černé, ideálně v oleji :lol: A víno k tomu :mrgreen: A když k tomu mám i sýry, jsem naprosto spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.11.17 20:27

@Evulina Jo, jsou. Nedávno jsem na ně narazila v Albertu a ta cena :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
1.11.17 20:29

Tak já ujíždim na těstě na bramborové knedlíky :oops: Jsem schopná sežrat půl misky :roll: A pak sušenky tuc tuc s taveným sýrem :lol: A pak mám úchylku, že do postele jedině v teplých ponožkách :mrgreen: Můžu spát nahá, ale ponožky musí být (takový ty plyšový ). :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
1.11.17 20:30
@NikysekR píše:
@Evulina Jo, jsou. Nedávno jsem na ně narazila v Albertu a ta cena :roll: :roll:

Jo ale mám vychytané akce a jak jsou někde v akci, koupím jich tak 8 kusů s tím, že mi vystačí tak na měsíc..no ale nikdy to nevyšlo a za pár dní byly pryč :roll:
Jo taky miluju matesy s cibulí, ale když je někde seženu bez chemie, což je kumšt, většinou jsou v tom chemické srágory a já je v tom i cítím na chuť.
Jo a taky dobrý fermentovaný salámy..ale bez glutamátu. Nejlepší uherák dělával Sasov, ale už ho nedělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.11.17 20:30
@Kolarkaa píše:
Je to jsem milovala Staroceske hovezi na cibulce, malej pytlicek vzdycky rano na zakladku do skoly, to byla taky prasarma, ale byly tak dobry..

Jéé, ty brambůrky si pamatuju, ty jsme milovali s bráchou, mňam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.11.17 20:31

@Evulina No já už je fakt dlouho nekupovala, ale asi budu muset :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
1.11.17 20:33

Ještě jsem si vzpomněla. Když jsem byla těhule, dělali jsme rekontrukci a v bytě byla zeď z takových šedých tvárnic. Av jedné byla menší dírka. A mě to chutnalo. Takže vždycky jsem do te dírky zaryla něčím ostrým až to udělalo trochu drtě a to jsem pak nabrala malinko na prst a šup do pusy. křupalo to a vonělo mi to.Pak jsem to vyplivla a zase. Díra se pořád zvětšovala, i přítel si toho všiml. Ještě mám 2 prasárničky. Uždibuju v lednici ztužený tuk, takový ten bílý, chutná mi to. A ještě si občas koupim jemný salám z Krásna. Vím, že je to humus, ale mě chutná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
1.11.17 20:33

Jinak mám taky strašně ráda chipsy, ale už je moc nekupuju, protože jak je načnu, sním to celý a to je hrůza :zed:. Takže jsem radši když doma nejsou :oops:

Příspěvek upraven 01.11.17 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky