Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Big boss píše:
Jo a paštika s marmeládou a pečivem se servíruje i v nejlepších restauracích, akorát se to nějak honosně jmenuje. Jako třeba domácí zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou a bagetou a tak podobně.
Přesně. Já si ji vždy dávala tak svátečně, nějakou kvalitnější paštiku, čerstvou křupavou bagetu a brusinky. Jenže jednou nebylo toto vše po ruce, ale chuť byla
takže jsem na včerejší chleba napatlala paštiku z Kauflandu za 9,90 a na to plácla jahodovou marmeládu a světe div se, bylo to dobrý
.
@Criolo píše:
Ja miluju kecup… skoro ke vsemu moznymu i nemoznymu…jinak videla jsem i treba ke svickovy hranolky..
Já taky a chodím ho upijet do lednice. ![]()
@Criolo píše:
Ja miluju kecup… skoro ke vsemu moznymu i nemoznymu…jinak videla jsem i treba ke svickovy hranolky..
Já z omáček jím jen kečup ![]()
Tohle by, ale mohlo být dobré ![]()
Teplej lak na okurky…
![]()
Jednou jsem ho vypila nějak moc a myslela jsem, že bude po mě.. ![]()
Miluju ten pocit, když mám plný žaludek. Připadám si bohatá, respektive mám pocit blahobytu a všeobecného pořádku
A tak žeru ![]()
Ja ted ujizdim na syru pecenym v troube s cerstvym chlebem…sice na obalu pisou ze je to pro 2-3osoby, ale ja se nedelim
![]()
a jako mala jsem taky ozirala omitku, u postele jsem mela dirky ve zdi ![]()
Já se také přiznám miluju sladký, a strašně ráda chodím do mcdonalda na zmrzlinu.
U nás v rodině je zvykem jíst vánočku a mazanec s máslem a plátkem uzeného masa. Nevím už, kdo to vymyslel, ale nám to chutná, i když ve škole na mě vždycky koukali divně, když jsem to měla na svačinu
.
@berundaj píše:
U nás v rodině je zvykem jíst vánočku a mazanec s máslem a plátkem uzeného masa. Nevím už, kdo to vymyslel, ale nám to chutná, i když ve škole na mě vždycky koukali divně, když jsem to měla na svačinu.
Tohle je v podstatě jako croissant na slano, to je taky celkem běžná věc. Já mám ráda croissant s lososem a majonézou, ale nikdy mi to nepřišlo jako divný jídlo.
Jinak české pečivo je ve světě celkem zvláštnost a většina běžného pečiva třeba v UK nebo USA, ale i Řecku má nasládlou chuť a konzistenci podobnou právě naší vánočce, také ho tam běžně jedí se slanýma ingrediencema.
@Kacise píše:
Miluju ten pocit, když mám plný žaludek. Připadám si bohatá, respektive mám pocit blahobytu a všeobecného pořádkuA tak žeru
A víte co ještě
Škvarky
Ale takové ty čerstvé, ještě horké a průhledné
Vždycky si dám jen tak s kouskem chleba a pak je mi těžko
Ale nikdy neodolám
Jinak ty studené už nejím ![]()