Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Slaný korbacky, jadel, pringles (než změnili recepturu), slaný chipsy, syrový těsto na vanilkové rohlíčky, neusušený nudle, čerstvej Globus rohlík s máslem a policanem…ale nic z toho nejím nijak často.
To když jsem kojila bylo to horší. 3 cornetta nebo magnumy denně, piksla pringles denně.
V prvním těhotenství jsem měla chuť pořád na domácí utopence, pořádně octový, v druhým sem zas snděla všechno sladký. Jahodovy mentos na posezení a kyselý pásky můžu furt, ale bolí mě z toho zuby
@Big boss píše:
Na Kinder čokoládě, myslím té co jsou z ní vajíčka, mléčná a bílá. Kupuju si vajíčka jen kvůli tomu, ale mám kvůli svojí úchylce už plný 3 krabice hraček.
Občas si koupím tu normální- ty malé čokoládky, to jsem kupovala v létě když vajíčka neprodávali, nevím proč, ale nikde je neměli, asi se rozpouštěli, jinak nevím.
Jinak miluji období před Vánoci a Velikonoci protože se prodávají Kinder santové a králíci, takže mám momentálně žně.
Na váze to poznat není, takže si prostě dopřávám 1-2× týdně.
Jinak jste mi připomněly černej čaj s cukrem a citronem a k tomu rohlík s něčím, nejlíp tavěňák nebo paštika.
Tak podle tvýho nicku to na první pohled vypadá, že budeš spíš na Mozartovy koule ![]()
@Katerina308 Já v těhotenství přežila na nealko pivu. Musela jsem mít hořké, pořád jsem na to měla chuť a nealko pivo jako jediné tu chuť uspokojilo
Jinak pivo nepiju a nechutná mi, ale v těhotenství.. ![]()
@Paola21 píše:
Sama pro sebe si kupuju kojenecký výživy, nejlepší je jahodová a broskev.
Kromě jídla teď ujíždím na vypalování svíček - jak je brzo tma, tak začínám už okolo páté a hasím před spaním. Celkově si ujíždím na dobré knize, k tomu čaj/káva, nohy nahoru a pohoda.
Meruňková
![]()
@NikysekR píše:![]()
![]()
![]()
Díra se zvětšovala
Tak to je top
No fakt. Já se přiznala. Nešlo odolat ![]()
Na arašídové nutele už od dětství (musí být arašídová)…máma mi kupovala takové ty malé vaničky…já si občas dopřávám celou a to na posezení. Jinak sladké nejím.
Co jsem se vdala a mám rodinu tak sežeru vše co mi někdo uvaří a nemusím sama.
Vánoční svátky mám rada, protože…25.tchýně svíčková, 26naši kachna, 27 ségra pokaždé něco jiného…prostě vánoční pohoda bez vaření ![]()
Jak to tady čtu, tak moje rizoto s tatarkou je vlastně úplně normální ![]()
@aiwwa píše:
Nechcete si opravit tu hroznou hrubku v nadpisu?
v psané podobě to vypadá blbě, ale v mluvené formě normální slovo ![]()
@Petruna21 píše:
@aiwwa Děkuji, teď jsem si toho všimlatak se omlouvám
Stane se. ![]()
Miluju sýrový nitě, vždycky sežeru ten půlkilovej pytlík na posezení
pak se dva dny nemůžu ani vytento
![]()
Ja miluju kecup… skoro ke vsemu moznymu i nemoznymu…
jinak videla jsem i treba ke svickovy hranolky.. ![]()