Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Drbárnička pro všechny plevelné živly. ![]()
@Tiger-lily
![]()
Já ještě zaplevelím s tou vnučičkou, se kterou jsem to nechtěla zanášet na patronkách.
Dítě totiž vypakovává myčku, což trvá asi 5× déle, než obvykle.
Po jednom kusu soustředěně vyndává příbory, hrnečky, talířky… u každého jednotlivého je třeba říct „dej!“ (dá) a pak „děkujuuu!!!“ (usměje se a podá další kus).
Hlavně, aby jí to vydrželo
, na úplný stáří jako když najdu.
![]()
@aiwwa píše:
Sázím pyr plazivý a další plevely.
Hlavně ne že zas přitáhneš nějaký pavouky!
![]()
@Anna766 píše:
Tak jo, když jinak nedáte, podvoluji se hrubému násilí![]()
![]()
![]()
![]()
Už jsem si chystala prádelní šňůru a nacvičovala námořní smyčku, že Tě sem přitáhnu.
![]()
@sirikit píše:
Hlavně ne že zas přitáhneš nějaký pavouky!![]()
Uvidíme. ![]()
@sirikit píše:
@Tiger-lily![]()
Já ještě zaplevelím s tou vnučičkou, se kterou jsem to nechtěla zanášet na patronkách.
Dítě totiž vypakovává myčku, což trvá asi 5× déle, než obvykle.
Po jednom kusu soustředěně vyndává příbory, hrnečky, talířky… u každého jednotlivého je třeba říct „dej!“ (dá) a pak „děkujuuu!!!“ (usměje se a podá další kus).
Hlavně, aby jí to vydrželo, na úplný stáří jako když najdu.
![]()
Hezký
kamarádka má taky tak starou, teda vlastně mladou dcerušku a ta jí ráda pomáhá věšet prádlo, jenže matka se jí zdá dost pomalá, tak po ní hází ty kousky prádla se vzteklým nááá
neboť kamarádka to samozřejmě nestíhá kolíčkovat.
Hele, a výška? Myslíte, že souvisí velikost nohy s výškou postavy? Dcera je o cenťák menší a nohu má čtyřicítku.
![]()
Jako teď tady na mě vyskočila reklama „pojištění pohřbu“
Jako co to je toto!!! Skandál!!!
@Anna766 píše:
Hezkýkamarádka má taky tak starou, teda vlastně mladou dcerušku a ta jí ráda pomáhá věšet prádlo, jenže matka se jí zdá dost pomalá, tak po ní hází ty kousky prádla se vzteklým nááá
neboť kamarádka to samozřejmě nestíhá kolíčkovat.
@sirikit píše:
Hele, a výška? Myslíte, že souvisí velikost nohy s výškou postavy? Dcera je o cenťák menší a nohu má čtyřicítku.![]()
175