Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@sirikit píše:![]()
![]()
![]()
Jo, naše podává i prádlo, ale zatím nehází. Třeba to ještě přijde.
Hele, holky, taložila jsem v blbou hodinu, jdu taky zalomit.
Pa zítra a furt!
Dobrou!
![]()
@aiwwa píše:
Jako teď tady na mě vyskočila reklama „pojištění pohřbu“
Jako co to je toto!!! Skandál!!!![]()
![]()
Fakt, jo? ![]()
Na mně pořád skáčou boty a hadry.
![]()
Když jsem onehdá byla frustrovaná z výsledku voleb - volila jsem Realisty a ti úplně vypadli z osudí
, ujely mi nervy a ve slabé chvilce jsem vrazila do polokozaček z místní reklamy 2800,–
![]()
Ale jsou krásný, to zas jo.
![]()
@aiwwa píše:
píše: Více
Já 165. Tak to odpovídá, musíš mít větší, aby ses nekejvala dopředu-dozadu. ![]()
A už fakt jdu, nebo ráno nevstanu. ![]()
@aiwwa píše:
Ha a teď Anibal s parfémy. No proto!
Já mám zdravé snídaně z džungle, nějaká kapsička s obrázkem opic…nemám si to brát osobně, žene???
@sirikit píše:
Já 165. Tak to odpovídá, musíš mít větší, aby ses nekejvala dopředu-dozadu.
A už fakt jdu, nebo ráno nevstanu.
Přesně.
@Anna766 píše:
Já mám zdravé snídaně z džungle, nějaká kapsička s obrázkem opic…nemám si to brát osobně, žene???
@sirikit
To je krásný a na to mají nervy asi fakt jen babičky. Já bych nedokázala asistovat. U nás nejmladší nejraději něco strouhá. Tak dostane sýr a struhátko a tak za půl hodiny to má nažmoulané ![]()
@Markéta80 Ze školky nosí děcka takové výrazy
neříkám, že něco nepochytí i doma, ale úžasným zdrojem informací a slovní zásoby se stal asi osmiletý opálený předškolák, který tam začal chodit…
@Tiger-lily píše:
@Markéta80 Ze školky nosí děcka takové výrazyneříkám, že něco nepochytí i doma, ale úžasným zdrojem informací a slovní zásoby se stal asi osmiletý opálený předškolák, který tam začal chodit…
Nadhod něco, at se pobavíme. ![]()
Jinak všechny zdravím, u nás ráno mráz a mlha..
@Tiger-lily no jo školka ale zase se až tam konečně rozmluvila ![]()
koukám co se mě to objevilo v ve sledovaných diskuzích a ono je to tohle ![]()
reklamy nevidím ![]()
konečně ani ejdno z dětí není doma, to ticho
, až teda na tlakový hrnec no, ale jen dnes. Zítra má Vali logo tak je doma a pak jde s námi na oběd, ta prostě neodmítne ![]()
@Markéta80 píše:
@sirikit se tě sem budou hlásit zahradnice
@aiwwa já si právě říkala že do takového tématu jsem snad nikdy nepřispívala ![]()
@Markéta80 píše:
@aiwwa já si právě říkala že do takového tématu jsem snad nikdy nepřispívala
to já jo. já mám široký záběr. teď zrovna valím oči - diskuze o kouření v těhotenství…