Chlapi, kolik Vás tu je?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1283
16.1.14 07:59

Napada me tak 6-7 chlapu a u toho vetsinou napsano „Kecalka“ nebo jina podobna genderova nevyvazenost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
16.1.14 08:27
@barbarossa píše:
Asi jsem vybrala špatnou kategorii, ale to je snad jedno :jazyk: Zajímalo by mě, kolik je tady, na serveru více méně pro ženské a hlavně pro maminky, chlapů. Podotýkám, že NIKOHO NEHLED´AM. Mám doma už tři a to mi vyhovuje a stačí :D. Jen jsem zvědavá.

taky se pridavam, s tou zvedavosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
16.1.14 08:28

Hlavně někdo dělejte čárky, ať se dopočítáme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
16.1.14 08:47

Mě napadl @dalimil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
16.1.14 08:51

A Jedentynpán, či jak se jmenuje…to je taky chlap, ne :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.1.14 08:51

Tak pište seznam a aktualizujte, takto se neodpočítáte. Každopádně já vím o fans a anonymX (nebo tak nějak) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.1.14 08:52
@CokeLady píše:
Mně by spíš zajímalo, jak by se každá z náís tvářila, kdyby naši partneři tady trávili tolik času jako my. Nebo aspoň pravidelně emimino navštěvovali a zapojovali se do diskusí… Já mám naštěstí chlapa, co to bere jako slepičárnu, kde se ženský občas uměj poštěkat kvůli absolutní kravině, ale že se tu dá získat i dost informací, samozřejmě i nevyžádaných, ale nikdy by na forum takového typu nechodil, docela bych čuměla, potkat ho tu :mrgreen:

No, já bych se asi tvářila blbě, to přiznávám :lol:. Můj by sem naštěstí nevlezl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
16.1.14 08:52

@CokeLady
Můj chlap je zase věčně na FirstClass a nechápe, že mě to nebere, každej máme svoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.14 09:04
@CokeLady píše:
A Táta Pavel není to ještě Mladý Milenec :roll: :think: každopádně to je taky chlap.

jj, to byl též on, teď je tu jako padre paolo.. nenápadnej jak sáňky v létě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.14 09:07
@CokeLady píše:
Mně by spíš zajímalo, jak by se každá z náís tvářila, kdyby naši partneři tady trávili tolik času jako my. Nebo aspoň pravidelně emimino navštěvovali a zapojovali se do diskusí… Já mám naštěstí chlapa, co to bere jako slepičárnu, kde se ženský občas uměj poštěkat kvůli absolutní kravině, ale že se tu dá získat i dost informací, samozřejmě i nevyžádaných, ale nikdy by na forum takového typu nechodil, docela bych čuměla, potkat ho tu :mrgreen:

můj chlap to bere jako slepičárnu taky.. sám chodí na jiná fóra, taky tam tráví čas, taky mu do toho neremcam.. ale občas by zíral, co vše se tu řeší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
16.1.14 09:09

@martina.se
Jednou jsem toho svého sem poslala, aby se na něco mrknul a podíval se aktuální diskuze a říkal, že není možné co tady ženské píšou, co to je proboha za stránky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.1.14 09:10

Vim o 9…? ale vzpomenu jen na nick. jedentypan, tata pavel, heineken… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.14 09:11
@Anael píše:
@martina.se
Jednou jsem toho svého sem poslala, aby se na něco mrknul a podíval se aktuální diskuze a říkal, že není možné co tady ženské píšou, co to je proboha za stránky :lol:
:mrgreen: mi taky nakoukl, zrovna při debatě o povinném ručení :lol: prej kam to lezu, říkám emimino.. tak znovu kouká, no fakt.. twl, jste nějaký chytrý :mrgreen: a odešel..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
16.1.14 09:12

Ještě ten s motýlem je taky chlap? Nevzpomenu si na nic. Začíná na Eu… Tak už vím - Eumedon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
16.1.14 09:14

A Heineken, ne? :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat