Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napada me tak 6-7 chlapu a u toho vetsinou napsano „Kecalka“ nebo jina podobna genderova nevyvazenost ![]()
@barbarossa píše:
Asi jsem vybrala špatnou kategorii, ale to je snad jednoZajímalo by mě, kolik je tady, na serveru více méně pro ženské a hlavně pro maminky, chlapů. Podotýkám, že NIKOHO NEHLED´AM. Mám doma už tři a to mi vyhovuje a stačí
. Jen jsem zvědavá.
taky se pridavam, s tou zvedavosti ![]()
Tak pište seznam a aktualizujte, takto se neodpočítáte. Každopádně já vím o fans a anonymX (nebo tak nějak) ![]()
@CokeLady píše:
Mně by spíš zajímalo, jak by se každá z náís tvářila, kdyby naši partneři tady trávili tolik času jako my. Nebo aspoň pravidelně emimino navštěvovali a zapojovali se do diskusí… Já mám naštěstí chlapa, co to bere jako slepičárnu, kde se ženský občas uměj poštěkat kvůli absolutní kravině, ale že se tu dá získat i dost informací, samozřejmě i nevyžádaných, ale nikdy by na forum takového typu nechodil, docela bych čuměla, potkat ho tu
No, já bych se asi tvářila blbě, to přiznávám
. Můj by sem naštěstí nevlezl…
@CokeLady
Můj chlap je zase věčně na FirstClass a nechápe, že mě to nebere, každej máme svoje ![]()
@CokeLady píše:
A Táta Pavel není to ještě Mladý Milenec![]()
každopádně to je taky chlap.
jj, to byl též on, teď je tu jako padre paolo.. nenápadnej jak sáňky v létě
@CokeLady píše:
Mně by spíš zajímalo, jak by se každá z náís tvářila, kdyby naši partneři tady trávili tolik času jako my. Nebo aspoň pravidelně emimino navštěvovali a zapojovali se do diskusí… Já mám naštěstí chlapa, co to bere jako slepičárnu, kde se ženský občas uměj poštěkat kvůli absolutní kravině, ale že se tu dá získat i dost informací, samozřejmě i nevyžádaných, ale nikdy by na forum takového typu nechodil, docela bych čuměla, potkat ho tu
můj chlap to bere jako slepičárnu taky.. sám chodí na jiná fóra, taky tam tráví čas, taky mu do toho neremcam.. ale občas by zíral, co vše se tu řeší ![]()
@martina.se
Jednou jsem toho svého sem poslala, aby se na něco mrknul a podíval se aktuální diskuze a říkal, že není možné co tady ženské píšou, co to je proboha za stránky ![]()
Vim o 9…? ale vzpomenu jen na nick. jedentypan, tata pavel, heineken… ![]()
@Anael píše:
@martina.se
Jednou jsem toho svého sem poslala, aby se na něco mrknul a podíval se aktuální diskuze a říkal, že není možné co tady ženské píšou, co to je proboha za stránky
Ještě ten s motýlem je taky chlap? Nevzpomenu si na nic. Začíná na Eu… Tak už vím - Eumedon.