Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vim o 9…? ale vzpomenu jen na nick. jedentypan, tata pavel, heineken… ![]()
@Anael píše:
@martina.se
Jednou jsem toho svého sem poslala, aby se na něco mrknul a podíval se aktuální diskuze a říkal, že není možné co tady ženské píšou, co to je proboha za stránky
Ještě ten s motýlem je taky chlap? Nevzpomenu si na nic. Začíná na Eu… Tak už vím - Eumedon.
Další chlap je Tomimili (já mu musela vlízt na profil, abych si to ještě jednou ověřila
).
No ono jde hlavně o to, že když si zadáte nějaký dotaz do googlu, tak mezi prvníma vyleze diskuze na emiminu, takže díky tomu sem občas leze i manžel
Takže si musím dávat majzla, on by to nepřekous, že místo domácími pracemi, zabývám se slepičením
![]()
@martina.se píše:
jj, to byl též on, teď je tu jako padre paolo.. nenápadnej jak sáňky v létě
fakt joo
..na svy uzamceny diskuzi se definitivne pred casem rozloucil tak jsem myslela, ze to tu celkove zabalil a on takhle, fiskus
…ale zas tak moc me to popravde neprekvapuje ![]()
@Amys píše:
Další chlap je Tomimili (já mu musela vlízt na profil, abych si to ještě jednou ověřila).No ono jde hlavně o to, že když si zadáte nějaký dotaz do googlu, tak mezi prvníma vyleze diskuze na emiminu, takže díky tomu sem občas leze i manžel
Takže si musím dávat majzla, on by to nepřekous, že místo domácími pracemi, zabývám se slepičením
![]()
![]()
Já na emimino taky začala chodit díky tomu, že když jsem něco hledala, tak na googlu emimino vždy mezi prvníma ![]()
@lajovka píše:
fakt joo..na svy uzamceny diskuzi se definitivne pred casem rozloucil tak jsem myslela, ze to tu celkove zabalil a on takhle, fiskus
…ale zas tak moc me to popravde neprekvapuje
mi též ne.. on to bez rejpání do mamin nevydrží ![]()
Jura007, Heineken, Tomimili, Padre Paolo, AnonymX, Tomas1971, Arturus, Safrane, Kolik, Jeden Typan, Fans, Eumedon, Dalimil, MartinKa36, VladS, Dolomity, Allo, elHombre, Takymanžel, Virginian…
Víc ted nevypotím ![]()
Příspěvek upraven 16.01.14 v 14:10