Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady
Ne, to jsou stránky o úspěšných lidech a tak
, většinou o byznyse, atd.
Ja taky samozrejmne bych rad nasel parnetku zadny chlap nechce zustat sam a deti miluji
Zdravím přítomné dámy, zejména ty, co jsou sami. Přiznávám se, že jsem mužský, který tady hledá návody, jak se vypořádat se situacemi okolo výchovy dítěte ( jsem vdovec, synovi je 7 ).
Ale kdyby se našla fajn mamina, která nechce být sama, budeme rádi.
Dobrý den.
Když jsem na netu hledal informace a odpovědi, tak mi to hodilo odkaz sem na eMimino.cz. Tak jsem se tu zaregistroval.
Jako zakladatelka této diskuze vítám všechny pány a chlapy, jen seznamka je tu na emiminu jinde. ![]()
@barbarossa Ona je tu někde seznamka, jo ![]()
Pánové, problém je v tom, že se diskuze nijak zvlášť neukazuje, takže tu vaše pokusy zapadnou. Většinou se na chvíli zobrazí v liště vpravo nové a obnovené diskuze a pod tím se zobrazuje zase diskuze, kde bylo přispíváno naposled. Ale vzhledem k tomu, jak se tu krafe, tak ten záchyt je malej. Takže je to buď náhoda, že sem některá nakoukne a nebo svítí očičko nových příspěvků, pokud má někdo diskuzi mezi oblíbenými, případně automaticky, pokud sem některá někdy přispěla (jako třeba já). Tím jen vysvětluji, proč se vdavek chtivé ženy nehrnou ![]()