Výměna rádia v autě Škoda Fabia

Anonymní
26.3.12 09:48

Chlapi pojďte sem!

Ahoj všem!
Píšu anonymně, je mi to blbé, ale už nevím, kde to zjistit. Vím, že je to hloupé téma, ale zároveň zkouším, co vše se tu na emiminu dá zjistit. Manžel by potřeboval vytáhnout z auta (Škoda Fabia) originál rádio a neví, jak na to.
Chlapi, prosím, víte jak to rádio vytáhnout? Díky za jakékoliv rady :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
26.3.12 09:57

mnooo-to si dá :D jesli není alepon trohu sběhlej tak si poškodí palubovku…mmnt něco najdu a pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.3.12 09:57

Ve vší úctě ke zdejším chlapům, ale co takhle spíš nějaké konkrétní odborné stránky, fóra … co takhle strýček gůgl … http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?… http://forum.skodahome.cz/…ymena-radia/ atd atd a konečně, k autu existuje manuál tlustější než Zlaté stránky Telecomu, tam to je taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.3.12 09:58

Nejsem chlap :mrgreen: ale prý buď popelníkem a tam jsou šroubky… a nebo kolem rádia jsou 4 špuntíky, které se musí povolit ;)
záleží na typu rádia ;)
snad jsem poradila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.3.12 09:59

tak to bych nedělala, vím, že chlapi chtějí, ale já bych to nedovolila, pokud je tam stejný systém jako v superbu, tak bych mu sebrala klíčky a odvezla to někam, kde dělají rádia. Což zase nedovolí chlap, takže z toho kouká malér :mrgreen: ale postup neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
26.3.12 10:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.12 10:02

Dámy děkují
Rádio už je venku :dance:

• Citovat
  • Upravit
24603
26.3.12 10:26

Ale že sa tu těch chlapů ozvalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.3.12 10:27
@Anonymní píše:
Dámy děkují
Rádio už je venku :dance:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.3.12 10:28
@terinka4444 píše:
tak to bych nedělala, vím, že chlapi chtějí, ale já bych to nedovolila, pokud je tam stejný systém jako v superbu, tak bych mu sebrala klíčky a odvezla to někam, kde dělají rádia. Což zase nedovolí chlap, takže z toho kouká malér :mrgreen: ale postup neporadím.

Tak tak. A jak to máte s kódováním? Jestli je to originální škodovácké rádio, aby nevyžadovalo při novém zapojení kód :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
26.3.12 11:01

Tak a teď se ty z vás, jež vlastníte škodovku, jděte mrknout, jestli tam to rádio pořád máte.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.3.12 11:02
@Alidan píše:
Tak a teď se ty z vás, jež vlastníte škodovku, jděte mrknout, jestli tam to rádio pořád máte.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
26.3.12 11:05
@Alidan píše:
Tak a teď se ty z vás, jež vlastníte škodovku, jděte mrknout, jestli tam to rádio pořád máte.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U mě dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
26.3.12 11:13
@Milli píše:
U mě dobrý :mrgreen:

Zatím.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit