Nechávám se zbytečně vytáčet

Anonymní
26.3.12 00:38

nechávám se zbytečně vytáčet

Před 30minutami tu zvonil správce z domu, že sousedka pod námi je vytopená…tak překontroloval WC odkud mělo dle jeho slov vše vytéct, ale nic nenašel. Řekl mi, že si dojde pro baterku a tak jsem jen skákla do kuchyně pro hadr, abych přetáhla podlahu, protože jsem přeci jen víc v druhém bytě, tak jsem tam asi 4dny nevytírala. Mno a koukám, správce zpět i se sousedkou? Sousedka ani bůůůůůůů, tak jsem na ní jen koukla a čekala, že třeba řekne dobrý večer nebo řekne, co chce…nic. Načež začala mluvit se správcem jako bych tam nebyla a odešla zase bez pozdravu a dveře za sebou nezavřela…NAŽRALO MĚ TO!!!!! A ještě víc, že jsem ji nevyhodila hned ode dveří.

A vůbec, jsem jeden z nejohleduplnějších lidí tady v domě, snažím se po desáté nehlučet, když se u nás něco „kutá“ tak to oznámím dopředu na nástěnce a vždy to je od 8:00-17:00 ne déle, když někdo přijde do domu chvilku za mnou tak mu neujíždím s výtahem a sousedům, které přidržím dveře, když jdou kousek za mnou. Když na to přijde, tak jsem pomáhala babčám s nákupem a na dědy se hezky usmívám. Všechny vždy zdravím a je mi úplně šumák, co si kdo dělá doma (pokud mě v noci nebudí technopárty nad námi, to vždy přemýšlím, jestli zavolám policii, ale ještě jsem to něudělala :oops: ). Jo a taky, když se mi něco v domě vysype, tak to po sobě zametu a nebo vytřu. A proč to všechno píšu? Protože tahleta sousedka, tahleta kráa, když jsem odcházela z bytu a postavila si za dveře smetí, tak neváhala přiběhnou, že so nemám nechávat za dveřmi smetí, abychom neměli v domě mravence. Protože tahleta kráa, když mi průvan zabouchl dveře, tak neváhala přiběhnou, že teda vážně nemám bouchat dveřmi.

A NEJVÍC MĚ ŽERE, ŽE NA NÍ VŽDYCKY KOUKÁM JAKO SŮVA Z NUDLÍ A NEJSEM STO JÍ ANI POSLAT TAK, KAM SLUNCE NESVÍTÍ!!!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LouLou
26.3.12 06:02

joj.....to je ta smula slusnejch lidi.Zkus ji priste poslat nekam,ale prece jen slusnyma slovama…nejak setrit, aby se vlk nazral a koza zustala cela.Drzim palce :)

• Citovat
  • Upravit
43031
26.3.12 07:08

Myslím, ze tve vytoceni je adekvatni nocnimu budicku. Az se a to vyspis, bude to, doufam, o neco lepsi.

Urcite je ti jasne, ze sousedky pod tebou kolem tveho bytu pravidelne nechodi a nesleduje kdy a jak kdo vytira a nechava opadky, proto je jeji poznamka na smeti sice zbytecne rejpava, ale z jejiho pohledu adekvatni (ted jsem narazila na smeti, ted to reknu). Souvislost smeti a omluvnych cedulek ci pridrzovani dveri starikum nevidim, nekdo se chova slusne ale je prase a naopak, to se nevylucuje.

Ohledne nepozdraveni - kolikrat ja kracim nekde zamyslena, nepozdravim a pak si rikam, co si o me asi mysli. Ona taky vstavala o pulnoci, nejspis byla tez vyvorana, jako ty.

Zapomen na to, kdyz se nad to povzneses a budes se na ni mile usmivat, urcite to souziti prospeje lepe, nez kdyz si budes zvedat tlak, kdykoli ji uvidis. Ony se tyhle nalady totiz prenasi a siri a takhle si za chvilku budete vzajemne psat anonymy a nechavat na rohozce horici sacky s vykaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.3.12 08:36

Nechápu ..... jakože tě sousedka obvinila z vytopení a ani nepozdravila?

No, bydlím v domě, ale v případě, že bych měla mokrý strop, TAKY bych v první řadě obvinila partaj nad sebou. A že nepozdravila? A co když ty jsí nepozdravila jí? A nebo pokud ano - já tam u toho nrbyla - tak kdoví co se azse jí nemuselo líbit na tvém chování. Úplně to vidím - "ta mladá husa zezhora, co si vydržuje dva byty, to tu vůbec nekontroluje, no samo že mi vytopila byt! Tak jsem jí šla se správcem požádat, aby to už nedělala, tvrdila, že ona to nebyla, ještě měla v ruce hadr, jak se to snažila zamaskovat, lhářka jedna nemytá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
26.3.12 10:06

Jako bych to psala já! Včera se mi během praní uvolnila hadice na odpad a voda vytekla. Naštěstí jsem šla akorát do koupelny, tak jsem hned začala vytírat. A najednou klepala sousedka pod náma. Poslala jsem tam přítele, protože se umí správně tvářit jako nechápavej idiot, já byla v rozpoložení, že bych se jí tam asi sesypala :-) Šel se tedy podívat, jak má vytopenou koupelnu, vzal s sebou naštěstí hadr a otřel jí dva čůrky vody na umakartu, takže škoda žádná, což uznala i ona sama. Odpovědnosti nás to nezbavuje, ale díky jejím kecům jsem si připadala jako totální dement, co neumí ani vyprat. Přítel byl podroben výslechu jako že jsme už přeci prali, tak proč nám to vyteklo? Já sakra nevim, prostě to vylítlo :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.12 11:05

No bylo to správný naštvání :-D My se naštěstí do druhého bytu stěhujeme a tenhle se bude buď pronajímat a nebo prodávat, takže mě ta paní netankuje. Vytočilo mě to pouze aktuálně v ten moment.
Co se týče té noční návštěvy, tak já nechala pootevřené dveře panu správci, co šel pro baterku, (ten se mi mimochodem ráno omlouval a vyprávěl, jak ne něj paní v noci řvala, že má okamžitě uzavřít stoupačky a ráno se to bude opravovat - a ráno nebylo po vodě ani památky) a najednou se proti mě rozrazily dveře a ve dveřích stála sousedka a hrnula se na záchod. Nepozdravila, OK, možná jsem nedoslýchavá, ale já bych se teda aspoň zeptala, jestli můžu jít dál a podívat se?! Ona sem prostě vběhla a já si připadala při tom stěhovacím nepořádku jak největší špindíra (před týdnem jsem nastoupila na mateřskou 6týdnů před TP a finišujeme, abychom se vůbec stihli přestěhovat a já měla ještě čas se nějak zabydlet v novém).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.12 11:12

Ona paní, když jsme rekonstruovali tento byt cca. před dvěma lety, tak tvrdila, že jí při tom, když jsme vytrhávali vanu, spadl strop a poškodil vanu. Vanu i koupelnu má původní, stejnou jako jsme rekonstruovali a ta je tu od postavení domu v 70. letech. Vana má takové ty rýhy po poškození podrápáním a je zahnědlá jak na dně tak na u kohoutku. Paní požadovala náhradu 30.000Kč. Předali jsme vše pojišťovně (podotýkám upadlo asi 10cm2 omítky a na vaně jsem nenašla poškození), která resp. likvidáor její nárok zamítl jako neoprávněný…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.12 11:35

To je proste udel panelaku ;) já mam tohle jak pod sebou, tak nad sebou. Seshora uz nekolikrat prisli, proc ty nase deti tak strasne kricej a pani dole pry slysi kazde nase slovo, kazdy krok a upadnuti kosticky :roll: A ty podlahy… pry mame nejak spatne udelany :mrgreen:
Takze věř, že nejste sami a v kazdem dome se najde nejaky prudič ;)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
26.3.12 11:56

Úděl paneláku… dokud jsem bydlela u rodičů v přízemí, tak mě jako dítě štvalo, že nemáme žádnej výhled a jako dospělou zase to, že když jdu v noci kouřit na balkon, tak jsem tak jak na nahá na ulici (chodila jsem na balkon s kasrem :oops: ). Až později jsem si začala uvědomovat, jaká je to výhoda nemít pod sebou nikoho. Prát můžou i v noci, dupat můžou, sousedy mají jen jedny - ty nad nimi a ty je prostě neslyší… jen to otevřený okno bez dozoru nechat nemůžou :-)

• Citovat
  • Upravit
20518
26.3.12 12:19
@ncc1701 píše: Úděl paneláku… dokud jsem bydlela u rodičů v přízemí, tak mě jako dítě štvalo, že nemáme žádnej výhled a jako dospělou zase to, že když jdu v noci kouřit na balkon, tak jsem tak jak na nahá na ulici (chodila jsem na balkon s kasrem :oops: ). Až později jsem si začala uvědomovat, jaká je to výhoda nemít pod sebou nikoho. Prát můžou i v noci, dupat můžou, sousedy mají jen jedny - ty nad nimi a ty je prostě neslyší… jen to otevřený okno bez dozoru nechat nemůžou :-)

To mi povídej ..... taky jsem vyrůstala se dvěma sourozenci v 5. patře. pod nás se nastěhovali novomanželé s miminkem. Kdykoli jsme si „hráli“, byli v mžiku u našich dveří. Ovšem celou noc zase byl někod u jejich dveří, páč zase jejich dítě řvalo. Je to deja-vu, kdykoli nocuju u kohokoli v paneláku. Porovnám-li to se svým současným bydlením, tak si plánuju koupit brokovnici, páč mi srny chodí okusovat teď na jaře růže a tulipány … ovšem chápu, že to, že nejbližší soused odtud bydlí přes kopec, se zase nemusí hodit vám … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
26.3.12 12:29

@Emilie
Tak to máš docela pohodu takhle na samotě :-) Až na ty srny. Mně by ta absence sousedů ani tolik nevadila. Akorát pro špetku soli si člověk asi nezajde :-) Naši mají v paneláku sousedy naštěstí skvělý, ve vchodě je šest bytů a všichni se tam známe, takže když někdo odjede na víkend, je takový pravidlo, že ostatní dohlíží na jeho majetek. My to máme poněkud horší, z obou bytů kolem nás brečí děti, nad náma se pořád hádají, ale černá ovce jsem tu jenom já, protože mi před vánoci spadl na zem hrnec a včera jsem pokapala sousedce pod námi umakart. Už se těším, až odsud vypadneme :-)

• Citovat
  • Upravit
20518
26.3.12 12:57
@ncc1701 píše:
@Emilie
Tak to máš docela pohodu takhle na samotě :-) Až na ty srny. Mně by ta absence sousedů ani tolik nevadila. Akorát pro špetku soli si člověk asi nezajde :-) Naši mají v paneláku sousedy naštěstí skvělý, ve vchodě je šest bytů a všichni se tam známe, takže když někdo odjede na víkend, je takový pravidlo, že ostatní dohlíží na jeho majetek. My to máme poněkud horší, z obou bytů kolem nás brečí děti, nad náma se pořád hádají, ale černá ovce jsem tu jenom já, protože mi před vánoci spadl na zem hrnec a včera jsem pokapala sousedce pod námi umakart. Už se těším, až odsud vypadneme :-)

Jojo, jsou to holt priority, něco za „něco“ …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taky anonym
26.3.12 14:52
@Emilie píše:
Nechápu ..... jakože tě sousedka obvinila z vytopení a ani nepozdravila?No, bydlím v domě, ale v případě, že bych měla mokrý strop, TAKY bych v první řadě obvinila partaj nad sebou. A že nepozdravila? A co když ty jsí nepozdravila jí? A nebo pokud ano - já tam u toho nrbyla - tak kdoví co se azse jí nemuselo líbit na tvém chování. Úplně to vidím - "ta mladá husa zezhora, co si vydržuje dva byty, to tu vůbec nekontroluje, no samo že mi vytopila byt! Tak jsem jí šla se správcem požádat, aby to už nedělala, tvrdila, že ona to nebyla, ještě měla v ruce hadr, jak se to snažila zamaskovat, lhářka jedna nemytá!!!

Pravidla slušného chování - když někam vejdu (navíc ještě drze a nezvaně), tak pozdravím já, kdo vcházím!!! A je jedno, kolik mi je!!!

• Citovat
  • Upravit
20518
26.3.12 14:56
@Taky anonym píše:
Pravidla slušného chování - když někam vejdu (navíc ještě drze a nezvaně), tak pozdravím já, kdo vcházím!!! A je jedno, kolik mi je!!!

Tak se ještě zhádejte o to, kdo koho má pozdravit první a jak se hluboko u toho poklonit, a můžete si pak rovnou psát anonymy přes es en bé … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
27.3.12 11:39

Emilie: to je pouze základní vychování, když vstupuji do místnosti, tak automaticky pozdravím. I kdyby vstupoval do místnosti sám prezident, tak pozdraví a až pak se mu odpovídá na pozdrav :mrgreen: Jediná vyjímka je v obchodě, kde má při vstupu zákazníka zdravit personál tj. prodavačky či obchodní asistentky, ale i tady záleží na pocitu a já třeba zdravím naprosto automaticky hned u vstupu, i když mě občas nikdo neslyší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová