Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
jojo chlapů je tady zatraceně máloa souhlas s kamčou etatínek neni zakomplexovaný ,ten má sakra jasno ..a jura to je tady prostě bedna ..
nechci, aby to vyznělo, že si honím body - ale na etatínka jsem zapomněla …
![]()
lyrica píše:levmah28 píše:
Tak mě to nevadí,že jsou tady i chlapi.Nemám důvod proč by mi to mělo vadit.A nemyslím si,že si někdo honí ptáka u diskuse![]()
![]()
Někdy mi totiž příjde,že si to některé holky myslí.Jinak velká gratulace k miminku,je nádherný
a doufám,že jste celí a zdraví ![]()
levmah28 píše:lyrica píše:Někdy mi totiž příjde,že si to některé holky myslí.Jinak velká gratulace k miminku,je nádhernýlevmah28 píše:
Tak mě to nevadí,že jsou tady i chlapi.Nemám důvod proč by mi to mělo vadit.A nemyslím si,že si někdo honí ptáka u diskuse![]()
![]()
a doufám,že jste celí a zdraví
Jj, jen mě to pobavilo, jak jsi to napsala přesně jak sis myslela
![]()
A díky za gratulku, jsme naprosto OK, malej je zlatíííčko ![]()
saracenka píše:
a souhlas s kamčou etatínek neni zakomplexovaný ,ten má sakra jasno ..a jura to je tady prostě bedna ..
Taky souhlas s holkama, oběma. Akorát ty svoje názory etatínek nepodává „uňuňaně“, ale trošku drsněji. Ale takových je nás tu víc. Ani já si neberu servítky.
![]()
Příspěvek upraven 26.11.11 v 22:04
Neznal jsem tenhle server až do nedávna. Pak jsem se sem dostal linkem z jiného serveru, mužského. Zajímá mne mužsko-ženská rozdílnost (a nemyslím, že to jsou dvě opačné strany barikády). Různosti a rozmanitosti - a že jí je, tam i tady. A protože tuhle rozmanitost tvořím i já - tak někdy napíšu.
Tak hezký večer.
No Steeve, to je odborný poradce, víc takových ![]()
A ještě pan Lopata, ten nesnáší vysokoškoláky
ale jinak je v pohodě.
katalyzator píše:
Neznal jsem tenhle server až do nedávna. Pak jsem se sem dostal linkem z jiného serveru, mužského. Zajímá mne mužsko-ženská rozdílnost (a nemyslím, že to jsou dvě opačné strany barikády). Různosti a rozmanitosti - a že jí je, tam i tady. A protože tuhle rozmanitost tvořím i já - tak někdy napíšu.
Tak hezký večer.
katalyzator píše:
Tak hezký večer.
Emilie píše:saracenka píše:nechci, aby to vyznělo, že si honím body - ale na etatínka jsem zapomněla …
jojo chlapů je tady zatraceně máloa souhlas s kamčou etatínek neni zakomplexovaný ,ten má sakra jasno ..a jura to je tady prostě bedna ..
![]()
![]()
![]()
když sem četla tu větu a skončila se slovem honim,uplně sem se lekla co bude pokračovat
![]()
a já ještě přidám že sem chodí myslím Martin nebo David
otec postižené Gitušky a toho také ráda čtu.To je takovej milující otec
sxaxnxdxrxa píše:
saracenka jich tady možná je jen o nich nevíme
saracenka píše:
a já si k vánocům přeju větší mužskou návštěvnost
Myslíš doma?
![]()
To byl vtíííííííííííp ![]()
dobra diskuse
ja myslim ze chlapi co sem chodi si jdou proste pro radu, vetsina
mam kamarada fylosof z Karlovky, hodne chytrej clovek, se vsim si vi rady (podle me) a jendou jsem se pred nim bavila o emiminu a rikam ze se tu clvoek dovi vsechno co nevi a on mi na to rekl ze je to pravda ze jendou neco hledal na netu dost dlouho a odpoved na svoji otazku nasel az na emiminu ![]()
ja jsem se tu setkala s chlapama parkrat treba steewe radi s autosedackama, nedavno jsem potkala dalsiho v diskusi o kavovarech atd, je tu plno temat nejen pro zensky ![]()