Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BlueFairy píše:že jo. Co pracuju jsem ho sice tak moc nezaregistrovávala, ale když někde jo, tak nebyl hrubý, to zažívám u jiných nicek
Mně nijak neslušný nepřišelmožná trošku drsnější, ale hrubý určitě ne
@BlueFairy píše:
Aha…
Však on zase odněkud vyleze. Kde by se mohl tolik vypředvádět
![]()
@lajovka píše:
a nevis na zaklade jake konkretni diskuze??
Taky by mně zajímalo ![]()
@lajovka píše:
@BlueFairy a krasavica taky neni, co
Neeeeee??
![]()
@araw píše: že jo. Co pracuju jsem ho sice tak moc nezaregistrovávala, ale když někde jo, tak nebyl hrubý, to zažívám u jiných nicek
No, někdy se moc neovládal, asi když byl pod vlivem a něco ho žralo. Ale to bylo opravdu jen málokdy. To na něj asi někdo posbíral z různých diskusí, jen tak tipuju.
@BlueFairy od ty sody co dostala za prispevek v deniku o potratu zu jsem ji tu nevidela…ale nejsem tu furt, tak nevim presne
@Kobliha51 píše:
No, někdy se moc neovládal, asi když byl pod vlivem a něco ho žralo. Ale to bylo opravdu jen málokdy. To na něj asi někdo posbíral z různých diskusí, jen tak tipuju.
taky jsem to takhle vnimala…hplt my stiri to mame s verbalni agresi casto na stiru ![]()
@lajovka Krasavicu jsem viděla, myslím, že je OK ![]()
Nebylo to za konkrétní diskuzi, spíš asi celkově
.
@Malaga píše:
@lajovka Krasavicu jsem viděla, myslím, že je OKNebylo to za konkrétní diskuzi, spíš asi celkově
.
takze nevymekla
…pozn. nejsem jeji funynka ![]()
@lajovka občas je drsoňka, ale přijde mi, že některé uživatelky to tu berou všechno moc vážně a i samy sebe…chtělo by to trochu tolerance a nadhledu ![]()
@lajovka píše:
takze nevymekla…pozn. nejsem jeji funynka
Taky jí mám ráda ![]()
Halibarko, to nejsem já, je mi prý ale moc podobná, tak jsem si hodila sem toto. Na tu barvu se právě chystám ![]()
@Halibar píše:
@BlueFairy ahááá, no hezká žena
No samozřejmě je mnohem hezčí než já, ale já tu favam ty fotky spíš těm vlasum, už jak předtím ty modré. Dala bych si svoji ale je tu moc známých a nechci se provařit ![]()