Chlapi na eMiminu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
26.11.11 19:58

k již zmiňovaným taky je tu martin a katalyzátor a všechny názory se cení .. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
21994
26.11.11 20:01

Jinak, chlapi mi tady nijak nevadí - pamatuju si také jen tři.

Jura, toho si moc ráda přečtu, jeho názorů si moc vážím, vždycky mne přimějí k zamyšlení.
Dalimil, na toho vlastně moc názor nemám, moc se s ním nepotkávám.
Etatínek - ten je mi nepříjemný, nerada ho čtu, jeho názory považuji velmi často až za zcestné a cítím z něj obrovské komplexy.

Příspěvek upraven 26.11.11 v 20:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
26.11.11 20:02
levmah28 píše:
Tak mě to nevadí,že jsou tady i chlapi.Nemám důvod proč by mi to mělo vadit.A nemyslím si,že si někdo honí ptáka u diskuse :-D

Tak to mě ani nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
26.11.11 20:15
Gina108 píše:

Jura- má rád děti, rád krafe se ženskejma o výchově, i o jiných věcech, např historická okénka jsou poučná a zajímavá :palec:
Etatínek- je to mlaďoch, ne-li puberťák :mrgreen: chodí sem flirtovat s mladejma maminama, občas je i vtipný :potlesk:
Dalimil- má syna, tak se asi chodí přivzdělat :nevim: ale moc tu není.

Bylo tu pár úchyláků, ale ti maj stejně smazaný účty.

Mám stejný názor jako Gina.

Pak jsem často potkávala nick Střídavka,který je tu už zmíněn.
A k tomu člověku názor raději psát nebudu.

Příspěvek upraven 26.11.11 v 20:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
26.11.11 20:17

Ještě je tu Quarts,ale ten je pro mě fakt záhadný,nejraději mám Juru,je chytrý a nerýpe :palec:

• Citovat
  • Upravit
1042
26.11.11 20:21

Jinak si myslím, že si tady hodně chlapů přijde třeba jen pro radu, když jim to doma neklape s manželkou a oni prostě jenom chtějí znát objektivní názor ostatních ženských, páč pravda, kdo se v nás má vyznat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.11.11 20:24

Proč sem chodí??No proč..Důvody asi stejné jako ženský - osamělost,prohodit pár slov, málo opravdových kontaktů, zvědavost..

Nikdo z nich mi nevadí..občas nechápu pochody..ale to i u ženských, takže to není problém pohlaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.11.11 20:26

Ještě Steeve, náš věrný rádce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.11.11 20:40

No, když už na chlapa narazím, ráda si to přečtu, protože doufám v trochu jiný náhled než - ve vší úctě - ten náš ženský ..... ale málokdy mne někdo zaujme. Světlá výjimka je Jura …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.11.11 20:54
levmah28 píše:
Tak mě to nevadí,že jsou tady i chlapi.Nemám důvod proč by mi to mělo vadit.A nemyslím si,že si někdo honí ptáka u diskuse :-D
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.11 21:00

A proč by né??

Díky za Juru kterej když potřebuju něco chlapského poradit vždy ví :potlesk: :potlesk:

a Etatínka znám víc než ostatní :lol: a není to žádnej uchyl ani žádnej zakomplexovanej chlap jak zde někdo psal :roll: ale uplně normální mladej muž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
26.11.11 21:01

Chlapů je tu zatraceně málo. Ten mužský pohled na děti, výchovu, rodinu - to tu zatraceně chybí. Na druhou stranu se jim ani moc nedivím, už několik kamarádek mi říkalo, že nechápou, jak sem a podobné servery můžu chodit, když po přečtení úvodní sránky nevěděly, jestli se mají smát nebo brečet. Na druhou stranu občas nahlédnu i do diskusí obvykle mužských, třeba když mě zajímá nějaký objektiv nebo program - a popravdě se to taky číst nedá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
26.11.11 21:07

já myslím že je i celkem škoda že je tady tak malo chlapů :) i při výrobě miminka ten chlap byl tak proč se taky nepodílet na mimidrbárně :mrgreen:

Třeba já bych někdy uvítala kdyby ten můj občas nakouknul :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
26.11.11 21:10

jojo chlapů je tady zatraceně málo :pankac: a souhlas s kamčou etatínek neni zakomplexovaný ,ten má sakra jasno ..a jura to je tady prostě bedna .. :*

• Citovat
  • Upravit
11955
26.11.11 21:15

Tak chápu, že chlap moc neřeší menstruaci a těhotenskou zácpu, ale třeba k výchově dětí má sakra co říct. A obvykle má i rozumnější pohled na věc než ženská, která je s dítětem celý den a večer už jí obvykle tečou nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová