Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno,
tak jsem vás tady našel. A musím říct, že ve výčtu chlapů na eMiminu postrádám ještě Taťku na mateřské a Budulínka…
Proč sem chodím? Je to jednoduché. Každý člověk hledá to, co mu chybí. Docela výstižně to píše Lizbeth. A já doplním - je spousta praktických věcí, které v chlapském světě nezjistím. Chlapský svět je o konkurenci, ten ženský je vybudování a opečovávání (čehokoliv a kohokoliv…
). Takže když jsem potřeboval pomoct v kontaktu s nejmenovanou státní institucí, poradila mně tady Lemaz. Když jsem potřeboval něco vyřešit v domácích pracech a fungování kuchyně, tak tu byly rady od Anguy, Giny a dalších. No nevím, jak bych tohle řešil s chlapama…
Jo, a hodně jsem vděčný za diskusní skupinu „Genealogie“, za tohle má u mě její moderátorka velké a významné plus…
Zabýval jsem se tím už dřív, ale tak nějak neuměle. Až tady to dostalo tu správnou fazónu.
Kdo by to byl řekl, že já coby strojař se dohrabu ve starých matrikách až na začátek 18. století a úspěšně překonám německé i latinské zápisy a taky texty psané kurentem… ![]()
A ještě jedna drobnost, proč jsem sám. Předloni vyvrcholil můj letitý problém s financema a s fungováním/nefungováním naší širší rodiny. Když jsem byl kluk, tak můj otec pod vlivem alkoholu dělal mojí matce docela slušné peklo. Už v té době (i pod vlivem despotického, ale k dětem hodného) dědečka a taky babičky z druhé strany začaly některé procesy, které předloni vyvrcholily. No a rozuzlení mě bohužel hodilo „zpátky“ mimo jiné i finančně. A bez peněz se partnerka těžko hledá a rodina těžko zakládá. Tolik na vysvětlení.
Jura007 píše:
Dobré ráno,
tak jsem vás tady našel. A musím říct, že ve výčtu chlapů na eMiminu postrádám ještě Taťku na mateřské a Budulínka…Proč sem chodím? Je to jednoduché. Každý člověk hledá to, co mu chybí. Docela výstižně to píše Lizbeth. A já doplním - je spousta praktických věcí, které v chlapském světě nezjistím. Chlapský svět je o konkurenci, ten ženský je vybudování a opečovávání (čehokoliv a kohokoliv…). Takže když jsem potřeboval pomoct v kontaktu s nejmenovanou státní institucí, poradila mně tady Lemaz. Když jsem potřeboval něco vyřešit v domácích pracech a fungování kuchyně, tak tu byly rady od Anguy, Giny a dalších. No nevím, jak bych tohle řešil s chlapama…
Jo, a hodně jsem vděčný za diskusní skupinu „Genealogie“, za tohle má u mě její moderátorka velké a významné plus…Zabýval jsem se tím už dřív, ale tak nějak neuměle. Až tady to dostalo tu správnou fazónu.
Kdo by to byl řekl, že já coby strojař se dohrabu ve starých matrikách až na začátek 18. století a úspěšně překonám německé i latinské zápisy a taky texty psané kurentem…
A ještě jedna drobnost, proč jsem sám. Předloni vyvrcholil můj letitý problém s financema a s fungováním/nefungováním naší širší rodiny. Když jsem byl kluk, tak můj otec pod vlivem alkoholu dělal mojí matce docela slušné peklo. Už v té době (i pod vlivem despotického, ale k dětem hodného) dědečka a taky babičky z druhé strany začaly některé procesy, které předloni vyvrcholily. No a rozuzlení mě bohužel hodilo „zpátky“ mimo jiné i finančně. A bez peněz se partnerka těžko hledá a rodina těžko zakládá. Tolik na vysvětlení.
To se hezky čte … teda až na ten závěr, bohužel …
No zase díky rodičům mám aspoň zdravý názor na to, jak to mezi partnery NEMÁ fungovat. ![]()
Jura007 píše:
No zase díky rodičům mám aspoň zdravý názor na to, jak to mezi partnery NEMÁ fungovat.
no jo, všechno zlé je k něčemu dobré, že..... ![]()
@Jura007 píše:Škoda, že takových chytrých a citlivých chlapů neběhá po světě více. To by byl ten svět tak nádherný. Ne každá ženská touží po kupě peněz, není možné, že bys s tvým intelektem tomuto věřil.
Dobré ráno,
tak jsem vás tady našel. A musím říct, že ve výčtu chlapů na eMiminu postrádám ještě Taťku na mateřské a Budulínka…Proč sem chodím? Je to jednoduché. Každý člověk hledá to, co mu chybí. Docela výstižně to píše Lizbeth. A já doplním - je spousta praktických věcí, které v chlapském světě nezjistím. Chlapský svět je o konkurenci, ten ženský je vybudování a opečovávání (čehokoliv a kohokoliv…). Takže když jsem potřeboval pomoct v kontaktu s nejmenovanou státní institucí, poradila mně tady Lemaz. Když jsem potřeboval něco vyřešit v domácích pracech a fungování kuchyně, tak tu byly rady od Anguy, Giny a dalších. No nevím, jak bych tohle řešil s chlapama…
Jo, a hodně jsem vděčný za diskusní skupinu „Genealogie“, za tohle má u mě její moderátorka velké a významné plus…Zabýval jsem se tím už dřív, ale tak nějak neuměle. Až tady to dostalo tu správnou fazónu.
Kdo by to byl řekl, že já coby strojař se dohrabu ve starých matrikách až na začátek 18. století a úspěšně překonám německé i latinské zápisy a taky texty psané kurentem…
@cikcak já mám naštěstí jednoho doma… vždy mě nesmírně pobaví, jak naše dítko (13.měs.) mému muži říká tati, když dojde z práce a jemu se lesknou oči, jak je z toho dojatý.
@BlueFairy prej byl moc vošklivej k uživatelkám, tak ho adminky vyšouply…
@pipiska píše:
@cikcak já mám naštěstí jednoho doma… vždy mě nesmírně pobaví, jak naše dítko (13.měs.) mému muži říká tati, když dojde z práce a jemu se lesknou oči, jak je z toho dojatý.
To je krásný ![]()
@Malaga píše:
Aha…
@cikcak píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Mně nijak neslušný nepřišel
možná trošku drsnější, ale hrubý určitě ne ![]()
@Malaga píše:
a nevis na zaklade jake konkretni diskuze??
já jsem si ho popravdě nikdy nevšimla,ale když někdo až tak hlásá jen to svoje ,,dobro ,,tak je dle mě spíš fanatik