Chlapi na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
27.11.11 10:32

já jsem si ho popravdě nikdy nevšimla,ale když někdo až tak hlásá jen to svoje ,,dobro ,,tak je dle mě spíš fanatik

• Citovat
  • Upravit
18305
28.11.11 07:17

Dobré ráno,
tak jsem vás tady našel. A musím říct, že ve výčtu chlapů na eMiminu postrádám ještě Taťku na mateřské a Budulínka…

Proč sem chodím? Je to jednoduché. Každý člověk hledá to, co mu chybí. Docela výstižně to píše Lizbeth. A já doplním - je spousta praktických věcí, které v chlapském světě nezjistím. Chlapský svět je o konkurenci, ten ženský je vybudování a opečovávání (čehokoliv a kohokoliv… ;) ). Takže když jsem potřeboval pomoct v kontaktu s nejmenovanou státní institucí, poradila mně tady Lemaz. Když jsem potřeboval něco vyřešit v domácích pracech a fungování kuchyně, tak tu byly rady od Anguy, Giny a dalších. No nevím, jak bych tohle řešil s chlapama…
Jo, a hodně jsem vděčný za diskusní skupinu „Genealogie“, za tohle má u mě její moderátorka velké a významné plus… :potlesk: Zabýval jsem se tím už dřív, ale tak nějak neuměle. Až tady to dostalo tu správnou fazónu. :palec: Kdo by to byl řekl, že já coby strojař se dohrabu ve starých matrikách až na začátek 18. století a úspěšně překonám německé i latinské zápisy a taky texty psané kurentem… :think:
A ještě jedna drobnost, proč jsem sám. Předloni vyvrcholil můj letitý problém s financema a s fungováním/nefungováním naší širší rodiny. Když jsem byl kluk, tak můj otec pod vlivem alkoholu dělal mojí matce docela slušné peklo. Už v té době (i pod vlivem despotického, ale k dětem hodného) dědečka a taky babičky z druhé strany začaly některé procesy, které předloni vyvrcholily. No a rozuzlení mě bohužel hodilo „zpátky“ mimo jiné i finančně. A bez peněz se partnerka těžko hledá a rodina těžko zakládá. Tolik na vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.11.11 07:21
Jura007 píše:
Dobré ráno,
tak jsem vás tady našel. A musím říct, že ve výčtu chlapů na eMiminu postrádám ještě Taťku na mateřské a Budulínka…Proč sem chodím? Je to jednoduché. Každý člověk hledá to, co mu chybí. Docela výstižně to píše Lizbeth. A já doplním - je spousta praktických věcí, které v chlapském světě nezjistím. Chlapský svět je o konkurenci, ten ženský je vybudování a opečovávání (čehokoliv a kohokoliv… ;) ). Takže když jsem potřeboval pomoct v kontaktu s nejmenovanou státní institucí, poradila mně tady Lemaz. Když jsem potřeboval něco vyřešit v domácích pracech a fungování kuchyně, tak tu byly rady od Anguy, Giny a dalších. No nevím, jak bych tohle řešil s chlapama…
Jo, a hodně jsem vděčný za diskusní skupinu „Genealogie“, za tohle má u mě její moderátorka velké a významné plus… :potlesk: Zabýval jsem se tím už dřív, ale tak nějak neuměle. Až tady to dostalo tu správnou fazónu. :palec: Kdo by to byl řekl, že já coby strojař se dohrabu ve starých matrikách až na začátek 18. století a úspěšně překonám německé i latinské zápisy a taky texty psané kurentem… :think:
A ještě jedna drobnost, proč jsem sám. Předloni vyvrcholil můj letitý problém s financema a s fungováním/nefungováním naší širší rodiny. Když jsem byl kluk, tak můj otec pod vlivem alkoholu dělal mojí matce docela slušné peklo. Už v té době (i pod vlivem despotického, ale k dětem hodného) dědečka a taky babičky z druhé strany začaly některé procesy, které předloni vyvrcholily. No a rozuzlení mě bohužel hodilo „zpátky“ mimo jiné i finančně. A bez peněz se partnerka těžko hledá a rodina těžko zakládá. Tolik na vysvětlení.

To se hezky čte … teda až na ten závěr, bohužel …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.11.11 07:32

No zase díky rodičům mám aspoň zdravý názor na to, jak to mezi partnery NEMÁ fungovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
28.11.11 07:37
Jura007 píše:
No zase díky rodičům mám aspoň zdravý názor na to, jak to mezi partnery NEMÁ fungovat. :think:

no jo, všechno zlé je k něčemu dobré, že..... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.11.11 07:46

Taky vzor … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.1.15 12:54

Holky, kam zmizel Electrolux??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
9.1.15 13:03
@Jura007 píše:
Dobré ráno,
tak jsem vás tady našel. A musím říct, že ve výčtu chlapů na eMiminu postrádám ještě Taťku na mateřské a Budulínka…Proč sem chodím? Je to jednoduché. Každý člověk hledá to, co mu chybí. Docela výstižně to píše Lizbeth. A já doplním - je spousta praktických věcí, které v chlapském světě nezjistím. Chlapský svět je o konkurenci, ten ženský je vybudování a opečovávání (čehokoliv a kohokoliv… ;) ). Takže když jsem potřeboval pomoct v kontaktu s nejmenovanou státní institucí, poradila mně tady Lemaz. Když jsem potřeboval něco vyřešit v domácích pracech a fungování kuchyně, tak tu byly rady od Anguy, Giny a dalších. No nevím, jak bych tohle řešil s chlapama…
Škoda, že takových chytrých a citlivých chlapů neběhá po světě více. To by byl ten svět tak nádherný. Ne každá ženská touží po kupě peněz, není možné, že bys s tvým intelektem tomuto věřil.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
9.1.15 13:19

@cikcak já mám naštěstí jednoho doma… vždy mě nesmírně pobaví, jak naše dítko (13.měs.) mému muži říká tati, když dojde z práce a jemu se lesknou oči, jak je z toho dojatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.1.15 13:21

@BlueFairy prej byl moc vošklivej k uživatelkám, tak ho adminky vyšouply…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.1.15 13:31
@pipiska píše:
@cikcak já mám naštěstí jednoho doma… vždy mě nesmírně pobaví, jak naše dítko (13.měs.) mému muži říká tati, když dojde z práce a jemu se lesknou oči, jak je z toho dojatý.

To je krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.1.15 13:32
@Malaga píše:

Aha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
9.1.15 13:36
@BlueFairy píše:
Aha…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.1.15 13:38
@cikcak píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mně nijak neslušný nepřišel :lol: možná trošku drsnější, ale hrubý určitě ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
9.1.15 13:38
@Malaga píše:

a nevis na zaklade jake konkretni diskuze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová