Chlapi na eMiminu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
26.11.11 21:21
saracenka píše:
jojo chlapů je tady zatraceně málo :pankac: a souhlas s kamčou etatínek neni zakomplexovaný ,ten má sakra jasno ..a jura to je tady prostě bedna .. :*

nechci, aby to vyznělo, že si honím body - ale na etatínka jsem zapomněla … :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
26.11.11 21:22
lyrica píše:
levmah28 píše:
Tak mě to nevadí,že jsou tady i chlapi.Nemám důvod proč by mi to mělo vadit.A nemyslím si,že si někdo honí ptáka u diskuse :-D
:potlesk: :potlesk: :potlesk:

Někdy mi totiž příjde,že si to některé holky myslí.Jinak velká gratulace k miminku,je nádherný :-D a doufám,že jste celí a zdraví ;-)

• Citovat
  • Upravit
41882
26.11.11 21:26
levmah28 píše:
lyrica píše:
levmah28 píše:
Tak mě to nevadí,že jsou tady i chlapi.Nemám důvod proč by mi to mělo vadit.A nemyslím si,že si někdo honí ptáka u diskuse :-D
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
Někdy mi totiž příjde,že si to některé holky myslí.Jinak velká gratulace k miminku,je nádherný :-D a doufám,že jste celí a zdraví ;-)

Jj, jen mě to pobavilo, jak jsi to napsala přesně jak sis myslela :mrgreen: :mrgreen:
A díky za gratulku, jsme naprosto OK, malej je zlatíííčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.11.11 21:38
saracenka píše:
a souhlas s kamčou etatínek neni zakomplexovaný ,ten má sakra jasno ..a jura to je tady prostě bedna .. :*

Taky souhlas s holkama, oběma. Akorát ty svoje názory etatínek nepodává „uňuňaně“, ale trošku drsněji. Ale takových je nás tu víc. Ani já si neberu servítky.
:pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 26.11.11 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
26.11.11 21:45

dobrý večer

Neznal jsem tenhle server až do nedávna. Pak jsem se sem dostal linkem z jiného serveru, mužského. Zajímá mne mužsko-ženská rozdílnost (a nemyslím, že to jsou dvě opačné strany barikády). Různosti a rozmanitosti - a že jí je, tam i tady. A protože tuhle rozmanitost tvořím i já - tak někdy napíšu.
Tak hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.11.11 21:46

No Steeve, to je odborný poradce, víc takových :palec:
A ještě pan Lopata, ten nesnáší vysokoškoláky :mrgreen: ale jinak je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
26.11.11 21:47
katalyzator píše:
Neznal jsem tenhle server až do nedávna. Pak jsem se sem dostal linkem z jiného serveru, mužského. Zajímá mne mužsko-ženská rozdílnost (a nemyslím, že to jsou dvě opačné strany barikády). Různosti a rozmanitosti - a že jí je, tam i tady. A protože tuhle rozmanitost tvořím i já - tak někdy napíšu.
Tak hezký večer.
:*
  • Citovat
  • Upravit
3066
26.11.11 22:00
katalyzator píše:
Tak hezký večer.
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.11 22:01
Emilie píše:
saracenka píše:
jojo chlapů je tady zatraceně málo :pankac: a souhlas s kamčou etatínek neni zakomplexovaný ,ten má sakra jasno ..a jura to je tady prostě bedna .. :*
nechci, aby to vyznělo, že si honím body - ale na etatínka jsem zapomněla … :oops: :oops: :oops: :oops:

když sem četla tu větu a skončila se slovem honim,uplně sem se lekla co bude pokračovat :lol: :mrgreen:

a já ještě přidám že sem chodí myslím Martin nebo David :think: otec postižené Gitušky a toho také ráda čtu.To je takovej milující otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
26.11.11 22:02

já jsem ráda za chlapi tady, jsou všichni v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
26.11.11 22:05

a já si k vánocům přeju větší mužskou návštěvnost

• Citovat
  • Upravit
3066
26.11.11 22:06

saracenka jich tady možná je jen o nich nevíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
26.11.11 22:07
sxaxnxdxrxa píše:
saracenka jich tady možná je jen o nich nevíme :mrgreen:
:cert: :cert: :cert: samej anonym
  • Citovat
  • Upravit
12154
26.11.11 22:15
saracenka píše:
a já si k vánocům přeju větší mužskou návštěvnost

Myslíš doma? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To byl vtíííííííííííp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
26.11.11 22:23

dobra diskuse
ja myslim ze chlapi co sem chodi si jdou proste pro radu, vetsina

mam kamarada fylosof z Karlovky, hodne chytrej clovek, se vsim si vi rady (podle me) a jendou jsem se pred nim bavila o emiminu a rikam ze se tu clvoek dovi vsechno co nevi a on mi na to rekl ze je to pravda ze jendou neco hledal na netu dost dlouho a odpoved na svoji otazku nasel az na emiminu :-)))

ja jsem se tu setkala s chlapama parkrat treba steewe radi s autosedackama, nedavno jsem potkala dalsiho v diskusi o kavovarech atd, je tu plno temat nejen pro zensky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová