Chlazené sojové pomazánky

3701
25.8.14 11:10

Chlazené sojové pomazánky

Ahoj holky, prosím Vás, kupujete někdo chlazené sojové pomazánky? Pokud ano, od jakého výrobce? A jaké jsou nejlepší? Moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5730
25.8.14 11:18

Mě nejvíce chutnají od Alfa Bio - Francouzská a Mexická. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
25.8.14 11:18

Vtírnu se z dotazem…Jedna taková se mi omylem octla v lednici. Můžete mi někdo přiblížit jak to chutná? Nějak se bojím do toho jít… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
25.8.14 11:21
@Paoloska píše:
Vtírnu se z dotazem…Jedna taková se mi omylem octla v lednici. Můžete mi někdo přiblížit jak to chutná? Nějak se bojím do toho jít… :oops:

Neboj a ochutnej. Většina z nich chutná fakt dobře. Něco jako paštika, ale jemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
25.8.14 11:24
@malinika píše:
Neboj a ochutnej. Většina z nich chutná fakt dobře. Něco jako paštika, ale jemnější.

Díky :) Tak já to zkusím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
25.8.14 11:24

Můžu se zeptat, o co se jedná, a kde se to v obchodě nachází? (Máme tady Spar) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
25.8.14 11:29

Ahoj, tak já mám nejraději Patifu, mají dost příchutí a všechny jsou dobré, složení je taky co si pamatuju dobré. V Tescu mají 2 druhy, jinak všechny ostatní ve zdravé výživě.
jinak mám ráda taky výše zmiňovanou francouzskou nebo mexickou, ty se dají koupit taky v Tescu, ale i Bille (ta má taky docela výběr) a možná i jinde, ale s tím nemám zkušenost.
např v Tescu koupíš i ‚škvarkovou nebo tataráček‘ chuťově dobré, ale to složení už nic moc, hlavně té škvarkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
25.8.14 11:47

@Cosmos Spíš je najdeš ve zdravých výživách. I za rozumnější ceny než v supermarketech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
25.8.14 12:58

@malinika Aha… tak jsem se koukla na ten špalíček a ona je to pomazánka z tofu…to chutná jak, nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
25.8.14 13:27
@Paoloska píše:
@malinika Aha… tak jsem se koukla na ten špalíček a ona je to pomazánka z tofu…to chutná jak, nevíš?

Trochu jinak než ty bez tofu. :-) Zkus a uvidíš - v nejhorším to vyhodíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
25.8.14 13:40

Ja si kupuju v Bille je to „béžový burtik“ zn. Ted nevim. Stoji 20kc, maji ji vedle tofu nekde zhruba jak je mozzarela atd. Pak maji tyto pomazanky nekd u chladaku masa a salamu. Ty uz ale nic moc
Je dobre dat si k ni na chleba cibulku na slabe prouzky ;) jinepomazanky moc neznam. A mam pocit, že tak je bio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
25.8.14 13:42

Aha tak ted vlastně nevím jestli nemluvum o pomazance z tofu- no neva, sojove je to taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
12.9.14 11:16

Holky a kde ty chlazené sojové pomazánky (buřtíky)prodávají? V Globusu jsem je hledala marně. Mají je třeba v Albertu nebo v Tescu? Děkuju moc za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kettlery
12.9.14 12:56

Já je do minulého týdne kupovla ve zdravé výživě. Pak jsem je ale náhodou objevila v Tescu a protože je měli v akci, koupila jsem rovnou 6 „buřtíků“. Od každé příchutě jednoho. Já je mám moc ráda.

• Citovat
  • Upravit
3701
12.9.14 13:51

Děkuju, mrknu ještě do Tesca. U nás ve zdr. výživě mají jen Patifu, ale já bych raději ten buřtík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák