Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, prosím Vás, kupujete někdo chlazené sojové pomazánky? Pokud ano, od jakého výrobce? A jaké jsou nejlepší? Moc děkuju ![]()
Vtírnu se z dotazem…Jedna taková se mi omylem octla v lednici. Můžete mi někdo přiblížit jak to chutná? Nějak se bojím do toho jít… ![]()
@Paoloska píše:
Vtírnu se z dotazem…Jedna taková se mi omylem octla v lednici. Můžete mi někdo přiblížit jak to chutná? Nějak se bojím do toho jít…
Neboj a ochutnej. Většina z nich chutná fakt dobře. Něco jako paštika, ale jemnější.
@malinika píše:
Neboj a ochutnej. Většina z nich chutná fakt dobře. Něco jako paštika, ale jemnější.
Díky
Tak já to zkusím ![]()
Můžu se zeptat, o co se jedná, a kde se to v obchodě nachází? (Máme tady Spar) ![]()
Ahoj, tak já mám nejraději Patifu, mají dost příchutí a všechny jsou dobré, složení je taky co si pamatuju dobré. V Tescu mají 2 druhy, jinak všechny ostatní ve zdravé výživě.
jinak mám ráda taky výše zmiňovanou francouzskou nebo mexickou, ty se dají koupit taky v Tescu, ale i Bille (ta má taky docela výběr) a možná i jinde, ale s tím nemám zkušenost.
např v Tescu koupíš i ‚škvarkovou nebo tataráček‘ chuťově dobré, ale to složení už nic moc, hlavně té škvarkové
@Cosmos Spíš je najdeš ve zdravých výživách. I za rozumnější ceny než v supermarketech.
@malinika Aha… tak jsem se koukla na ten špalíček a ona je to pomazánka z tofu…to chutná jak, nevíš?
@Paoloska píše:
@malinika Aha… tak jsem se koukla na ten špalíček a ona je to pomazánka z tofu…to chutná jak, nevíš?
Trochu jinak než ty bez tofu.
Zkus a uvidíš - v nejhorším to vyhodíš. ![]()
Ja si kupuju v Bille je to „béžový burtik“ zn. Ted nevim. Stoji 20kc, maji ji vedle tofu nekde zhruba jak je mozzarela atd. Pak maji tyto pomazanky nekd u chladaku masa a salamu. Ty uz ale nic moc
Je dobre dat si k ni na chleba cibulku na slabe prouzky
jinepomazanky moc neznam. A mam pocit, že tak je bio.
Aha tak ted vlastně nevím jestli nemluvum o pomazance z tofu- no neva, sojove je to taky ![]()
Holky a kde ty chlazené sojové pomazánky (buřtíky)prodávají? V Globusu jsem je hledala marně. Mají je třeba v Albertu nebo v Tescu? Děkuju moc za odpověď ![]()
Já je do minulého týdne kupovla ve zdravé výživě. Pak jsem je ale náhodou objevila v Tescu a protože je měli v akci, koupila jsem rovnou 6 „buřtíků“. Od každé příchutě jednoho. Já je mám moc ráda.
Děkuju, mrknu ještě do Tesca. U nás ve zdr. výživě mají jen Patifu, ale já bych raději ten buřtík.