Chloupky

294
30.3.06 20:08

Chloupky

Ahoj holky, plně kojím už dva měsíce a půl a za celou dobu jsem si holila chloupky v podpaždí snad dvakrát. Mně tam snad ty chloupky přestaly růst. Nemáte to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
283
30.3.06 20:43

Ahoj missak-u,

když se teď tak nad tím zamýšlím, tak máš pravdu. A stějně tak i nohy. Ale asi po 1/2 roce se vše vrací do normálu, už ani nehubnu, spíš naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
30.3.06 20:45

Já mám podobný poznatek teď v těhotenství :lol: :lol:
Holím si nožky depilačním strojkem a teď skoro nerostou :lol: No aspoň něco na tomhle stavu pozitivního :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
30.3.06 21:23

to je ale hezký vedlejší účinek těhotenství nebo kojení co? :)
taky jsem si toho všimla, hlavně mi dřív, a to i v těhotenství, rostly na prsou kolem dvorce tmavší černé chloupky, před porodem jsem si je naposledy vytrhala pinzetou a teď, co už 8. měsíc kojím, se mi neobjevil ani jediný.
jojo, ty hormony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.06 09:15

jojo, potvrzuji.. chloupky nerostou a je to mooooooc příjemné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
2.4.06 22:33

teda já nevím jak vy, ale já jsem se v těhu zachlupatila snad všude. :roll: Ale dnes jsem koukala, že na prsou se mi ty chloupky začínají ztrácet. Jinak mi všude rostou stejně jako předtím :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.4.06 23:43

To ja bohuzel kojila jen tri mesice, tak jsem nejaky ubytek chloupku nepozorovala, spis jsem byla zaujata poporodnim padani vlasu. Navic jsem mela mimi v parnem lete 2003, takze jsem se holila porad stejne.
Jinak co musim potvrdit - na MD jsem zacala pravidelne chodit na depilaci nohou a trisel voskem. Tak na nohou se mi chlupy opravdu zjemnily a na nekterych mistech uz skoro nerostou, o trislech to bohuzel neplati tam je to furt stejny. Hanka1

• Citovat
  • Upravit
1468
3.4.06 14:05

Ahoj Andělo.

Taky jsme byla v těhotenství větší „chlupatec“ než normálně (výrazně se zvětšila spotřeba gelu na holení). Nekojila jsem jen minimálně odstříkávala a naštěstí za pár měsíců byla situace v normálu.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
10.4.06 20:57

Mě chloupky nerostly v těhu :D - teď jsem 8 týdnů po porodu a už jsem musela 2× depilovat (strojkem) …

Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolinka95
20.4.21 23:24

Hrozně ráda bych zkusila laserovou epilaci, protože kamarádka chodí do Aether kliniky a hrozně si to pochvaluje. Ovšem nejsem si tím moc jistá jestli třeba není lepší si za ty peníze koupit nějaký epilátor domů? :/

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
29.4.21 19:51

Ahojky holky, blíží se léto a opět je na řadě téma chloupků… Jako mně holení nevadí, ale je to otravné, není to na dlouho a kolikrát je to i nevzhledné. Jak to řešíte vy? Je tu někdo, kdo byl na trvalém odstanění? Jak jste byly spokojené a kde jste byly?

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
3.5.21 21:26

@Karolinka95 Do domácí epilace bych nešla, ono po neodborném ošetření můžeš mít pak problémy, které jsem já osobně měla taky :/. Neváhala bych a šla normálně na ošetření. Dívala jsem se na tu kliniku a hodnocení mají super a ceny taktéž.

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
5.5.21 08:37

@AnettkaMalus Tak v tom případě mám jasno a zkusím to ošetření. Jak dlouho se čeká na termín tady u té kliniky?

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
1.6.21 20:59

Je, holky, to jsem ráda. Já jsem se právě těch problémů, jako jsou zarostlý chlouky docela bojím, no… Slyšela jsem, že to není vyjímka… Takže zkušenosti máte s aetherclinic.com/? Kolik je třeba sezení?

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
5.7.21 08:52

To mě chloupky přestaly růst až po laserové epilaci. Díky bohu za to, protože mě to neustálé holení obtěžovalo. Jsem bruneta, takže jsou ty chloupky prostě vidět :/.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex