Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, plně kojím už dva měsíce a půl a za celou dobu jsem si holila chloupky v podpaždí snad dvakrát. Mně tam snad ty chloupky přestaly růst. Nemáte to taky?
Ahoj missak-u,
když se teď tak nad tím zamýšlím, tak máš pravdu. A stějně tak i nohy. Ale asi po 1/2 roce se vše vrací do normálu, už ani nehubnu, spíš naopak…
Já mám podobný poznatek teď v těhotenství
![]()
Holím si nožky depilačním strojkem a teď skoro nerostou
No aspoň něco na tomhle stavu pozitivního
![]()
to je ale hezký vedlejší účinek těhotenství nebo kojení co? ![]()
taky jsem si toho všimla, hlavně mi dřív, a to i v těhotenství, rostly na prsou kolem dvorce tmavší černé chloupky, před porodem jsem si je naposledy vytrhala pinzetou a teď, co už 8. měsíc kojím, se mi neobjevil ani jediný.
jojo, ty hormony ![]()
jojo, potvrzuji.. chloupky nerostou a je to mooooooc příjemné ![]()
teda já nevím jak vy, ale já jsem se v těhu zachlupatila snad všude.
Ale dnes jsem koukala, že na prsou se mi ty chloupky začínají ztrácet. Jinak mi všude rostou stejně jako předtím ![]()
To ja bohuzel kojila jen tri mesice, tak jsem nejaky ubytek chloupku nepozorovala, spis jsem byla zaujata poporodnim padani vlasu. Navic jsem mela mimi v parnem lete 2003, takze jsem se holila porad stejne.
Jinak co musim potvrdit - na MD jsem zacala pravidelne chodit na depilaci nohou a trisel voskem. Tak na nohou se mi chlupy opravdu zjemnily a na nekterych mistech uz skoro nerostou, o trislech to bohuzel neplati tam je to furt stejny. Hanka1
Ahoj Andělo.
Taky jsme byla v těhotenství větší „chlupatec“ než normálně (výrazně se zvětšila spotřeba gelu na holení). Nekojila jsem jen minimálně odstříkávala a naštěstí za pár měsíců byla situace v normálu.
Beruška ![]()
Mě chloupky nerostly v těhu
- teď jsem 8 týdnů po porodu a už jsem musela 2× depilovat (strojkem) …
Viki
Hrozně ráda bych zkusila laserovou epilaci, protože kamarádka chodí do Aether kliniky a hrozně si to pochvaluje. Ovšem nejsem si tím moc jistá jestli třeba není lepší si za ty peníze koupit nějaký epilátor domů? :/
Ahojky holky, blíží se léto a opět je na řadě téma chloupků… Jako mně holení nevadí, ale je to otravné, není to na dlouho a kolikrát je to i nevzhledné. Jak to řešíte vy? Je tu někdo, kdo byl na trvalém odstanění? Jak jste byly spokojené a kde jste byly?
@Karolinka95 Do domácí epilace bych nešla, ono po neodborném ošetření můžeš mít pak problémy, které jsem já osobně měla taky :/. Neváhala bych a šla normálně na ošetření. Dívala jsem se na tu kliniku a hodnocení mají super a ceny taktéž.
@AnettkaMalus Tak v tom případě mám jasno a zkusím to ošetření. Jak dlouho se čeká na termín tady u té kliniky?
Je, holky, to jsem ráda. Já jsem se právě těch problémů, jako jsou zarostlý chlouky docela bojím, no… Slyšela jsem, že to není vyjímka… Takže zkušenosti máte s aetherclinic.com/? Kolik je třeba sezení?
To mě chloupky přestaly růst až po laserové epilaci. Díky bohu za to, protože mě to neustálé holení obtěžovalo. Jsem bruneta, takže jsou ty chloupky prostě vidět :/.