chlupatá holčička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
2.11.07 23:22

chlupatá holčička

Jsem otec čtyřleté holčičky a v posledních měsících se jí na nožičkách (lýtka, kolínka) objevily poměrně husté tmavé chloupky. Přitom nemá nějak super husté ani černé vlásky… Na „venušce“ chloupky naštěstí nemá, ty snad vyraší až v pubertě … Řekněte mi, maminky holčiček - je to normální, nebo ne? Co Vaše holčičky? Když já jsem si myslel, že holčičky jsou celé hlaďounké nejmíň do 18 let :-( :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
73
3.11.07 06:12

ahoj,
vezmite ju za endokrinologom.
bud je to nejaka hormonalna porucha alebo „len“ kozmeticky problem.
 angie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
3.11.07 09:43

Tak hlaďoučký do 18l to určo ne :D Ale myslím si že to co má tvoje dcera úplně normální není ale taky to není tragedie, zašla bych určo za doktorem. Moje holky sou zatim v tomdle směru v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.11.07 14:26

chloupky

No, taky mi to nepřijde normální. Ale kdyby to zas byla endokrinologická vada - jako že by měla předčasnou produkci ženských hormonů, tak by to měla asi právě na pipce........
Já bych se raději při první příležitosti doktorky zeptala.

Jo a holčičky fakt nejsou holé do 18. :lol: Takže i tvou to čeká tak ve čtrnácti… i když chápu, že pro milujícího tatínka je představa JEHO dospělé holčičky jaksi frustrující :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
19296
3.11.07 14:49

Ahoj.
No nevím jak moc je chlupatá ta tvoje,ale ta moje je pěkná „opička“ (jak ji někdy láskyplně říkám) už od narození.Má chlupaté ramínka,celkem záda,ruce i nohy.Ale jsou to takové jemné chloupky,které je vidět jen z blízka (i když jsou chloupky hnědé),tak to nijak neřeším.Hlavní je,že se to nehorší. Pokud se to u té tvé objevilo najednou,tak se o tom zmiň doktorce. Ta ti určitě poradí. :wink:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.11.07 20:46

Ada má krásně husté vlásky - a chlupatá zádíčka a nohy. Sama sebe se ptám, kdy za mnou přijde s tím, že se chce začít holit… Na lýtkách má hnědé, ne světlé chloupky :) Pepi je blondýnka, u té to vidět nebude…

Švagrová říkala, že to (holení) řešili na třídních schůzkách ve ** druhé ** třídě. Ona má tedy syna, ale hleděla na to dost zděšeně - no a maminky holčiček ji ujišťovaly, že to není vtip… Holčičky s tím přišly ze školy od spolužaček… Asi jsem divná, ale prostě mi to přijde úchylné… Snad toho budeme na vesnici ušetřeni.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
3.11.07 21:11

Jejej, moje Marianka ma taky od narozeni chlupaty zadicka, nohy i ruce. Ja myslela ze ji to zmizi ale jak tady ctu, tak mozna ne? No vlasky uz ji vypadavaji ale chloupky jaksi ne… zatim je to takovy roztomily, ale jestli ji to zustane, tak asi bude tatinka v dospelosti pekne proklinat (ten je chlupatej vsude a hodne). :lol:
No jestli to holcicka nema od narozeni, tak bych se taky pozeptala doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.11.07 22:07

Hanucho, v jednom měsíci to ještě není trvalé - to vylíná, neboj. Joj, línat je asi nepatřičné slovo - vypelichá taky… Takže vypadá? :o

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.11.07 23:30

haha..Lesi…nevim…vsechno by se dalo pouzit..

JInak ja pisu jen tak,ze jsem pripad,ktery nevypelichal :D

chloupky se mi objevily kolem ctyr-peti let…na rukou a na nohou…mam k tomu huste vlasy…vse ve tmavsim provedeni…jen oci svetle…
JO a v prvnich mesicich zivota jsem mela teda chloupky i na zadech,ramenech a na celem cele…to ovsem nastesti vypadalo…pak jsem nejakou chvili byla hladoucka.....

v puberte to akorat na tech nohach a rukach zhoustlo a to dost a chloupky se objevily i na mistech,kde je maji vsechny holky…

Nemam zadnou poruchu ani kuze,ani hormonu,jen jsem to zdedila z rodiny z otcovy strany…

NO a konec to ma dobry :-) … vdala jsem se,mam deti a memu chlapovi to nejenze nevadi..ono se mu to snad i libi..

I kdyz priznavam…pouzivam kosmetiku a holeni…tak jak je to v dnesni dobe bezne…

neboj,holcicka bude v pohode

Jaana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
4.11.07 07:06

Četla jsem co tu řešíte, od bratrance holčička má rok a na "pinduli jak říká naše malá má centimetrové světlé chloupky, je blonďatá, tak jediné štěstí. jinak by to vypadalo zvláštně. A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.11.07 09:08

Dcera mého manžela měla chlupatá zádíčka, nohy a ruce od malinka (podědila po tatínkovi), holí se od 11.let, páč ji chlupy zhoustly a ve škole už na to prý naráželi kluci, tak to vzdala s pravidelně si holí ruce i nohy. Je docela na svůj věk vyspělá a hodně to řešila. No, těžko říct, co je správné, já žila pár let v USA, kde je holení u dětí běžné, u nás si řada žen ještě neholí ani podpaží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
4.11.07 23:15

Ahoj, pokud se to tvé dcerce objevilo náhle, obrať se na lékaře (nebo pokud se ti to nezdá).
Syn byl taky chlupatej po narození, měl chlupatý záda, ouška, nááádhera. Pak mu to samozřejmě vypelichalo a teď, když se fakt kouknu zblízka, tak má chloupky jemně hnědé na nohách, zádíčkách, skoro všude. Ale není to moc vidět, takže to neřeším.
Jinak já jsem chlupatá po taťkovi, mám tvrdší chloupky než manžel, rychleji tupím žiletky (no ale zase si holím větší plochu). Musím si holit komplet celý nohy až k zadku, ruce až nad loket (pak už mám jemné), prsty na nohách i rukách a třísla taky. Nutno dodat, že jsem hodně tmavovlasá. No a chloupky, se kterýma jsem se horkotěžko smiřovala (ale smířila a neholím je) jsou na bedrech a na zadku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí