Chlupatý zadek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.2.14 13:48

chlupatý zadek

Ahoj ženy,

vím, že to bude znít jako dotaz od puberťáka, ale…prosím o zachování anonymity…

Mám hrozně chlupatý zadek (černé chloupky), vím, že to není normální… snad žádnou ženskou jsem s chlupatým zadkem neviděla… :zed: Co s tím? Pokud si ho oholím, budu muset holit neustále s tím, že nebudu mít nikdy hladkou pleť spíš hroší kůži..
Mám nového partnera…proto to řeším.. Vím, že život na tom nestojí, ale toto mě přivádí k nižšímu sebevědomí… :roll: Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
22.2.14 13:51

Odstranit chloupky laserem a nechat si udělat hormonální profil jestli nemáš nějakou nerovnováhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.14 13:55

@jdukolem

Díky, hormonální profil by mne nenapadl :kytka:

• Citovat
  • Upravit
49159
22.2.14 13:56

No a ten laser zkus, je to účinná metoda a celkem trvanlivá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.2.14 13:58
@jdukolem píše:
No a ten laser zkus, je to účinná metoda a celkem trvanlivá

Na černé chloupky laser všeobecně zabírá, ale musí se to opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.2.14 13:59
@Burj Chalifa píše:
Na černé chloupky laser všeobecně zabírá, ale musí se to opakovat.

přesně tak, ale stejně myslím aby zakladatelka šla ještě na ten krevní rozbor.. černé chloupky na zadku u ženy… to není zcela běžné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.14 13:59

No nejsi jedina 8o…laser to je vyhazovani, voskem, klasika oholit.ale zazraky necekej..hold jak pise vys nejaka ta hormonalni nerovnovaha, taky me to stve ale lze se toho docasne a elegantne zbavit

• Citovat
  • Upravit
4151
22.2.14 14:04

Laser nebo IPL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.2.14 14:17

Tak teď mě napadá, máš chloupky po celém zadku, nebo,,jen" mezi půlkami? :think: Nejspíš máš v sobě více mužských hormonů, než je běžné, někdy se nadměrné ochlupení řeší pomocí hormonální antikoncepce (četla jsem to na příbalovém letáku). Zkus se zeptat na gyndě, nebo jak už radili, nech si udělat hormonální profil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.14 14:32

No ja mám tiež tento problém…teda nie sú to čierne chĺpky…a na zadku je toho menej, ale na krížoch a stehnách mám toho habadej…som z toho nešťastná…keď som išla na dovolenku riešila som to voskom…som vydatá a s manželom si už z toho robíme srandu…vždy mu poviem, že aspoň vie, že nemám frajera, lebo teraz keď nejdem na dovolenku to veru neriešim…a že to mám namiesto toho pásu na kríže, aby som nenachladla… :mrgreen: Ale keď sme spolu chodili som to strašne prežívala, hanbila som sa, epilátor vždy v pohotovosti…
Viem, že kým sa žena s niečím takým zdôverí chce to čas…aj pre mňa je to veľmi intímne…preto anonymne…

• Citovat
  • Upravit
723
22.2.14 15:51

Souhlasím s laserem. Laserem jsem si nechala odstranit chloupky v oblasti bikin a rozhodně doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.14 16:35

Aj jáááá to mám a zvykla sem si a partner asi též… :lol: občas oholím :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.14 20:14

Dekuji za odpovedi, vetsinou jsem cetla, ze laser moc nepomaha.. Tak nevim ten hormonalni profil si udelam jen k cemu mi to pujde? Myslite, ze se da to nejak snizit??

• Citovat
  • Upravit
36504
22.2.14 20:19
@Anonymní píše:
Aj jáááá to mám a zvykla sem si a partner asi též… :lol: občas oholím :roll:

To pak musí svědit jako divé. Zejména tam, kde se půlky stýkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.2.14 20:29
@lucieluciova píše:
Souhlasím s laserem. Laserem jsem si nechala odstranit chloupky v oblasti bikin a rozhodně doporučuji :)

Můžu se zeptat na kolik tě to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria