Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veri3110 Byla jsem na 5 sezení a za 1 sezení jsem dala 45000 Kč.
@lucieluciova
díky za odpověď. Tak to abych ještě chvíli šetřila u mě tak 7sezení
počítám.
No teda ja som chodila po vyšetreniach hore dole a na nič neprišli…vraj to bude asi génmi…tak to teda vyzerá, že môj praprapraprapradedko bol bratranec Yetiho
…brala som aj antikoncepciu Diane35…ale mne teda veľmi nepomohla…možno to zaberá iba tým čo to majú hormonálne…ale zasa pozrite…vedci stále strašia s ochladzovaním planéty a že akú budeme mať výhodu my chlpane ![]()
@Anonymní píše:
No teda ja som chodila po vyšetreniach hore dole a na nič neprišli…vraj to bude asi génmi…tak to teda vyzerá, že môj praprapraprapradedko bol bratranec Yetiho…brala som aj antikoncepciu Diane35…ale mne teda veľmi nepomohla…možno to zaberá iba tým čo to majú hormonálne…ale zasa pozrite…vedci stále strašia s ochladzovaním planéty a že akú budeme mať výhodu my chlpane
no jsem na tom dost podobně, ani antiko nemůžu mám z toho deprese jak noha. Máme to taky v rodině. Ze mě šílela už dětská doktorka v 8letech na prohlídce, když mi mrkla na ruce, myslela že mám nějakou poruchu. Tak si pozvala mámu, ta na ní vytáhla ruce a na žádný další vyšetření jsem nemusela. jako malá jsem měla takovej až kobereček na rozhraní zad a zadku. ten zmizel, ale jinde je to teror. Věkem se to jen zhoršuje. Kompenzace je jen to, že mám i spoustu krásných, hustých vlasů, někdy to jako útěcha nestačí.
@lucieluciova píše:
@veri3110 Byla jsem na 5 sezení a za 1 sezení jsem dala 45000 Kč.
to jste fakt ochotné dát 225 tisíc za odchlupení zadku?
![]()
a to jsem si myslela, že za moc utrácím, když dám za lodičky 15 tis. ![]()
@Anonymní píše:
no jsem na tom dost podobně, ani antiko nemůžu mám z toho deprese jak noha. Máme to taky v rodině. Ze mě šílela už dětská doktorka v 8letech na prohlídce, když mi mrkla na ruce, myslela že mám nějakou poruchu. Tak si pozvala mámu, ta na ní vytáhla ruce a na žádný další vyšetření jsem nemusela. jako malá jsem měla takovej až kobereček na rozhraní zad a zadku. ten zmizel, ale jinde je to teror. Věkem se to jen zhoršuje. Kompenzace je jen to, že mám i spoustu krásných, hustých vlasů, někdy to jako útěcha nestačí.
No mne to na tých krížach bohužiaľ zostalo…a moja mama má chĺpky poeticky povedané…ako broskyňa, až menopauzou získala nejaký ten fúzik
…to len ja som nejaký taký rodinný exemplár
…možno naozaj nejaký praprapra…
A ešte sa vyhýbam priamemu slnku…keď si nevytrhám chĺpky…lebo slniečko všetko odhalí a ja mám pocit, že mi každý pozerá na chĺpky
…aj keď nepozerá… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,vím, že to bude znít jako dotaz od puberťáka, ale…prosím o zachování anonymity…
Mám hrozně chlupatý zadek (černé chloupky), vím, že to není normální… snad žádnou ženskou jsem s chlupatým zadkem neviděla…Co s tím? Pokud si ho oholím, budu muset holit neustále s tím, že nebudu mít nikdy hladkou pleť spíš hroší kůži..
Mám nového partnera…proto to řeším.. Vím, že život na tom nestojí, ale toto mě přivádí k nižšímu sebevědomí…Díky
dej si udělat hormonální profil. nový partner at si trhne, pokud mu to vadí, ale spíš si myslím, že je to Tvůj subjektivní pocit.
@jdukolem píše:
přesně tak, ale stejně myslím aby zakladatelka šla ještě na ten krevní rozbor.. černé chloupky na zadku u ženy… to není zcela běžné
tak asi spis myslela uvnitř zadku, ne?
@Anonymní píše:
Dekuji za odpovedi, vetsinou jsem cetla, ze laser moc nepomaha.. Tak nevim ten hormonalni profil si udelam jen k cemu mi to pujde? Myslite, ze se da to nejak snizit??
když budeš mít hormony v nerovnováze, dá Ti gynekolog hormony a tím se Ti to spraví a pak už Ti ty chlupy tolik neporostou
@Anonymní píše:
No mne to na tých krížach bohužiaľ zostalo…a moja mama má chĺpky poeticky povedané…ako broskyňa, až menopauzou získala nejaký ten fúzik…to len ja som nejaký taký rodinný exemplár
…možno naozaj nejaký praprapra…
A ešte sa vyhýbam priamemu slnku…keď si nevytrhám chĺpky…lebo slniečko všetko odhalí a ja mám pocit, že mi každý pozerá na chĺpky…aj keď nepozerá…
broskyňa
![]()
to mi mamka říkala, že v těhotentství dostávala a jedla hodně broskví, abych měla „pleť jako broskvičku“, asi se to nějak vymklo.
@tasa
věř tomu, že někdy je to zcela objektivní, hmatatelné a nic moc pocit z toho. Já to mám třeba v okolí bradavek a ještě kousek na hrudníku. Taky terno.
@Petramatka píše:
to jste fakt ochotné dát 225 tisíc za odchlupení zadku?![]()
a to jsem si myslela, že za moc utrácím, když dám za lodičky 15 tis.
já bych nedala tolik ani za to ani za to
@tasa píše:
tak asi spis myslela uvnitř zadku, ne?
to se jí zeptej já pochopila že má chlupatej celej zadek
@Anonymní píše:
broskyňa![]()
![]()
to mi mamka říkala, že v těhotentství dostávala a jedla hodně broskví, abych měla „pleť jako broskvičku“, asi se to nějak vymklo.@tasa
věř tomu, že někdy je to zcela objektivní, hmatatelné a nic moc pocit z toho. Já to mám třeba v okolí bradavek a ještě kousek na hrudníku. Taky terno.
heleď, s těma hormonama Ti to určitě pomůže, to pomáhá na jakékoliv chlupy a kdekoliv. já když brala antikoncepci, tak mi nerostly na nohou.
@jdukolem píše:
to se jí zeptej já pochopila že má chlupatej celej zadek
mě by spíš zajímalo, jak je to s tím laiserem, mě nebaví si holit nohy. ale za tyhle prachy, jak to někdo psal, tak je budu mír raději neoholený-při nejhorším
ted koukam, někdo tu doporucoval IPL
Příspěvek upraven 22.02.14 v 21:36