Chlupatý zadek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
723
22.2.14 20:46

@veri3110 Byla jsem na 5 sezení a za 1 sezení jsem dala 45000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.2.14 20:49

@lucieluciova
díky za odpověď. Tak to abych ještě chvíli šetřila u mě tak 7sezení :roll: :lol: počítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
22.2.14 20:55

@veri3110 Proč myslíš, třeba budeš mít jen 4 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.14 20:56

No teda ja som chodila po vyšetreniach hore dole a na nič neprišli…vraj to bude asi génmi…tak to teda vyzerá, že môj praprapraprapradedko bol bratranec Yetiho :think:…brala som aj antikoncepciu Diane35…ale mne teda veľmi nepomohla…možno to zaberá iba tým čo to majú hormonálne…ale zasa pozrite…vedci stále strašia s ochladzovaním planéty a že akú budeme mať výhodu my chlpane :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.14 21:03
@Anonymní píše:
No teda ja som chodila po vyšetreniach hore dole a na nič neprišli…vraj to bude asi génmi…tak to teda vyzerá, že môj praprapraprapradedko bol bratranec Yetiho :think:…brala som aj antikoncepciu Diane35…ale mne teda veľmi nepomohla…možno to zaberá iba tým čo to majú hormonálne…ale zasa pozrite…vedci stále strašia s ochladzovaním planéty a že akú budeme mať výhodu my chlpane :mrgreen:

no jsem na tom dost podobně, ani antiko nemůžu mám z toho deprese jak noha. Máme to taky v rodině. Ze mě šílela už dětská doktorka v 8letech na prohlídce, když mi mrkla na ruce, myslela že mám nějakou poruchu. Tak si pozvala mámu, ta na ní vytáhla ruce a na žádný další vyšetření jsem nemusela. jako malá jsem měla takovej až kobereček na rozhraní zad a zadku. ten zmizel, ale jinde je to teror. Věkem se to jen zhoršuje. Kompenzace je jen to, že mám i spoustu krásných, hustých vlasů, někdy to jako útěcha nestačí.

• Citovat
  • Upravit
654
22.2.14 21:18
@lucieluciova píše:
@veri3110 Byla jsem na 5 sezení a za 1 sezení jsem dala 45000 Kč.

to jste fakt ochotné dát 225 tisíc za odchlupení zadku? 8o 8o

a to jsem si myslela, že za moc utrácím, když dám za lodičky 15 tis. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.14 21:19
@Anonymní píše:
no jsem na tom dost podobně, ani antiko nemůžu mám z toho deprese jak noha. Máme to taky v rodině. Ze mě šílela už dětská doktorka v 8letech na prohlídce, když mi mrkla na ruce, myslela že mám nějakou poruchu. Tak si pozvala mámu, ta na ní vytáhla ruce a na žádný další vyšetření jsem nemusela. jako malá jsem měla takovej až kobereček na rozhraní zad a zadku. ten zmizel, ale jinde je to teror. Věkem se to jen zhoršuje. Kompenzace je jen to, že mám i spoustu krásných, hustých vlasů, někdy to jako útěcha nestačí.

No mne to na tých krížach bohužiaľ zostalo…a moja mama má chĺpky poeticky povedané…ako broskyňa, až menopauzou získala nejaký ten fúzik :lol:…to len ja som nejaký taký rodinný exemplár :mrgreen:…možno naozaj nejaký praprapra…
A ešte sa vyhýbam priamemu slnku…keď si nevytrhám chĺpky…lebo slniečko všetko odhalí a ja mám pocit, že mi každý pozerá na chĺpky 8o…aj keď nepozerá… :zed:

• Citovat
  • Upravit
10726
22.2.14 21:21
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,

vím, že to bude znít jako dotaz od puberťáka, ale…prosím o zachování anonymity…

Mám hrozně chlupatý zadek (černé chloupky), vím, že to není normální… snad žádnou ženskou jsem s chlupatým zadkem neviděla… :zed: Co s tím? Pokud si ho oholím, budu muset holit neustále s tím, že nebudu mít nikdy hladkou pleť spíš hroší kůži..
Mám nového partnera…proto to řeším.. Vím, že život na tom nestojí, ale toto mě přivádí k nižšímu sebevědomí… :roll: Díky

dej si udělat hormonální profil. nový partner at si trhne, pokud mu to vadí, ale spíš si myslím, že je to Tvůj subjektivní pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.2.14 21:21
@jdukolem píše:
přesně tak, ale stejně myslím aby zakladatelka šla ještě na ten krevní rozbor.. černé chloupky na zadku u ženy… to není zcela běžné

tak asi spis myslela uvnitř zadku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.2.14 21:23
@Anonymní píše:
Dekuji za odpovedi, vetsinou jsem cetla, ze laser moc nepomaha.. Tak nevim ten hormonalni profil si udelam jen k cemu mi to pujde? Myslite, ze se da to nejak snizit??

když budeš mít hormony v nerovnováze, dá Ti gynekolog hormony a tím se Ti to spraví a pak už Ti ty chlupy tolik neporostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.14 21:24
@Anonymní píše:
No mne to na tých krížach bohužiaľ zostalo…a moja mama má chĺpky poeticky povedané…ako broskyňa, až menopauzou získala nejaký ten fúzik :lol:…to len ja som nejaký taký rodinný exemplár :mrgreen:…možno naozaj nejaký praprapra…
A ešte sa vyhýbam priamemu slnku…keď si nevytrhám chĺpky…lebo slniečko všetko odhalí a ja mám pocit, že mi každý pozerá na chĺpky 8o…aj keď nepozerá… :zed:

broskyňa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to mi mamka říkala, že v těhotentství dostávala a jedla hodně broskví, abych měla „pleť jako broskvičku“, asi se to nějak vymklo.

@tasa
věř tomu, že někdy je to zcela objektivní, hmatatelné a nic moc pocit z toho. Já to mám třeba v okolí bradavek a ještě kousek na hrudníku. Taky terno.

• Citovat
  • Upravit
10726
22.2.14 21:25
@Petramatka píše:
to jste fakt ochotné dát 225 tisíc za odchlupení zadku? 8o 8oa to jsem si myslela, že za moc utrácím, když dám za lodičky 15 tis. :lol:

já bych nedala tolik ani za to ani za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.2.14 21:26
@tasa píše:
tak asi spis myslela uvnitř zadku, ne?

to se jí zeptej já pochopila že má chlupatej celej zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.2.14 21:31
@Anonymní píše:
broskyňa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to mi mamka říkala, že v těhotentství dostávala a jedla hodně broskví, abych měla „pleť jako broskvičku“, asi se to nějak vymklo.@tasa
věř tomu, že někdy je to zcela objektivní, hmatatelné a nic moc pocit z toho. Já to mám třeba v okolí bradavek a ještě kousek na hrudníku. Taky terno.

heleď, s těma hormonama Ti to určitě pomůže, to pomáhá na jakékoliv chlupy a kdekoliv. já když brala antikoncepci, tak mi nerostly na nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.2.14 21:34
@jdukolem píše:
to se jí zeptej já pochopila že má chlupatej celej zadek

mě by spíš zajímalo, jak je to s tím laiserem, mě nebaví si holit nohy. ale za tyhle prachy, jak to někdo psal, tak je budu mír raději neoholený-při nejhorším

ted koukam, někdo tu doporucoval IPL

Příspěvek upraven 22.02.14 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí