Jak se nenechat psychicky vydírat?

379
22.2.14 10:33

Jak se nenechat psychicky vydírat?

Ahoj holky,

jdu si k vám ještě vylít srdce a taky pro podporu. Neumím obnovit diskuzi, tak snad adminky prominou. V návaznosti na mou první diskuzi https://www.emimino.cz/…elem-181430/ Po všech vašich radách jsem poslala přítele do háje. Věděla jsem, že nebudu klid, ale nečekala jsem, s čím na mě vyrukuje. Už dřív nyní již expřítel ležel tři týdny s vysokýma horečkama, nakonec mu zjistli, že má pravděpodobnost leukémie do budoucna. Včera mi od něj přišly zprávy, jak se mu horečky vrátily, jaký má strach, že zemře, jak je mu zle. Když jsem se mu snažila dovolat, vypl si telefon. A pak mi opět psal zprávy, že já musím jít dál a být šťastná, že je to jeho trest. Mezitím si neustále vypínal telefon a psal, jak mě miluje a jak mu je špatně. Ani nevím, jestli je to pravda nebo ne. Ale logicky mě ta nejistota ničí a hlavně to, že by to byla pravda. Bohužel to jeho chování opět jen dokazuje, jaký je psychopat nebo nevím. On moc dobře ví, že mi tím ubližuje. Vlastně chci jen podpořit, že udělám dobře, když už nebudu vůbec na něj reagovat, ať je pravda jakákoliv.

Děkuji. :hug:

PS: Akorát mi přišla od něj zpráva, že si musel vypnout mobil, jak moc špatně mu bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3800
22.2.14 10:35

Kašli na něj, on tě jen vydírá. Bez něj ti bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
22.2.14 10:37

@Sphynx Lady Jedna dobrá rada, i když je to opruz, pořiď si nové číslo a odstřihni ho, co nebudeš vědět, to tě nebude trápit, i kdyby to pravda byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.14 10:39

@Sphynx Lady dlab na něj. tohle je fakt jen další forma citového vydírání - změň číslo atd.. to si piš, že děláš dobře.. než být s magorem - nikdy bys nevěděla, kdy se zase projeví - pokud bude otravovat extrémně, tak oznámení pro stalking :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
22.2.14 10:39

@Sphynx Lady To je ten, jak přísahal na tvojí smrt?? :think: Kašli na něj, zase kecá. Nejlépe si pořiď nové číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
22.2.14 10:40

Taky bych ti poradila to, co @j.a.n.i1 A pokud se ti nechce měnit číslo, tak se dá myslím i zablokovat to jeho číslo, aby se ti nedovolal ani ti nemohl napsat. Jestli se to teda ještě dá. :think: A jinak se fakt nenech vydírat, děláš dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.2.14 10:43

Měla jsem něco podobného, změnila jsem číslo a byl klid.
KDyž jsem ho náhodou potkala osobně, tak provinilé úsměvy a prchal v dáli, to mu najednou tak hrozně nebylo, aby mi to řekl do očí :roll:

Kašlat na to a změnit tel. číslo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.2.14 10:45

No vidíš, je to fakt přehánějící chudáček. Blokni si jeho číslo, nebo aspoň dočasně používej jiné. Výhoda je, že když má takové horečky, aspoň za tebou nepoleze. I když… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
22.2.14 10:47

Nenech se vydírat, a i když to bude pravda a co, tak je nemocný, ty za to neneseš odpovědnost nemusíš mít výčitky, ignoruj ho :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
22.2.14 10:48

Napsala bych mu, ze jestli je mu lze, at jde k lekari, nebo si zavola sanitku. Vic neresit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.2.14 10:50

Pravděpodobnost? No nevím, ta buď je nebo není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
22.2.14 11:00

Nemuzes si ho zablokovat primo v telefonu? Abys nemusela menit cislo?
Pokud by mu bylo tak blbe na telefon tak na psani sms mu blbe neni? Jen se nudi a prudi, nenech se a snaz se na nej nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
22.2.14 11:09

@Sphynx Lady
Nereaguj a zmen si cislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
22.2.14 11:23

Mně se doneslo, že mi EX vzkazuje, že mě i malou miluje a že umírá na rakovinu hrtanu. Pak dokonce, že umřel. To bylo vloni. Letos ho někdo potkal v plném zdraví.
Dceru neviděl 4 roky, přitom bydlíme ve stejném městě. Ani na ni neplatí, ono to s tou láskou nebude až tak žhavé.
Rozešli jsme se kvůli domácímu násilí. Číslo jsem měnila poté, co přestal docházet za malou. Tobě radím to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
22.2.14 11:27

Jj. Zmen cislo. Me takhle bejvos otravoval jeste 4 roky po ukonceni vztahu. A to jsem se odstehovala 120km. Nastesti mam tes vetsiho muze, tak bejvos neprudi. Ale do doby nez de do nej muz pustil, tak mi chodily sms typu vydirani, sprosty fotky, videa na meil atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí