Těhotná, ale s přítelem spolu nebydlíme

Anonymní
21.2.14 10:12

Těhotná,ale s přítelem spolu nebydlíme

Dobrý den,
omlouvám se za anonymitu, ale nejsme tu registrovaná a píšu od kamarádky.

Pře pár dny jsem zjistila, že jsme těhotná. S přítelem jsme spolu přes dva roky a celou dobu jsme spolu bydleli. Nedávno jsem se rozešli kvůli častým hádkám, ale máme se rádi, tak jsme se k sobě vrátili s tím, že spolu zatím bydlet nebudeme. A tady je to, nad čím přemýšlím. Přítel hodně pracuje, takže jsme spolu nyní tak tříkrát do týdne a on u mě spí, víc se sobě věnujeme a celkově nám to teď příjde fajn :palec: Jenomže okolí to nese špatně, mají mě za chudinku a že je to divné apod, když teď čekáme dítě, že by se o nás teď měl víc starat. Já neříkám, že jak se to narodí, že se k sobě zase nenastěhujeme, ale teď nám to tak vyhovouje. Dítě pro nás byl šok, ale jsme rozhodnutí se postarat…Jaký je na to váš názor?
Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.2.14 10:13

Co je okolí do toho? já se svým taky nebydlím a každému do toho může být šumák ;) jestliže vám to tak vyhovuje, kašli na lidi z okolí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
21.2.14 10:14
@Anonymní píše:
Dobrý den,
omlouvám se za anonymitu, ale nejsme tu registrovaná a píšu od kamarádky.Pře pár dny jsem zjistila, že jsme těhotná. S přítelem jsme spolu přes dva roky a celou dobu jsme spolu bydleli. Nedávno jsem se rozešli kvůli častým hádkám, ale máme se rádi, tak jsme se k sobě vrátili s tím, že spolu zatím bydlet nebudeme. A tady je to, nad čím přemýšlím. Přítel hodně pracuje, takže jsme spolu nyní tak tříkrát do týdne a on u mě spí, víc se sobě věnujeme a celkově nám to teď příjde fajn :palec: Jenomže okolí to nese špatně, mají mě za chudinku a že je to divné apod, když teď čekáme dítě, že by se o nás teď měl víc starat. Já neříkám, že jak se to narodí, že se k sobě zase nenastěhujeme, ale teď nám to tak vyhovouje. Dítě pro nás byl šok, ale jsme rozhodnutí se postarat…Jaký je na to váš názor?
Děkuji :mavam:

udělejte to tak, jak vám to vyhovuje… je to váš život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
21.2.14 10:15

Mě to zvláštní přijde, rozhodně je to neobvyklé, ale je to jen vaše věc :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
21.2.14 10:17
@Anonymní píše:
Dobrý den,
omlouvám se za anonymitu, ale nejsme tu registrovaná a píšu od kamarádky.Pře pár dny jsem zjistila, že jsme těhotná. S přítelem jsme spolu přes dva roky a celou dobu jsme spolu bydleli. Nedávno jsem se rozešli kvůli častým hádkám, ale máme se rádi, tak jsme se k sobě vrátili s tím, že spolu zatím bydlet nebudeme. A tady je to, nad čím přemýšlím. Přítel hodně pracuje, takže jsme spolu nyní tak tříkrát do týdne a on u mě spí, víc se sobě věnujeme a celkově nám to teď příjde fajn :palec: Jenomže okolí to nese špatně, mají mě za chudinku a že je to divné apod, když teď čekáme dítě, že by se o nás teď měl víc starat. Já neříkám, že jak se to narodí, že se k sobě zase nenastěhujeme, ale teď nám to tak vyhovouje. Dítě pro nás byl šok, ale jsme rozhodnutí se postarat…Jaký je na to váš názor?

dělejte si, co chcete, pokud vám to oběma vyhovuje :-)

• Citovat
  • Upravit
1006
21.2.14 10:19
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Pokud je Vám takle dobře, a jste bez hádek, tak to tak nechte. Čas sám ukáže, na okolí se vykašli… :lol: My máme pomalu roční a doteď do mě rýpou, protože ho mám s cizincem. :lol: Bych si z toho už musela hodit mašli, kdybych se tím řídila :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
21.2.14 10:20

My jsme spolu taky nebydleli… sestěhovali jsme se až 6 týdnů před porodem. Udělejte to tak, jak to vyhovuje vám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.14 10:21

Okolí má rádo tebe i malé a chce pro tebe to nejlepší, tak si dělají starosti. Nedivila bych se tomu a mluvila s nimi o tom, proč to je zatím takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151

Pošli okolí do zadele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409

Určitě je to lepší i pro mimino když vám to vyhovuje takto, nehádáte se a jste spokojeni, co je komu co do toho. hlavně že jste tak šťastní(a ikdyby to tak nadále pokračovalo i pak…furt je pro mimino lepší zázemí takovéto než poslouchat od mala věčné hádky když by jste to tlačili na sílu jen kvůli němu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Až se malý narodí, ještě bys byla ráda, kdyby jste spolu bydleli aby ti sem tam občas s něčím pomohl :) já si to moc nedovedu představit, že jsem na všechno sama občas prostě nevím, kam dřív skočit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
21.2.14 10:22
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Tak za prvé - okolí do toho nic neni…
Za druhé - píšeš, že se k sobě asi po narození dítěte nastěhujete… to jako on k tobě? Nebo ty k němu? Já jen kvůli zařizovanání věcí pro dítě. Kde bude postýlka, vanička, pultík a tak… pak to všechno stěhovat? Proč ne rovnou hned :think: pokud se přistěhuje on k tobě, tím je to samozřejmě vyřešeno. Ale nevím proč to takhle zbytečně oddalujete :roll:
No a za třetí - mě osobně to trochu divné přijde. Přijde mi to jako využívání tebe od toho chlapa. Jakože na sex jsi mu dobrá, tedy přijede kdy se mu zachce, přespí. Ale aby se plnohodnotně staral třeba i o domácnost, pomáhal s nádobím, vynášel odpadky nebo tak podobně jak to prostě partneři ve společné domácnosti dělají - to néééé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.14 10:23

No co vám budu vykládat…samozřejmě jsem chystala jídlo i snídaně, žehlila, prala a teď? Nemusím nic…na jídlo mě zve do restaurací apod, do kina apod…Předtím jsme taky chodili, ale teď mám jednoduše pohodičku a můžu odpočívat, zavoláme si a napíšem je to fajn :nevim:
Zatím mi to vyhovuje a měnit se mi to nechce :oops:

• Citovat
  • Upravit
G12
21.2.14 10:24

@Cmochy
ale ona mu taky tím pádem nevaří a nepere, ne?

• Citovat
  • Upravit
G12
21.2.14 10:24
@Anonymní píše:
No co vám budu vykládat…samozřejmě jsem chystala jídlo i snídaně, žehlila, prala a teď? Nemusím nic…na jídlo mě zve do restaurací apod, do kina apod…Předtím jsme taky chodili, ale teď mám jednoduše pohodičku a můžu odpočívat, zavoláme si a napíšem je to fajn :nevim:
Zatím mi to vyhovuje a měnit se mi to nechce :oops:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria