Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tento ani jiny typ nevlastnim. Navod u toho nebyl? Napis eshopu, poradi
![]()
Nebo reklamace, zavadne zbozi ![]()
Ježiš mám od nich jiný a nabíjí se bezproblémů, počkej, kdu ho strčit do zásuvky, co přesně dělá
@Claire7 Návod byl, ale v angl. a až tak nerozumím. A reklamace už proběhla, tenhle už je „novej“. ![]()
Ty jo, tak to jsi mě dostala, on normálně okolo těch tlačítek problikává stále, prý abys ho po tmě našla
když to šoupnu do zásuvky, ta nabíječka se rozsvítí červeně, tuším, samotný vibrátor oklo tlačítek stále problikává červeně.
@Anonymní píše:
@Claire7 Návod byl, ale v angl. a až tak nerozumím. A reklamace už proběhla, tenhle už je „novej“.
co ty s nima děláš?
tahle začka většinou šlape jak hodinky ![]()
Hele, hoď Luxusní vibrátor Elegance G4 Fun Factory na youtube, tam mi vyjelo videí, to by bylo, abys to neokoukala ![]()
@terinka4444 Díky
Právě když ho dám na nabíječku, tak někdy svítí červeně jen ta nabíječka a někdy bliká oboje… ![]()
Co s nima dělám? Nic, že by to byl ten problém? ![]()
Tak mě bliká okolo tlačítek, to bliká stále a k tomu se rozsvítí červeně nabíječka. Po desáté hodině ti napíšu, co s nima máš dělat, nic je právě špatně ![]()
Jinak ony se nesmí vybít, jakmile se jednou toálně vybijou že neblikají vůbec, je to v háji nejdou pak už nabít, mají nějak zvláštně řešenou tu byterku, nesmí se totálně vybít, jinak už ho nenabiješ a je zničený, to bylo tučnýma písmenkama hned na začátku návodu.
@terinka4444 píše:
Jinak ony se nesmí vybít, jakmile se jednou toálně vybijou že neblikají vůbec, je to v háji nejdou pak už nabít, mají nějak zvláštně řešenou tu byterku, nesmí se totálně vybít, jinak už ho nenabiješ a je zničený, to bylo tučnýma písmenkama hned na začátku návodu.
Aha… já ho hned dala nabít, jak přišel.
Díky za tip na ty videa, pak na to mrknu ![]()
@Anonymní píše:
@Claire7 Návod byl, ale v angl. a až tak nerozumím. A reklamace už proběhla, tenhle už je „novej“.
@terinka4444 Ještě dotaz, jak dlouho se nabíjí a jak poznáš, že je nabitý?
Ty jo, to nevím
dám nabít ráno a večer sundavám z nabíječky a vydrží nabytý dlouho, že se vybíjí poznám na vibracích.
Já ho večer hodím nabít a ráno ti napíšu, jestli se změnily nějaký světýlka ![]()
@terinka4444 super, hodná! Taky ho nechám přes noc, zejtra uvidím, jestli něco uvidím
Na tom jednom videu bylo, že ta nabíječka po nabití zhasne. A tohle mě pobavilo:
http://www.youtube.com/watch?… ![]()
Zdravím,
Jsou tam jen tři tlačítka a říkám si, že snad nejsem tak pitomá, abych na to nepřišla. Děkuji za odpovědi, anonym snad chápete

nemáte někdo prosím stejný nebo podobný typ vibrátoru jako tento:
http://sexshopp.cz/…ctory-79715/
Dostala jsem ho a nějak mi nejde prevít nabít nebo ho snad neumím zapnout
Když se nabíjí svítí červeně světýlko na nabíječce, nebo bliká a zároveň problikávají i tlačítka na vibrátoru? Už jsem zkusila všechno možné, ale ani nezavrní a já se tak těším až vyzkouším
L.