Vibrátor fun factory

Anonymní
20.2.14 18:43

Vibrátor fun factory

Zdravím,
nemáte někdo prosím stejný nebo podobný typ vibrátoru jako tento:
http://sexshopp.cz/…ctory-79715/
Dostala jsem ho a nějak mi nejde prevít nabít nebo ho snad neumím zapnout :roll:
Když se nabíjí svítí červeně světýlko na nabíječce, nebo bliká a zároveň problikávají i tlačítka na vibrátoru? Už jsem zkusila všechno možné, ale ani nezavrní a já se tak těším až vyzkouším :mrgreen: Jsou tam jen tři tlačítka a říkám si, že snad nejsem tak pitomá, abych na to nepřišla. Děkuji za odpovědi, anonym snad chápete :oops: :oops:
 L.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2590
20.2.14 18:57

Tento ani jiny typ nevlastnim. Navod u toho nebyl? Napis eshopu, poradi
:mrgreen: :mrgreen:
Nebo reklamace, zavadne zbozi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.2.14 19:02

Ježiš mám od nich jiný a nabíjí se bezproblémů, počkej, kdu ho strčit do zásuvky, co přesně dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.14 19:04

@Claire7 Návod byl, ale v angl. a až tak nerozumím. A reklamace už proběhla, tenhle už je „novej“. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
69235
20.2.14 19:06

Ty jo, tak to jsi mě dostala, on normálně okolo těch tlačítek problikává stále, prý abys ho po tmě našla :mrgreen: když to šoupnu do zásuvky, ta nabíječka se rozsvítí červeně, tuším, samotný vibrátor oklo tlačítek stále problikává červeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.2.14 19:07
@Anonymní píše:
@Claire7 Návod byl, ale v angl. a až tak nerozumím. A reklamace už proběhla, tenhle už je „novej“. :mrgreen:

co ty s nima děláš? :mrgreen: tahle začka většinou šlape jak hodinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.2.14 19:08

Hele, hoď Luxusní vibrátor Elegance G4 Fun Factory na youtube, tam mi vyjelo videí, to by bylo, abys to neokoukala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.14 19:10

@terinka4444 Díky :) Právě když ho dám na nabíječku, tak někdy svítí červeně jen ta nabíječka a někdy bliká oboje… :think:
Co s nima dělám? Nic, že by to byl ten problém? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
69235
20.2.14 19:12

Tak mě bliká okolo tlačítek, to bliká stále a k tomu se rozsvítí červeně nabíječka. Po desáté hodině ti napíšu, co s nima máš dělat, nic je právě špatně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.2.14 19:13

Jinak ony se nesmí vybít, jakmile se jednou toálně vybijou že neblikají vůbec, je to v háji nejdou pak už nabít, mají nějak zvláštně řešenou tu byterku, nesmí se totálně vybít, jinak už ho nenabiješ a je zničený, to bylo tučnýma písmenkama hned na začátku návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.14 19:16
@terinka4444 píše:
Jinak ony se nesmí vybít, jakmile se jednou toálně vybijou že neblikají vůbec, je to v háji nejdou pak už nabít, mají nějak zvláštně řešenou tu byterku, nesmí se totálně vybít, jinak už ho nenabiješ a je zničený, to bylo tučnýma písmenkama hned na začátku návodu.

Aha… já ho hned dala nabít, jak přišel.

Díky za tip na ty videa, pak na to mrknu :)

• Citovat
  • Upravit
2590
20.2.14 19:35
@Anonymní píše:
@Claire7 Návod byl, ale v angl. a až tak nerozumím. A reklamace už proběhla, tenhle už je „novej“. :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.14 20:15

@terinka4444 Ještě dotaz, jak dlouho se nabíjí a jak poznáš, že je nabitý?

• Citovat
  • Upravit
69235
20.2.14 20:19

Ty jo, to nevím :think: dám nabít ráno a večer sundavám z nabíječky a vydrží nabytý dlouho, že se vybíjí poznám na vibracích.
Já ho večer hodím nabít a ráno ti napíšu, jestli se změnily nějaký světýlka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.14 20:22

@terinka4444 super, hodná! Taky ho nechám přes noc, zejtra uvidím, jestli něco uvidím :) Na tom jednom videu bylo, že ta nabíječka po nabití zhasne. A tohle mě pobavilo:
http://www.youtube.com/watch?… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí