Nemám možnost se urazit

499
20.2.14 10:19

Nemám možnost se urazit

Ahoj, vím, že název zní divně, ale hned ho dovysvětlím ;). S partnerem jsme uz x let spolu, poslední dobou neustále lže. Opravdu v maličkostech, třeba že měl u nás doma kamárada, přijdu z práce a všechno je doma naruby a on tvrdí že byl sám. Pak mi sousedka rekne, ze ho potkala s kamaradem a sli ten den k nam. Byla to blbost a neresila jsem to. Pred tremi dny jsem byla u sestry, byl zrovna v obchode a mluvil se mnou a rikal, ze je sam, kdyz vsak pokladal telefon, slysela jsem ho, jak s nekym mluvi. Delal ze sebe vola, ze mluvil nahlas a vybiral si gel…po pul hodine meho nadavni se teda priznal, ze byl v obchode s kamaradem…nechapu to, vubec mu kamarady nezakazuju a presto porad lze :nevim: pri kazde lzi nastava tydenni kolotoc, kdy za mnou chodi a omlouva se, jak moc me miluje a ze vlastne v zadne podstatne veci nelze a at mu to odpustim, ze uz znovu lhat nebude. Kdyz uz mu trochu odpoustim a chovam se mile, tak prijde dalsi lez :think: nevim, jestli je to jen nejake blbe obdobi, nebo tohle bude porad :nevim: no ale k veci…potrebuji vzdycky trochu casu, nez se s tim vubec vyporadam, ale on me proste nenecha…prosim, nepiste mi jak vztah nema cenu, chapu to dobre, ale spise bych uvitala radu co delat dal, predtim takhle nelhal. Jde mi teda hlavne o to, ze i kdyz chci mit cas pro sebe, a nechci aby na me sahal, tak porad za mnou chodi a porad me objima, porad mi rika jak me miluje, vecer pred spanim me nenecha ani usnout a tak pul hodiny vzdycky mluvi jak je debil, ze lze a ze se to nebude opakovat…setkal se uz nekdo z vas s takovym chovanim? Jinde to funguje tak, ze partner necha holku vydechnout, ja se s nim o tom snazila mluvit, poprosila jsem ho, at spi v obyvaku ze proste porad lze a nechci se objimat a delat ze se nic nedeje, ale stejne prisel do loznice a stejne me zase objimat zacal…kdyz se branim a snazim se vyprostit tak me nechce nechat, nemam ani moznost mu ukazat jak moc me stve tim lhanim. Porad vychystava po kazde lzi vecere a kupuje mi darky a dela ze se nic nestalo, jsem z toho opravdu zoufala…nemam kam jit, ze bych byla na noc pryc nebo tak, takze musim byt doma a nechat se objimat a delat ze se nic nedejee…nevim jak se proti tomuto branit a mit moznost mu teda ukazat, ze to opravdu prehani a tohle chovani mi vadi :,( budu rada za jakoukoliv radu, dekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
G12
20.2.14 10:22

Kdyby nebyl ochotný respektovat, že mě má nechat chvíli samotnou, tak se seberu a jdu kamkoliv. Nedovedu si představit, jak se ti pod takovým tlakem žije. Proč to nechceš změnit radikálněji?

• Citovat
  • Upravit
72725
20.2.14 10:25

@padandy co dělat? nakopat ho do zadku - min za tu neupřímnost a lhaní. To ale slyšet necheš. Takže nevim, co radit. Práskla bych dveřma a šla pryč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
20.2.14 10:25

Divný chování.. :think: Třeba v tom obchodě nebyl s kamarádem.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
14090
20.2.14 10:28

I když mu řekneš, že ti to není příjemné a že si to nepřeješ tak tě stále objímá 8o bych se šla minimálně projít jinak bych ho něčím bacila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
20.2.14 10:28

@G12 no ono se právě s tímhle žije poslední dobou strašně zle…připadám si ještě já jako ta zlá, když on se snaží být ten nejhodnější a já mu pořád říkám ať mě nechá. Jenže on nepočká až mě to přejde, ale opravdu mě pořád objímá a mačká a hladí mi vlasy a vychystává…i když mu násilím dávám ruce ze mě pryč, tak stejně pořád pokračuje, nebo se prostě jen na mě kouká, a usmívá se :,( nechtěla jsem to řešit radikálně, protože ho mám ráda. A protože se jinak chová normálně, když mu na žádnou lež nepřijdu a když se prostě nehádáme, tak takhle za mnou pořád nechodí a já mám prostor dýchat. Ale tohle je neúnosné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
20.2.14 10:29

Nema kamarada do postele? :think: ze vybiral gel :lol:

Hele to je tezko radit, ty s nim chces byt. Tak co treba na chvili se nekam premistit, na tyden ke kamosce, rodicum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
20.2.14 10:29

Divný je, že zatajuje „kamaráda“ :nevim: :lol: Víš o něm vše? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
20.2.14 10:30
@padandy píše:
@G12 no ono se právě s tímhle žije poslední dobou strašně zle…připadám si ještě já jako ta zlá, když on se snaží být ten nejhodnější a já mu pořád říkám ať mě nechá. Jenže on nepočká až mě to přejde, ale opravdu mě pořád objímá a mačká a hladí mi vlasy a vychystává…i když mu násilím dávám ruce ze mě pryč, tak stejně pořád pokračuje, nebo se prostě jen na mě kouká, a usmívá se :,( nechtěla jsem to řešit radikálně, protože ho mám ráda. A protože se jinak chová normálně, když mu na žádnou lež nepřijdu a když se prostě nehádáme, tak takhle za mnou pořád nechodí a já mám prostor dýchat. Ale tohle je neúnosné…

pro mě by toto bylo neúnosné natolik, že by mě láska k němu přešla. A to lhaní nekomentuju vůbec radši

• Citovat
  • Upravit
16994
20.2.14 10:30

@padandy - nasad si sluchátka, zamkni se v koupelně a relaxuj..ignoruj ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
20.2.14 10:35

No taky mám kolikrát chuť ho vážně praštit, ať mě nechá být…když odejdu tak to jsou telefonáty, jak se mám vrátit a tak…taky mě napadlo, že třeba v tom obchodě s kamarádem nebyl, ale vzhledem k tomu, jak mi říkal miláčku a tak, tak bych řekla, že je to málo pravděpodobné. A lhal taky jen s kamarádem, že byl u nás, a to žádná holka nebyla :nevim: nechápu co se to děje, proč začně chlap naráz lhát v úplných blbostech :( asi to tady nikdo nemá podobně, že by za ním ten druhý takhle „lezl“…a vy to máte doma jak, když se pohádáte? Dá Vám ten druhý prostě čas vydechnout? Já už fakt nevím, co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16994
20.2.14 10:36

@padandy - když mě naštve, jsem na něj hnusná tak, že se urazí i on a za chvíli nás to přejde oba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
20.2.14 10:37
@padandy píše:
No taky mám kolikrát chuť ho vážně praštit, ať mě nechá být…když odejdu tak to jsou telefonáty, jak se mám vrátit a tak…taky mě napadlo, že třeba v tom obchodě s kamarádem nebyl, ale vzhledem k tomu, jak mi říkal miláčku a tak, tak bych řekla, že je to málo pravděpodobné. A lhal taky jen s kamarádem, že byl u nás, a to žádná holka nebyla :nevim: nechápu co se to děje, proč začně chlap naráz lhát v úplných blbostech :( asi to tady nikdo nemá podobně, že by za ním ten druhý takhle „lezl“…a vy to máte doma jak, když se pohádáte? Dá Vám ten druhý prostě čas vydechnout? Já už fakt nevím, co dělat

nehádám se :-)

• Citovat
  • Upravit
1144
20.2.14 10:39

Pro mě by takovýto typ člověka byl svým chováním naprosto nepřitažlivý. A dál.. už si domyslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
20.2.14 10:39

@marra2 to byl údajně gel na vlasy :D no netvrdím, že mě to nenapadlo, ale vzhledem k jeho minulosti střídání holek si myslím, že teda na chlapy není určitě…navíc ty kluky dva znám a oba dva střídají holky jak na běžícím páse, takže ani z druhé strany by to nehrozilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí