Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Králičice no kurnik, chybí mi pokoj na zamykání…žádné takové dveře doma nemáme…
Mě přijde, že si s tebe dělá legraci. Že se prostě jenom baví tvými reakcemi. Ví jak na tebe, ví, že se nikdy pořádně proti jeho chování neohradíš, prostě tě manipuluje. Proč nezačneš pořádně řvát, když ti to jde na nervy? On ví, že si s tebou udělá co chce. Překvap ho.
No a taky jak si to tady tak po sobě čtu, takmi přijde hrozné, že je tak vlezlý, ale opravdu se takhle normálně vůbec nechová, jen když jsme pohádání a to kvůli němu…poslední dobou teda čím dál tím častěji…
@Kobliha51 řvát jsem zkoušela…on kolikrát na to říká ať neřvu, nebo jsem se prostě sebrala a šla do jiné místnosti, ale on za mnou…a to řvaní taky nepomáhá, prostě pokračuje v objímání, když ho zase prosím ať mě nechá, tak taky pokračuje…
Mě když přítel fakt naštval, tak jsem se sbalila v noci, když už spal, a šla jsem k našim. Byl to pro něho šok, když se vzbudil a já nikde. Nemělo to sice dlouhodobý efekt ale v tu chvíli věděl, že už jde fakt do tuhýho, tak se pak aspoň chvíli snažil ![]()
To znám.. můj když něco provede a já se „nafouknu“ a dělám uraženou a nemluvím s ním, tak začne dělat to samé co ten tvůj. Přijde ke mě, je milý, obímá mě, mluví na mě, hubičkuje mě, apod. pořád dokola. Ví, že mě takhle za chvíli obměkčí a je to v pohodě. Štve mě to jako tebe. Ale přijde mi, že to tak má prostě naučené.. víš jak se to dělá s dětma, když se vztekají? Chytit je, pevně obejmout, i když se vztekají za chvíli povolí a uklidní se…
Chlapa miluji, je to moje zlato a hold takhle řeší krizové situace a aspoň se dlouho nehádáme. Ovšem on mi nedělá to co tobě, u nás jsou to hlouposti…
@padandy píše:
@Kobliha51 řvát jsem zkoušela…on kolikrát na to říká ať neřvu, nebo jsem se prostě sebrala a šla do jiné místnosti, ale on za mnou…a to řvaní taky nepomáhá, prostě pokračuje v objímání, když ho zase prosím ať mě nechá, tak taky pokračuje…
nikdy! nemá k tobě evidentně respekt
Takhle se z mé zkušenosti chovají tak trochu psychopati a bohužel bych se bála, že má opravdu další vedlejší život a když něco praskne doma, tak si tě pojišťuje, až na to že jednou to nemusí být kytky, ale facka…to tě asi nepotěší, ale už jsem to zažila:-(
@Andrea134 No já nedávno odešla, k taťkovi, ale žije s babičkou a to bylo samé vyzvídání, a přitel když zjistil že zůstanu na noc pryč tak volal, já vypla telefon, aby byl klid, ale následně když jsem se vrátilo domů tak se to všechno jen zhoršilo, tím že myslel že se nevrátím… tak o to víc za mnou chodil…
@kytkalenka píše:
Takhle se z mé zkušenosti chovají tak trochu psychopati a bohužel bych se bála, že má opravdu další vedlejší život a když něco praskne doma, tak si tě pojišťuje, až na to že jednou to nemusí být kytky, ale facka…to tě asi nepotěší, ale už jsem to zažila:-(
jo, cítím v tom docela nechutnou manipulaci a hysterii
@padandy myslím, že to tu holky moc hrotí…to obímání podle mě nemyslí zle, spíš bych se ho narovinu zeptala, z jakého důvodu lže??
@Sonreir no mě to právě taky strašně vytáčí…kolikrát pak teda povolím, ale ne proto, že chci, ale proto, aby to skončilo
abych měla klid…
@kytkalenka mě to taky právě nepřijde moc normální, neznám v okolí nikoho, kdo by se takhle choval
@Sonreir no to jsem se ho ptala, řekne prostě proto, že je debil, že všechno posere ani neví proč ![]()
Nevím, co poradit, celkový popis tvého přítele je pro mě nepřijatelný