Nemám možnost se urazit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.2.14 11:38
@padandy píše:
@PraženáKukuřice podle me urcite ne, jednak bych za sedm let snad neco poznala a jeho kamarad normalne chodi s holkama…

Videla jsi film Zkrocena hora (tusim, ze se tak jmenoval, je to par let zpet, co jsem jej videla, tak si nejsem jista). To byli taky „kamaradi“ a ten jeden mel snad i manzelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
20.2.14 11:39
@padandy píše:
Tak jsem mu narovinu napsala jestli neni bisexualni no a napsal mi: lasko, jsem urcite jen na tebe…neni divne ze ho to ani neurazilo, ze se tak ptam :(?

Nebere tě vážně.

• Citovat
  • Upravit
1067
20.2.14 11:45
@padandy píše:
Tak jsem mu narovinu napsala jestli neni bisexualni no a napsal mi: lasko, jsem urcite jen na tebe…neni divne ze ho to ani neurazilo, ze se tak ptam :(?

Ahoj, koukám, že tady řešíte zda není tvůj chlap bisexuální.
Musím ti napsat, že je to možný, že jednou za čas toto hledá. Dřív jsem pracovala s „teplým“ a to jeho vyprávění o tom jak ho vyhledávají jednou za čas chlapi od rodin či přítelkyň, tak z toho bych :poblion:
Opravdu ti nedokážu víc poradit protože je to očividně zapeklitá věc. Ale nechápu proč lže kvůli „kamarádovi“ to slyším prvně by naopak s kým jiným by měl něco podnikat? No nejvíc by mi v hlavě vrtalo, ža byly oni sami u Vás doma a on to zapíral a nebýt sousedky, tak nevíš. S tím je ho vtíráním by mě pěkně s postupem času sra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
20.2.14 11:58

No nedávno ten kamarád u nás zase byl, přítel mi šel vzít peřinu a nesl mu to do obyváku, s tím že mi prostě oznámil, že u nás spí. Nesouhlasila jsem a on mi na to řekl, že ho nepošle v tolik hodin tramvají domů (kamarádovi je 30! a bylo teprve 10 večer). Spal tedy i přes můj protest u nás, a další den zase spolu celý byli. Al znají se od malička, přítel navíc čučí po ženských, ani se nechová tak, že by se mu chlapi líbili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
20.2.14 12:01

No docela jste mě nahlodali…ale nedokážu si představit, že bych si sedm let ničeho nevšimla, navíc ty holky střídal opravdu jednu za druhou, jednou jsme se rozešli a taky randil s holkama, přitom by to asi zkoušel jinde kdyby byl na mužský…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
20.2.14 12:22
@Kobliha51 píše:
Omluvit se za nějakou věc a víckrát to neopakovat. To chápu. Ale pořád lhát a pořád se za to lhaní omlouvat, to nechápu. Taková omluva nemá žádnou váhu. A už teprve ne u úmyslných případů. A lhaní úmyslné je.
:palec: jo jak u blbých, udělá to 100× a 100× se omluví
  • Citovat
  • Upravit
100
20.2.14 12:44

Přijde mi jako citový vyděrač. Nechce být bez tebe, ale zároveň se nesnaží polepšit se v tom, co ti tak vadí (lhaní). Je mi líto, že to máš doma takhle hrozné, já bych se z toho už dávno zbláznila…každý potřebuje svoji „bublinu“, do které mu nikdo nemá lézt, když nechce. Určitě je spousta věcí, které na něm máš ráda, ale nenech se vmanipulovat do odpouštění jenom proto, abys od něj měla na chvilku klid. Za chvíli už nebudeš vědět, čí jsi…já byla taky nějaký čas s manipulátorem a až po rozchodu mi došlo, jaký to vlastně bylo psycho. Držím palce, ať to vyřešíš tak, abys ty byla spokojená. Na prvním místě bych řešila příčinu toho všeho - lhaní. Když by se nedokázal ovládnout, byl by to pro mě signál, že to není dobrý člověk pro společný život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí