Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PraženáKukuřice podle me urcite ne, jednak bych za sedm let snad neco poznala a jeho kamarad normalne chodi s holkama…
@PraženáKukuřice píše:
A nema s tím kamaradem neco?
Taky mi to přijde divný, že kvůli němu pořád lže…To že střídal holky a ten,,kamarád" taky neznamená, že by spolu nemohli třeba občas něco mít
…
Jinak já když se urazim a jsem fakt naštvaná, tak ten můj na mě radši ani nemluví, protože by si něco vyslech
…No jo, občas jsou fakt na zabití
… Já mu pořád řikám-lepší pravda, ať už je jakákoliv než lež, to je to nejhorší protože pak k němu ztratíš důvěru a nemá to smysl. ![]()
@padandy ale tak to ti snad už dělá celou dobu co se znáte ne? Proč to najednou řešit? Nejspíš je prostě takový, že v krizových situacích kdy něco provedl se chová takto.. Někdo kupuje kytky, jiný čokoládu, někdo skládá básničky/písničky a tvůj tě prostě obímá..mno a? Vím že je to kolikrát protivné, že člověk se potřebuje vnitřně srovnat, ale zas na druhou stranu buď ráda, že ví že je zle a snaží se ti nějak „omluvit“
@Sonreir on právě takový nikdy vyloženě nebyl…spíš se urazil, že ho odháním a dělal si co chtěl..není to jen o tom objímání, ale jsem večer před prací unavená a potřebuji se vyspat a on pořád dokola mluví jak je hloupý a jak chce aby to zase bylo dobré a to třeba dělá půl hodiny…i když ho prosím že chci spát…a tak to je pořád dokola, protože poslední dobou dělá jednu botu za druhou
@padandy mno tak to je na palici.. to chápu.. já myslela že ti vadí, že tě obejme a dá pusu…
takové shazování sebe samého pořád dokola by mi taky vadilo
a řekla si mu aby to nedělal a co ti na tom vadí?
Připadá mi, že tam je více věcí dokupy, proto jsem psala o té hysterii
@Sonreir říkám mu to pokaždé, mě objímání jako takové by vůbec nevadilo, ale ne tohle
taky si říkám pořád, že je divné, že mu to shazování nevadí, když mu pořád říkám ať mě nechá. Snažila jsem se mu vysvětlit, že za ním přijdu sama, jak vychladnu, ale bez úspěchu ![]()
@Sonreir píše:
@padandy ale tak to ti snad už dělá celou dobu co se znáte ne? Proč to najednou řešit? Nejspíš je prostě takový, že v krizových situacích kdy něco provedl se chová takto.. Někdo kupuje kytky, jiný čokoládu, někdo skládá básničky/písničky a tvůj tě prostě obímá..mno a? Vím že je to kolikrát protivné, že člověk se potřebuje vnitřně srovnat, ale zas na druhou stranu buď ráda, že ví že je zle a snaží se ti nějak „omluvit“
Taková omluva nic nestojí. To může někoho zabít a taky se omluví a co? Pokud se omlouvá za pořád stejnou věc, je to spíše trapné. S takovými omluvami si může vytřít…cokoliv.
@padandy a máte pokoje na zámek?
třeba si di dát vanu, zamkni se v koupelně vem si knížku a v klidu si to v hlavě přeber a jeho nech vychladnout. Uvidíš jak zareaguje.. ale jestli se bude dál shazovat tak to je na palici
zeptat se ho jestli je normální že si sám sebe neváží a takhle se shazuje
@Kobliha51 takže dle tebe je lepší když se člověk neomlouvá jo? ![]()
@Sonreir nemáme, no nevím jak by regaoval kdybych udělala doma zámky
asi by mi je zpětně vymontoval…
@Kobliha51 taky mě pořád nebaví, že se právě omlouvá furt za to samé a neuběhne ani týden a už to zase dělá znovu…nemá ty chyby dělat, když se jen omlouvá…mě už to jeho „promiň“ přijde vážně ohrané..přijde mi že se snaží do doby, než vidí, že je mu odpuštěno a pak prostě zalže znovu…asi se s ním do života nedá moc počítat
nedokážu si představit, že takhle to bude pořád…hlavně má důvěra už je na bodu mrazu
@Sonreir píše:
@Kobliha51 takže dle tebe je lepší když se člověk neomlouvá jo?
Omluvit se za nějakou věc a víckrát to neopakovat. To chápu. Ale pořád lhát a pořád se za to lhaní omlouvat, to nechápu. Taková omluva nemá žádnou váhu. A už teprve ne u úmyslných případů. A lhaní úmyslné je.
@padandy píše:
@Sonreir nemáme, no nevím jak by regaoval kdybych udělala doma zámkyasi by mi je zpětně vymontoval…
@Kobliha51 taky mě pořád nebaví, že se právě omlouvá furt za to samé a neuběhne ani týden a už to zase dělá znovu…nemá ty chyby dělat, když se jen omlouvá…mě už to jeho „promiň“ přijde vážně ohrané..přijde mi že se snaží do doby, než vidí, že je mu odpuštěno a pak prostě zalže znovu…asi se s ním do života nedá moc počítatnedokážu si představit, že takhle to bude pořád…hlavně má důvěra už je na bodu mrazu
Mě ty jeho lži fakt přijdou jako legrace, kterou si z tebe dělá. Zatím jsou to maličkosti (alespoň podle toho, co tu čtu). Pokud by lhal v závažných věcech (dluhy, automaty, levoboček) tak to už je jiná. Jde teď o to, jestli se tyhle malé lži nevyvinou v ty velké. To si musíš rozhodnout sama.
@padandy Chápu, že nechceš vysvětlovat okolí, co se stalo a že raději přítelovi ustoupíš, ať už je zase klid… ale být tebou, udělala bych opravdu nějaké drastické řešení. Jinak se to nikdy nezlepší a spíš to skončí tak, že od něho nakonec opravdu definitivně odejdeš, i když teď nechceš ![]()
Tak jsem mu narovinu napsala jestli neni bisexualni no a napsal mi: lasko, jsem urcite jen na tebe…neni divne ze ho to ani neurazilo, ze se tak ptam
?